Alles wat je wilt weten
over STERKADO

STERKADO is specialist op het gebied van persoonlijke en originele personeelsgeschenken en relatiegeschenken. Voor elke denkbare gelegenheid hebben we het ideale cadeauconcept, afgestemd op jouw wensen.

"Bij STERKADO heb je direct contact met de medewerker. STERKADO denkt mee, geeft advies en zorgt ervoor dat het cadeau écht persoonlijk wordt"

Tilly Dobbe, Executive Assistant, Yanmar Europe

Waar wij in geloven

Met onze jarenlange ervaring streven wij naar transparantie, duidelijkheid en een frisse blik bij uitdagingen. Wij willen doorpakken, zeggen wat wij doen en doen wat wij zeggen. We steken graag de handen uit de mouwen en zetten net dat extra stapje.
Gelijkheid, samenwerken en verbinding staan bij ons centraal. Onze mensen zijn direct benaderbaar en de interne lijnen zijn kort. Zo kunnen we snel en doelgericht werken. Die aanpak én persoonlijke touch werkt en wordt door onze klanten hoog gewaardeerd. Dit resulteert in langdurige relaties en daar zijn we trots op.

Maak kennis met het STERKADO team

Hans

Commercieel Directeur
Met passie, een rugzak aan (reis)ervaring en vol vertrouwen weet hij de stip op de horizon elke dag bereikbaarder te maken. Onze sportieve, sociale en positieve directeur zet het team in zijn kracht om iets moois te betekenen.

Mark

Senior Accountmanager
Onze rots in de branding want hij is STERKADO'er van het eerste uur. Al ruim elf jaar helpt hij klanten met de leukste cadeauconcepten. In zijn vrije tijd trapt hij graag een balletje....én slaat hij de derde helft nooit over!

Maud

Accountmanager
Maud is altijd vrolijk. Nooit zie je haar zonder lach op haar gezicht. Ze is ons zonnetje in huis en een echte aanpakker. Work hard, play hard. In de weekenden maakt ze met regelmaat Utrecht onveilig. Heb jij haar al gespot?

Jurre

Sales support & Marketing
Onze Jurre is van alle markten thuis. Hij is de steun en toeverlaat van zowel de accountmanagers als van de marketing afdeling. Niet alleen bij STERKADO gooit Jurre hoge ogen, in zijn vrije tijd speelt hij korfbal in de hoogste klasse.

Linda

Marketing Manager
Deze supermama is binnen STERKADO niet te missen met haar enthousiasme en creativiteit. Van strategische plannen tot growth hacking experimenten....Linda trekt alles uit de kast om collega's en klanten te informeren en inspireren.

Lotte

Marketing & Communicatie
Creatief en zo lief dat je je er bijna schuldig door voelt. Lotte creëert dagelijks de mooiste content en is koningin verpakkingen. Daar komt haar creativiteit goed bij van pas. In haar vrije tijd kun je deze creatieve vogel spotten op een zonnig terras.

Dennis

Senior Developer
Onze sociale ubernerd en kloppende hart van de organisatie, dat is onze Dennis. Het brein achter onze op maat gemaakte systemen. Niet alleen staat deze super dad stevig in zijn schoenen, ook houdt hij wel van een stevig feestje (minimaal 150 Bpm).

Timia

Junior Developer
Vrolijk, enthousiast en sinds een aantal jaar hard op weg om in de voetsporen van haar vader te treden als developer. Oui oui...dat is onze Timia. Op afstand versterkt ze ons team vanuit het mooie Frankrijk. Wij zijn niet jaloers hoor!

Thijs

Junior Developer
Thijs gaat voor zijn doel; in zijn vrije tijd boekt hij vooruitgang in de sportschool en ook op kantoor gaat hij geen uitdaging uit de weg! Leergierig als hij is bouwt hij samen met het development team aan onze op maat gemaakte systemen.

Wietske

Inkoop
Met haar tomeloze enthousiasme weet ze het assortiment op onze Keuze Kado webshop te vullen met de leukste items. Een echte duizendpoot, die niet snel dingen uit de weg gaat en altijd in is voor een gezellig praatje.

Emma

Klantenservice Medewerker
Met haar achtergrond in de mode ziet onze modekoningin Emma er niet alleen tip top uit, ook haar communicatie naar onze klanten is om door een ringetje te halen. Ze staat dagelijks voor ze klaar; spontaan, enthousiast en altijd met een glimlach!

Bekijk onze openstaande vacatures

Junior accountmanager binnendienst (32-40 uur)
  • 4 maanden
Ben jij die gedreven, ambitieuze en gezellige persoon die klaar is om de wereld van sales te veroveren vanuit ons spiksplinternieuwe kantoor in
Bekijk deze vacature

Het laatste nieuws

STERKADO Keuze Kado giftcards zijn vrijgesteld van BTW
  • 1 min
  • juni 10 2022
Wat is de BTW regelgeving voor giftcards? Hoe zit het precies als ik voor mijn organisatie STERKADO Keuze...
Lees meer
De leukste online kerstmarkt voor bedrijven
  • 2 min
  • juni 9 2022
Zie je af van het organiseren van een kerstmarkt op locatie en zoek je een goed alternatief? Dan...
Lees meer
Een corona kerstgeschenk voor jouw medewerkers
  • 2 min
  • oktober 15 2021
Evenals een jaar geleden, is het ook voor kerst 2021 hoogstens onzeker of je dit samen met jouw...
Lees meer
Jouw eigen kerstpakket samenstellen
  • 1 min
  • september 5 2021
Wat is er nu leuker dat zelf je kerstpakket samenstellen? Niet een standaard kerstgeschenk geven dat velen al...
Lees meer