min
15 jun 2023

Collega’s kiezen zelf hun favoriete kerstgeschenken: Ontdek de voordelen van eigen keuze kerstpakketten

In deze blog ontdek je de voordelen van eigen keuze kerstpakketten en vertellen we je graag hoe het werkt.

Collega’s kiezen zelf hun favoriete kerstgeschenken: Ontdek de voordelen van eigen keuze kerstpakketten

De kerstperiode staat in het teken van geven, delen en waardering uitspreken. Voor veel bedrijven is dit het uitgelezen moment om hun werknemers te bedanken voor hun inzet gedurende het jaar. De traditionele kerstpakketten maken plaats voor een innovatieve benadering: eigen keuze kerstpakketten met Keuze Kado. Dit concept biedt werknemers de vrijheid om zelf hun favoriete kerstgeschenken te kiezen. In dit blog ontdekken we de vijf voordelen van eigen keuze kerstpakketten en waarom dit de perfecte manier is om waardering te tonen aan jouw collega’s.

Wat houdt Keuze Kado concept in?

Met Keuze Kado geef je een onbeperkt geldige giftcard, waarmee collega’s zelf hun favoriete geschenk kiezen in een gepersonaliseerde webshop. Met keuze uit meer dan 1500 cadeaus, cadeaukaarten, belevenissen en meer weet je zeker dat er voor ieder wat wils is!

Populaire A-merken die vaak in het assortiment worden vertegenwoordigd zijn o.a. : Rituals, Coolblue, Zalando, Philips en Decathlon.

Benieuwd? Vraag een test webshop aan en bekijk het volledige assortiment op basis van jouw budget

Vraag een test webshop aan

 

Vijf voordelen van Keuze Kado; eigen keuze kerstpakketten

1. Persoonlijke waardering; een geschenk dat resoneert

Een van de meest significante voordelen van eigen keuze kerstpakketten is de mogelijkheid voor werknemers om iets te kiezen dat echt bij hen past. Dit persoonlijke element versterkt het gevoel van waardering. Het laat zien dat het bedrijf de individuele voorkeuren en behoeften van zijn werknemers erkent en respecteert.

2. Verhoogde tevredenheid; een kerstpakket dat gegarandeerd in de smaak valt

Door werknemers zelf hun geschenken te laten kiezen, wordt de kans op teleurstelling aanzienlijk verkleind. Dit leidt tot een hogere tevredenheid onder het personeel, aangezien iedereen iets ontvangt waar hij of zij daadwerkelijk blij mee is. Dit gevoel van tevredenheid draagt bij aan een positievere werksfeer.

3. Duurzaamheid; minder verspilling, meer impact

Traditionele kerstpakketten kunnen leiden tot verspilling; ongeveer één op de vijf voedselproducten in kerstpakketten gaat in de keukenkast en wordt later alsnog weggegooid. Ook cadeaus worden massaal gedumpt op Marktplaats. Met eigen keuze kerstpakketten kiezen werknemers alleen wat ze echt willen of nodig hebben, wat leidt tot minder verspilling. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar versterkt ook het duurzame imago van het bedrijf.

Eigen keuze kerstpakketten

4. Efficiëntie en gemak; een soepel proces voor iedereen

Het organiseren van eigen keuze kerstpakketten met Keuze Kado is verrassend efficiënt. Bedrijven besparen tijd en middelen doordat je niet langer hoeft te gissen naar de perfecte inhoud van een kerstpakket voor je collega’s. Bovendien kun je bij een goede aanbieder met minimale investering, een geweldig Keuze Kado geschenk regelen voor je collega’s.

5. Volledig te personaliseren

Een extra voordeel van Keuze Kado is dat de verpakking en webshop volledig te personaliseren zijn in de huisstijl van jouw organisatie. Dit biedt de mogelijkheid om een consistente merkbeleving te creëren, zelfs tijdens de feestdagen. De geschenkverpakking, die je gratis krijgt, kan worden voorzien van een eigen ontwerp. Bovendien kan de webshop waarin medewerkers hun cadeaus kiezen ook worden aangepast aan de huisstijl, waardoor het een geheel vormt met de verpakking.

 

Liever een traditioneel kerstpakket?

Wil je toch liever een traditioneel kerstpakket? Bij een traditioneel kerstpakket ontvangen collega’s een grote cadeaudoos met een combinatie van food- en non-food producten. Bij de meeste aanbieders kun je kiezen uit standaard pakketten. Maar nog leuker is het om je eigen kerstpakket samen te stellen met een leuk thema en de juiste combinatie van food- en non-food producten. Dan weet je zeker dat het perfect aansluit op de interesses van je collega’s of de kernwaarden van de organisatie. Daarnaast kun je het nog persoonlijker maken met een persoonlijke boodschap.

IKerstpakket met verschillende producten food en non-food combinatie

Tot slot
Kerstgeschenk personeel; een lastige opgave want Kerst is hét moment om je personeel te waarderen voor het harde werken het hele jaar door. Een belangrijk geschenk. Maar wat kies je waar iedereen blij van wordt? Maak je zelf de keuze of ga je voor zekerheid met een Keuze Kado concept? Wat je ook kiest, het belangrijkste is dat het cadeau aandacht en waardering uitspreekt met een persoonlijke touch.

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag, of wil je even van gedachten wisselen?

Neem contact op met een van onze accountmanagers, we helpen je graag!

Contact