min
12 mrt 2024

Geef iets unieks: ga voor een cadeau met persoonlijke boodschap

In deze blog bespreken we waarom het geven van cadeaus met een persoonlijke boodschap belangrijk is voor werkgevers en geven we je inspiratie voor unieke personeelsgeschenken die je kunt geven.

Geef iets unieks: ga voor een cadeau met persoonlijke boodschap

Als werkgever is het tonen van waardering aan je personeel essentieel voor het behouden van een positieve werkomgeving en het versterken van de band tussen werkgever en werknemer. Een geweldige manier om dit te doen, is door het geven van cadeau met een persoonlijke boodschap. Deze geschenken gaan verder dan alleen een tastbaar cadeau en laten zien dat je de inzet en toewijding van je teamleden echt waardeert. In deze blog bespreken we waarom het geven van cadeaus met een persoonlijke boodschap belangrijk is voor werkgevers en geven we je inspiratie voor unieke personeelsgeschenken die je kunt geven.

Waarom kiezen voor een cadeau met persoonlijke boodschap?

Het geven van een cadeau met een persoonlijke boodschap in de vorm van een persoonlijk bericht per collega heeft verschillende voordelen. Als je aangeeft waar je hem/haar dankbaar voor bent en welke kwaliteiten ervoor gezorgd hebben dat bepaalde doelen behaald (kunnen) worden, laat je zien dat je de inzet erkent en waardeert. Dit zorgt voor meer motivatie en bovendien kun je met een persoonlijke boodschap specifieke voorbeelden of situaties beschrijven die de ontvanger direct zal herkennen en daarmee laat je gegarandeerd een blijvende indruk achter.

Een persoonlijke boodschap kan ook helpen bij het creëren van een gevoel van verbondenheid en loyaliteit binnen het team. Het zorgt voor meer betrokkenheid bij het werk en ze zijn sneller geneigd om zich in te zetten voor het succes van het bedrijf.

https://i0.wp.com/sterkado.nl/wp-content/uploads/2024/03/Geef-iets-unieks-ga-voor-een-cadeau-met-persoonlijke-boodschap-1.jpg?fit=525%2C394&ssl=1

Inspiratie voor cadeaus met een persoonlijke boodschap

Hier zijn enkele ideeën voor personeelsgeschenken met een persoonlijke touch die je kunt overwegen:

Geef een cadeau:

1. Bedrukte notitieboekjes
Geef je medewerkers bedrukte notitieboekjes met een persoonlijke boodschap aan de binnenkant van de kaft. Dit kan een inspirerende quote zijn of een persoonlijk bericht van waardering.

2. Custom-made team merchandise
Ontwerp gepersonaliseerde team merchandise, zoals t-shirts, petten of hoodies, met het bedrijfslogo en de namen van de teamleden erop. Dit verhoogt de teamgeest en creëert een gevoel van saamhorigheid binnen het bedrijf. Voeg een persoonlijke boodschap of kreet toe die past bij de collega of zijn/haar functie.

3. Culinaire geschenkmand
Stel een culinaire geschenkmand samen met heerlijke lekkernijen, zoals luxe chocolaatjes, ambachtelijke kazen, fijne wijnen en gourmet snacks. Stel de mand zo samen dat er voor iedereen een uniek item in zit dat past bij de smaak van jouw collega en voeg een persoonlijke boodschap toe waarin je dit benoemt. 

4. Persoonlijke ontwikkelingsboeken
Geef je teamleden inspirerende boeken over persoonlijke ontwikkeling en groei, zoals zelfhulpboeken, biografieën van succesvolle mensen of boeken over leiderschap en motivatie. Voeg een persoonlijke boodschap toe waarin je hen aanmoedigt om hun potentieel te ontdekken en te streven naar persoonlijke groei.

5. Gepersonaliseerde fotolijst
Geef een mooie fotolijst met de mogelijkheid om een ​​persoonlijke boodschap of een gegraveerde tekst toe te voegen. Voeg een foto toe van een speciaal moment met het team om de herinnering nog specialer te maken.

Keuze Kado: Collega’s kiezen zelf geschenk of cadeaukaart

Jouw collega’s écht verrassen? Laat ze zelf hun favoriete geschenk kiezen en voeg eenvoudig je persoonlijke boodschap toe.

