STERKADO - Keuze Kado

Keuze kado: elke collega kiest zijn favoriete cadeau

  • Elke collega kiest op basis van punten zijn favoriete geschenk
  • Gratis gepersonaliseerde verpakking en webshop (NL en EN) in eigen huisstijl
  • Groot assortiment met ruim 1500 cadeaus, cadeaukaarten en veel meer
  • Thuisbezorging en digitale levering is geen enkel probleem
  • Voor elk aantal personen inzetbaar, vanaf 20 euro per persoon

Keuze Kado in het kort

Met Keuze Kado kiest elke medewerker z’n favoriete cadeaus uit een enorm assortiment. Je geeft een onbeperkt geldige STERKADO giftcard, die verzilverd wordt in jouw gratis webshop met ruim 1500 cadeaus. Keuze Kado is voor iedere gelegenheid inzetbaar en in elk aantal te bestellen. Een cadeau in jouw look-en-feel dat aandacht en waardering uitspreekt! 

REGEL SNEL EN EENVOUDIG IN 3 STAPPEN

01

GEEF EEN CADEAUBOX, TEKSTKAART OF E-VOUCHER IN JOUW EIGEN LOOK & FEEL

Ga je voor een STERKADO giftcard in een prachtige cadeaubox, inclusief kadoboekje, kartonnen giftcard (duurzaam) en tekstkaart om jouw persoonlijke boodschap toe te voegen? Of kies je voor digitaal en wil je een e-voucher mailen met jouw persoonlijke tekst? Zowel de luxe cadeaubox in A6-formaat als de e-voucher maken wij op in jouw huisstijl!

Volledige flexibiliteit in levering
Weet je nu nog niet of je de cadeaubox op kantoor geleverd wilt hebben of bij je medewerkers thuis wilt laten bezorgen? Of heb je liever dat we alle collega’s een e-voucher mailen? Geen probleem! Tot een paar weken voor uitreiking kun je de gewenste verpakking en verzendlocatie bepalen.

02

PERSONALISEER IN 10 MINUTEN JOUW GRATIS WEBSHOP

Maak je eigen webshop eenvoudig persoonlijk met jouw logo en persoonlijke tekst. Bovendien kun je eigen afbeeldingen kiezen, een video plaatsen en zelf de kleuren bepalen. Op deze manier kun je de webshop, die in het Nederlands én in het Engels is, geheel in de stijl van jouw organisatie opmaken en hebben verpakking en webshop dezelfde uitstraling.

03

KIES UIT EEN GROOT EN GEVARIEERD ASSORTIMENT

Elke medewerker kiest op jouw webshop zijn favoriete geschenken op basis van punten. Het assortiment, met meer dan 1500 artikelen, bestaat uit de leukste cadeaus, gezellige uitjes, populaire cadeaukaarten, boeken, tijdschriften en (donatie aan) goede doelen.

Voor zowel dames, heren als kinderen hebben we de leukste geschenken. Omdat de medewerker zelf kiest, is het cadeau altijd geslaagd.

Cadeaus

Cadeaukaarten

Boeken

Tijdschriften

Belevenissen

Goede Doelen

Voor elke gelegenheid inzetbaar

Keuze Kado kun je inzetten voor elke denkbare gelegenheid om je collega’s als teken van waardering te belonen met een geschenk.

meer informatie over keuze kado

gratis informatiepakket Keuze Kado