Voor elke medewerker het ideale geschenk

Personeelsgeschenken

Met welke geschenken ga jij je personeel verrassen? Bij STERKADO heb je keuze uit meerdere opties voor het belonen van je medewerkers met een persoonlijk geschenk. De personeelsgeschenken zijn inzetbaar voor elke denkbare gelegenheid, zoals Kerst, een verjaardag, een jubileum of als bedankje. Voor elke gelegenheid het ultieme coronaproof geschenk voor jouw medewerkers!

ELKE MEDEWERKER KIEST Z’N FAVORIETE CADEAU

STERKADO - Keuze Kado 2020

Keuze Kado

Met Keuze Kado kiest elke medewerker z’n favoriete cadeaus. Je geeft een giftcard in een gepersonaliseerde luxe cadeaubox, die verzilverd wordt in jouw gratis webshop.

  • Keuze uit een assortiment met meer dan 1000 cadeaus, cadeaukaarten en meer
  • Altijd met gratis gepersonaliseerde verpakking én webshop

JIJ KIEST HET CADEAU VOOR JOUW PERSONEEL

Kado Favoriet

Met Kado Favoriet kies jij het geschenk waarmee jij je medewerkers gaat verblijden. We denken graag met je mee om een maatwerkoplossing te bieden.

  • Jij kiest jouw favoriete cadeau, cadeaukaart of relatiegeschenk
  • Inclusief tekstkaart met jouw persoonlijke boodschap

DE LEUKSTE KERSTCADEAUS

Kerstgeschenken

Je medewerkers of relaties belonen met een kerstgeschenk? Bij STERKADO vind je alle mogelijke manieren om een origineel en persoonlijk kerstgeschenk te verzorgen.

  • Laat je medewerkers hun favoriete kerstgeschenk kiezen
  • Stel je eigen kerstpakket volledig op maat samen
Gratis webshop STERKADO

Wil je direct het complete assortiment bekijken?

Vraag vrijblijvend een gratis webshop aan. Binnen 5 minuten krijg je toegang tot het volledige, fors uitgebreide assortiment personeelsgeschenken op basis van jouw beschikbare budget per medewerker. Keuze uit meer dan 1000 cadeaus!