Iedere medewerker kiest zijn eigen cadeaus!

Keuze Kado

  • Laat een cadeaubox (thuis)bezorgen, of ga voor 100% coronaproof en laat ons een e-voucher mailen
  • In 10 minuten personaliseer je jouw gratis webshop, die in het Nederlands én in het Engels is
  • Groot assortiment met ruim 1000 geschenken: cadeaus, cadeaukaarten en meer
  • Voor elke gelegenheid en ieder aantal personen inzetbaar

Gratis informatiepakket aanvragen

Keuze Kado in het kort

Met Keuze Kado kiest elke medewerker z’n favoriete cadeaus uit een enorm assortiment. Je geeft een onbeperkt geldige STERKADO giftcard, die verzilverd wordt in jouw gratis webshop met ruim 1000 cadeaus. Keuze Kado is voor iedere gelegenheid inzetbaar en in elk aantal te bestellen. Een cadeau in jouw look-en-feel dat aandacht en waardering uitspreekt! Een voorkeur voor coronaproof? Mail een e-voucher of laat de cadeaubox thuisbezorgen.

Regel snel en eenvoudig in 3 stappen

01

Geef een cadeaubox of e-voucher in jouw eigen look & feel

Ga je voor een STERKADO giftcard in een prachtige cadeaubox, inclusief kadoboekje en tekstkaart om jouw persoonlijke boodschap toe te voegen? Of kies je voor coronaproof en wil je een e-voucher mailen met jouw persoonlijke tekst? Zowel de luxe cadeaubox in A6-formaat als de e-voucher maken wij op in jouw (huis)stijl!

Keuze Kado Verjaardag
STERKADO - Webshop Feest
02

Personaliseer in 10 minuten jouw gratis webshop

Maak je eigen webshop eenvoudig persoonlijk met jouw logo en persoonlijke tekst. Bovendien kun je eigen afbeeldingen kiezen, een video plaatsen en zelf de kleuren bepalen. Op deze manier kun je de webshop, die in het Nederlands én in het Engels is, geheel in de stijl van jouw organisatie opmaken en hebben verpakking en webshop dezelfde uitstraling.

02

Personaliseer in 10 minuten jouw gratis webshop

Maak je eigen webshop eenvoudig persoonlijk met jouw logo en persoonlijke tekst. Bovendien kun je eigen afbeeldingen kiezen, een video plaatsen en zelf de kleuren bepalen. Op deze manier kun je de webshop, die in het Nederlands én in het Engels is geheel in de stijl van jouw organisatie opmaken en hebben verpakking en webshop dezelfde uitstraling.

STERKADO - Webshop Feest
03

Kies uit een groot en gevarieerd assortiment

Elke medewerker kiest op jouw webshop zijn favoriete geschenken op basis van punten. Het assortiment, met meer dan 1000 artikelen, bestaat uit de leukste cadeaus, gezellige uitjes, populaire cadeaukaarten, boeken, tijdschriften en (donatie aan) goede doelen. Voor zowel dames, heren als kinderen hebben we de leukste geschenken. Omdat de medewerker zelf kiest, is het cadeau altijd geslaagd.

online keuze cadeaus

actieve webshops

%

van de klanten beveelt ons aan

jaar ervaring in de branche

voor elke gelegenheid inzetbaar

Regelmatig geschenken nodig?

Zijn er regelmatig gelegenheden waarbij je jouw medewerkers een geschenk wilt uitreiken, zoals als bedankje, bij een jubileum of bij een verjaardag? Dan hebben we echt iets voor jou!

Keuze Kado 365

Kosteloos STERKADO giftcards op voorraad en uitreiken wanneer je wenst.

Keuze Kado Verjaardag

De verjaardagsgeschenken voor je medewerkers automatisch geregeld.

STERKADO - Keuze Kado Verjaardag shop en verpakking
Brochure STERKADO 2020

Vraag een GRATIS informatiepakket aan!

  • Toegang tot jouw persoonlijke webshop (in het Nederlands én in het Engels): bekijk het assortiment met ruim 1000 cadeaus, cadeaukaarten, uitjes, goede doelen, boeken en tijdschriften
  • Hoe werkt Keuze Kado, wat kun je personaliseren en meer
  • Inspirerend overzicht van de verpakkingen

Binnen 5 minuten ontvang je alle informatie in je mailbox.