min
15 jun 2023

Collega’s kiezen zelf hun favoriete kerstgeschenken: Ontdek de voordelen van eigen keuze kerstpakketten

In deze blog ontdek je de voordelen van eigen keuze kerstpakketten en vertellen we je graag hoe het werkt.

Collega’s kiezen zelf hun favoriete kerstgeschenken: Ontdek de voordelen van eigen keuze kerstpakketten

Collega’s kiezen zelf hun favoriete kerstgeschenken: Ontdek de voordelen van eigen keuze kerstpakketten

De feestdagen zijn in aantocht en dat betekent dat het tijd is om na te denken over kerstpakketten. Weet jij al waarmee je jouw collega’s deze kerst gaat verrassen? Je kunt het dit jaar ook helemaal anders doen; laat jouw collega’s zelf hun favoriete geschenk kiezen met Keuze Kado. Jouw collega’s maken hun eigen keuze uit ruim 1500+ cadeaus, weer eens iets anders dan de standaard kerstpakketten!

In deze blog ontdek je de voordelen van eigen keuze kerstpakketten en vertellen we je graag hoe het werkt.

3 Voordelen van Keuze Kado; eigen keuze kerstpakketten

1. Hoge mate van tevredenheid

Een van de grootste voordelen van Keuze Kado is de hoge mate van tevredenheid onder collega’s. Omdat elke collega de vrijheid heeft om zijn of haar eigen geschenk uit te kiezen, is het cadeau altijd een succes. Het assortiment waaruit gekozen kan worden bestaat uit meer dan 1500 cadeaus, belevenissen, cadeaukaarten, boeken, tijdschriften en (donatie aan) goede doelen. Er is voor ieder wat wils!

2. Vermindering van verspilling

Traditionele kerstpakketten kunnen soms geschenken bevatten die niet passen bij de voorkeuren of behoeften van medewerkers. In sommige gevallen belanden deze geschenken in een la of worden ze zelfs weggegooid. Dit zorgt voor verspilling, en dat is natuurlijk zonde. Met Keuze Kado maken medewerkers hun eigen keuze en kunnen ze een kerstpakket samenstellen met producten die ze daadwerkelijk willen en zullen gebruiken. Dit minimaliseert verspilling en zorgt ervoor dat de gegeven geschenken ook extra worden gewaardeerd.

3. Volledig te personaliseren

Een extra voordeel van Keuze Kado is dat de verpakking en webshop volledig te personaliseren zijn in de huisstijl van jouw organisatie. Dit biedt de mogelijkheid om een consistente merkbeleving te creëren, zelfs tijdens de feestdagen. De luxe geschenkverpakking, die je gratis krijgt, kan worden voorzien van een eigen ontwerp. Bovendien kan de webshop waarin medewerkers hun cadeaus kiezen ook worden aangepast aan de huisstijl, waardoor het een geheel vormt met de verpakking.

We leggen je graag uit hoe Keuze Kado werkt

Als je jouw collega’s deze kerst verrast met Keuze Kado, dan geef je ze een onbeperkt geldige giftcard waarmee zij zelf, op basis van punten, een cadeau kunnen uitkiezen in jouw gepersonaliseerde webshop. De giftcard wordt altijd verpakt in een gratis luxe geschenkverpakking in jouw look-and-feel. Je geeft een cadeau die altijd in de smaak valt en aandacht en waardering uitspreekt.

Snel en eenvoudig geregeld

Het regelen van een kerstgeschenk kost vaak extra tijd naast je gewone werkzaamheden. Daarom hebben wij onze processen zo ingeregeld, dat jij met minimale investering een geweldig kerstcadeau kunt regelen voor jouw collega’s.

Collega's stellen eigen kerstpakket samen; er is keuze uit 1500+ cadeaus

Het assortiment waaruit jouw collega’s kunnen kiezen bestaat uit meer dan 1500+ cadeaus, gezellige uitjes, populaire cadeaukaarten, boeken, tijdschriften en (donatie aan) goede doelen. We volgen de trends op de voet en zorgen altijd voor een actueel assortiment topmerken.


Populaire merken die in ons assortiment worden vertegenwoordigd zijn o.a. : Rituals, Mepal, My Jewellery, Naïf, Berghoff, Parfumado, Inventum, Cowboysbag, Bambook, Coolblue, Zalando, Kärcher, Happy Soaps en nog veel meer.

Vraag een test webshop aan en bekijk het volledige assortiment op basis van jouw budget

Vraag een test webshop aan

 

Het cadeau altijd op tijd in huis met onze razendsnelle levering

Als jouw collega’s een kerstgeschenk hebben gekozen in de webshop, dan wil je natuurlijk niet dat ze daar heel lang op moeten wachten. Met onze razendsnelle levering ontvangen jouw collega’s de gekozen cadeaukaarten al binnen 30 minuten per mail. Voor het versturen van de cadeaus werken wij samen met een van de meest vooruitstrevende partijen op het gebied van fullfillment. Na het plaatsen van de bestelling gaan zij direct aan de slag, cadeaus die voor 23.00 uur worden besteld, worden de volgende dag al geleverd.

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag, of wil je even van gedachten wisselen?

Neem contact op met een van onze accountmanagers, we helpen je graag!

Contact