10393 beoordelingen
Informatie aanvragen
Eindejaarsgeschenk personeel

Zeer origineel eindejaarsgeschenk voor je personeel

Zoek je een origineel eindejaarsgeschenk voor je personeel? Met het cadeauconcept Keuze Kado, voor ieder aantal personen te bestellen al vanaf 20 euro per persoon, kiest elke werknemer zelf z'n favoriete cadeaus uit een groot assortiment met cadeaus, cadeaukaarten en meer. Zoek je een persoonlijk geschenk dat altijd geslaagd is voor werkgever en werknemer? Dan is Keuze Kado echt iets voor jou!

Met jouw logo en persoonlijke tekst!
Eindejaarsgeschenk personeel

GEEF EEN GEPERSONALISEERDE VERPAKKING OF E-VOUCHER

Hoe wil jij het eindejaarsgeschenk aan je personeel uitreiken? Geef je een sfeervol cadeaudoosje in een passend thema? Of wil je je personeel volledig geautomatiseerd een digitale e-voucher verstrekken? Wat je ook kiest, zowel de verpakking als de e-voucher kun je naar wens personaliseren.

Bekijk alle verpakkingen

Volledig in eigen stijl op te maken!
Eindejaarsgeschenk personeel

PERSONALISEER IN 10 MINUTEN JE GRATIS WEBSHOP 

Maak je webshop in een handomdraai persoonlijk met een logo en eigen tekst, een persoonlijke boodschap. Als je wilt, matchen wij het ontwerp van de verpakking met de webshop voor je. Op deze manier geef je een persoonlijk eindejaarsgeschenk in de stijl van je organisatie.

Bekijk alle personaliseer mogelijkheden

Eindejaarsgeschenk personeel

IEDERE ONTVANGER KIEST Z’N EIGEN CADEAUS

Na uitreiking kiest de ontvanger cadeaus op de persoonlijke webshop op basis van punten. Er is keuze uit een gevarieerd assortiment, bestaande uit cadeaus, belevenissen, boeken, tijdschriften, cadeaukaarten en (donatie aan) goede doelen. Webshop bestellingen worden ook nog eens razendsnel geleverd!

Bekijk het uitgebreide assortiment

Heb je belangstelling in Keuze Kado? Maak een keuze uit een van de volgende opties: