Persoonlijk advies?

Heb je vragen of wil je graag even van gedachten wisselen met een van onze accountmanagers? We helpen je graag verder.

 

  • Al meer dan 15 jaar dé specialist in personeelsgeschenken
  • Vraag ook naar onze maatwerk mogelijkheden

Heb je een vraag?

Naam(Vereist)

Wij krijgen een 8,3 uit 2.600+ beoordelingen

Zij geloven in ons
  • Booking.com
  • Acteon Thuiszorg
  • Holland & Barrett
  • Kinderopvang 2Samen

Veelgestelde klantvragen (FAQ)

Nee. Keuze Kado giftcars zijn vrijgesteld van BTW. Hoe dit precies zit, lees je in deze blog: https://sterkado.nl/sterkado-giftcards-vrijgesteld-van-btw

Cadeaus uit de Keuze Kado webshop worden kosteloos verzonden naar het huisadres van collega’s in zowel Nederland als België.

Het Keuze Kado webshop assortiment kan aangepast worden aan de hand van het gekozen budget. Ook is het mogelijk om specifieke categorieën uit te schakelen indien gewenst.

Ben je benieuwd naar de look & feel en assortiment van de Keuze Kado webshop op basis van je budget? Deze kun je kosteloos aanvragen. Binnen 1 minuut in je inbox: www.sterkado.nl/vraag-demo-aan

STERKADO heeft uitstekende logistiek. Cadeaus besteld voor 23.00 uur is dezelfde dag nog verzonden.

De verpakking krijg je er van ons gratis bij. Afhankelijk van het gekozen cadeauconcept, kun je zelf bepalen welke verpakking je voorkeur heeft. Ga je voor een giftbag, giftbox, tekstkaart of e-voucher. Allemaal zijn ze brievenbus geschikt.

We doen je 3 beloftes

Persoonlijke aanpak

Iedere klant is voor ons uniek. Heb je een specifiek budget, maatwerk verzoeken of ben je op zoek naar inspiratie? Onze accountmanagers denken graag met je mee. Dit doen we al meer dan 16 jaar.

Snelheid en efficiëntie

Het regelen van een waardering kost vaak extra tijd naast je gewone werk. Daarom hebben wij onze processen zo ingeregeld, dat jij met minimale investering een geweldig cadeau kunt regelen.

Service met een glimlach

Ook na het bestellen houdt onze service niet op. Met een gedreven team en korte lijnen, streven we er dagelijks naar de klantverwachtingen te overtreffen en duurzame relaties aan te gaan.