Persoonlijk advies?

Heb je vragen of wil je graag even van gedachten wisselen met een van onze accountmanagers? We helpen je graag verder.

 

  • Al meer dan 15 jaar dé specialist in personeelsgeschenken
  • Vraag ook naar onze maatwerk mogelijkheden

''We hebben voor elke gelegenheid een passend geschenk''

Mark, Senior Accountmanager STERKADO

Contact formulier - Zakelijk

Vul onderstaand formulier in en we helpen je graag verder. We sturen je binnen één werkdag een reactie.

Naam(Vereist)

Wij krijgen een 8,3 uit 2.600+ beoordelingen

"''We hebben voor elke gelegenheid een passend geschenk''"

Mark, Senior Accountmanager STERKADO
Zij geloven in ons

Veelgestelde klantvragen (FAQ)

Nee. Keuze Kado giftcars zijn vrijgesteld van BTW. Hoe dit precies zit, lees je in deze blog: https://sterkado.nl/sterkado-giftcards-vrijgesteld-van-btw

Cadeaus uit de Keuze Kado webshop worden kosteloos verzonden naar het huisadres van collega’s in zowel Nederland als België.

Het Keuze Kado webshop assortiment kan aangepast worden aan de hand van het gekozen budget. Ook is het mogelijk om specifieke categorieën uit te schakelen indien gewenst.

Ben je benieuwd naar de look & feel en assortiment van de Keuze Kado webshop op basis van je budget? Deze kun je kosteloos aanvragen. Binnen 1 minuut in je inbox: www.sterkado.nl/vraag-demo-aan

STERKADO heeft uitstekende logistiek. Cadeaus besteld voor 23.00 uur is dezelfde dag nog verzonden.

De verpakking krijg je er van ons gratis bij. Afhankelijk van het gekozen cadeauconcept, kun je zelf bepalen welke verpakking je voorkeur heeft. Ga je voor een giftbag, giftbox, tekstkaart of e-voucher. Allemaal zijn ze brievenbus geschikt.

We doen je 3 beloften

Persoonlijke aanpak

Heb je strakke budgetten, maatwerk verzoeken of ben je op zoek naar inspiratie? Onze accountmanagers denken graag met je mee. Dit doen we al meer dan 15 jaar in Nederland en België.

Snelheid en efficiëntie

Je kunt met minimale investering een geweldig cadeau regelen voor je collega's, volledig gepersonaliseerd. Daarnaast hebben wij de beste logistiek dankzij de nieuwste robottechnologie, snel en efficient!

Service met een glimlach

Ook na het bestellen houdt onze service niet op. Met ons gedreven team streven we er dagelijks naar de klantverwachtingen te overtreffen en duurzame relaties aan te gaan.