Geef een abonnement, cursus of lidmaatschap

6. Abonnement op een online cursus of lidmaatschap
Geef je teamleden de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te leren en zich professioneel te ontwikkelen door ze een abonnement te geven op een online cursusplatform of lidmaatschap van een professionele organisatie. Voeg een persoonlijke boodschap toe waarin je hen aanmoedigt om hun kennis uit te breiden en te blijven groeien in hun carrière.

7. Een plant of bloemenarrangement
Geef je teamleden een mooie plant of een prachtig bloemenarrangement als symbool van groei, vitaliteit en waardering. Voeg een persoonlijke boodschap toe waarin je de ontvanger aanmoedigt om te blijven groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

8. Tijdschrift Abonnement
Geef een abonnement op een tijdschrift dat relevant is voor het vakgebied van je teamleden. Voeg een persoonlijke boodschap toe die hen inspireert om up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen in de industrie.

9. Yoga of fitness lidmaatschap
Geef je teamleden de mogelijkheid om aan hun gezondheid en welzijn te werken door ze een lidmaatschap te geven voor een yoga- of fitnessstudio. Dit stimuleert een gezonde levensstijl en helpt bij het verminderen van stress. Voeg een persoonlijke boodschap toe waarin je hen aanmoedigt om actief te blijven en te investeren in hun fysieke en mentale gezondheid.

10. Muziek- of audio streamingservice
Geef een abonnement op een muziek- of audio streamingservice, zodat je teamleden kunnen genieten van hun favoriete muziek en podcasts. Voeg een persoonlijke boodschap toe waarin je de muzieksmaak van je collega aanhaalt, zo kun je laten zien dat je hem/haar goed kent.

https://i0.wp.com/sterkado.nl/wp-content/uploads/2024/03/Geef-een-abonnement-cursus-of-lidmaatschap.jpg?fit=525%2C394&ssl=1

Geef een ervaring

11. Cadeaubonnen voor lokale restaurants of winkels
Geef je team cadeaubonnen voor lokale restaurants of winkels, maar voeg een persoonlijke boodschap toe om het extra speciaal te maken. Dit laat zien dat je hun individuele interesses en voorkeuren waardeert.

12. Een persoonlijk ontmoetingsmoment
Organiseer een persoonlijk ontmoetingsmoment tussen het management en de medewerkers, waarbij de leidinggevenden individueel de tijd nemen om hun waardering uit te spreken voor het werk en de bijdrage van elk teamlid. Voeg een persoonlijke boodschap toe die de dankbaarheid en erkenning van het management voor de inzet van het team benadrukt.

Keuze Kado; het ideale cadeau met een persoonlijke boodschap

Zoek je een mooi cadeau die in de smaak valt bij al je collega’s? Kies dan voor zekerheid met Keuze Kado. Je geeft een onbeperkt geldige giftcard die toegang geeft tot een webshop met ruim 1500 cadeaus, cadeaukaarten, boeken & tijdschriften, belevenissen en meer. Er is voor ieder wat wils!

Bovendien kun je de webshop en verpakking compleet personaliseren naar je eigen look & feel. En je voegt eenvoudig een persoonlijke boodschap toe aan de verpakking en webshop. Óf je kiest voor een videoboodschap op de webshop waarin je jouw persoonlijke boodschap in een video vertelt.


Een leuk en persoonlijk cadeau om te geven als waardering aan je collega’s als bedankje, met jubilea, verjaardagen, afscheid of Kerst.

https://i0.wp.com/sterkado.nl/wp-content/uploads/2024/03/Keuze-Kado-Geef-iets-unieks-ga-voor-een-cadeau-met-persoonlijke-boodschap.jpg?fit=525%2C394&ssl=1

Tot slot 

Het geven van cadeaus met een persoonlijke boodschap is niet alleen een gebaar van waardering, maar ook een manier om de band tussen werkgever en werknemer te versterken. Door zorgvuldig gekozen geschenken te combineren met oprechte woorden van dankbaarheid en erkenning, creëer je een blijvende indruk en een positieve werkomgeving. Het belangrijkste is dat het geschenk een persoonlijk tintje heeft dat de ontvanger echt zal waarderen.

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag, of wil je even van gedachten wisselen?

Neem contact op met een van onze accountmanagers, we helpen je graag!

Contact