10393 beoordelingen
AANVRAGEN INFORMATIE
Eindejaarsgeschenk personeel

Zeer origineel eindejaarsgeschenk voor je personeel

Zoek je een origineel eindejaarsgeschenk voor je personeel? Met het cadeauconcept Keuze Kado kiest iedere werknemer zelf z'n favoriete cadeaus uit een omvangrijk assortiment. Zoek je een geschenk dat altijd geslaagd is voor werkgever en werknemer? Dan is Keuze Kado echt iets voor jou!

Kies voor een verpakking of e-voucher en personaliseer

Personaliseer je webshop of laat de opmaak verzorgen

Iedere ontvanger kiest z’n eigen cadeaus op basis van punten

Een eindejaarsgeschenk verzorgen voor je personeel regel je snel en simpel

Eindejaarsgeschenk personeel

KIES VOOR EEN VERPAKKING OF E-VOUCHER

Hoe wil jij het eindejaarsgeschenk aan je personeel uitreiken? Geef je een sfeervol cadeaudoosje in een passend thema? Of wil je je personeel volledig geautomatiseerd een digitale e-voucher verstrekken? Wat je ook kiest, zowel de verpakking als de e-voucher kun je naar wens personaliseren.

Meer informatie

Eindejaarsgeschenk personeel

PERSONALISEER JE WEBSHOP OF LAAT ONS DIT INSTELLEN

Maak je webshop in een handomdraai persoonlijk met een logo en eigen tekst, een persoonlijke boodschap. Als je wilt, matchen wij het ontwerp van de verpakking met de webshop voor je. Op deze manier geef je een persoonlijk eindejaarsgeschenk in de stijl van je organisatie.

Meer informatie

Eindejaarsgeschenk personeel

IEDERE ONTVANGER KIEST Z’N EIGEN CADEAUS

Na uitreiking kiest de ontvanger cadeaus op de persoonlijke webshop op basis van punten. Er is keuze uit een gevarieerd assortiment, bestaande uit cadeaus, belevenissen, boeken, tijdschriften, cadeaukaarten en (donatie aan) goede doelen. Webshop bestellingen worden ook nog eens razendsnel geleverd!

Bekijk het uitgebreide assortiment

Enkele van onze klanten

Wat zeggen onze klanten

10/10

“Goede service, goed contact, prima geleverd en bestellingen met voucher ook snel en netjes afgehandeld.”

8/10

“Prettig contact en alle medewerking als er vragen waren. Duidelijke informatie over de mogelijkheden vooraf en over de aanleverdata.”

9/10

Reviews Feedback Company: Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,9 op basis van 247 beoordelingen. Bovendien beveelt 94% van de klanten STERKADO aan.

Meer over reviews