Dit zeggen onze klanten

Wil je écht weten wat onze klanten zeggen over STERKADO? We zijn er stiekem best trots op dus we delen het graag met je.

"Het is altijd een feestje om een leuke review van klanten en hun werknemers te krijgen. Daar doe je het voor."

Emma, medewerker klantenservice STERKADO

Testimonials

Jitse de Jong

HR adviseur, Toolstation
"Toolstation maakt al langer gebruik van de service van STERKADO. Sinds dit jaar sturen wij via STERKADO ook persoonlijke verjaardagsvouchers. Het stilstaan bij de verjaardagen van onze medewerkers wordt positief opgevangen en gewaardeerd! De gepersonaliseerde voucher is voor ons een uitkomst!"

Bart Hoffmann

HR Business Partner, Carerix
"Al meer dan 5 jaar is STERKADO onze partner voor het verzorgen van cadeaus voor onze collega's, het hele jaar door. Het Keuze Kado wordt altijd goed ontvangen, omdat het aanbod breed is en iedereen zelf kan bepalen waarvoor het uitgegeven wordt!"

Tilly Dobbe

Executive Assistant, Yanmar Europe
"Bij STERKADO heb je direct contact met de medewerker. STERKADO denkt mee, geeft advies en zorgt ervoor dat het cadeau écht persoonlijk wordt."

Katja Blok

Parkmanager, RCN Vakantieparken
"Wat een leuk cadeautje om weg te geven. De op maat gemaakte tekstkaart erbij gaf een extra persoonlijke touch voor onze medewerkers."

Joke Retsema

Secretarieel medewerker, Philadelphia
"Mooie cadeauconcepten en goede kwaliteit. De afstemming met de medewerkers is super: steeds een terugkoppeling, snelle reactie en er wordt goed meegedacht. Service is top!"

Secretaresse

Raad van Bestuur, De Forensische Zorgspecialisten
"Al bijna tien jaar bestellen wij tot grote tevredenheid onze kerstgeschenken bij Sterkado. Ieder jaar verbaas ik me er weer over hoe netjes en snel alles wordt geleverd; zowel de giftboxen met de vouchers als de door de medewerkers zelf gekozen cadeaus. En dat in die drukke Kersttijd! Daarnaast is het ook zeer prettig dat de medewerkers van Sterkado altijd goed bereikbaar zijn en graag met je meedenken over oplossingen."

Linda Toet

Communicatieadviseur, RAV Brabant Midden-West-Noord
“Wij werken al een aantal jaar met volle tevredenheid samen met STERKADO. Onze medewerkers kunnen elk jaar via de Kerstwebshop een cadeau naar wens uitzoeken. Er is voor elk wat wils. Ook hebben we het Keuzekado 365 concept: een cadeauwebshop die het hele jaar openstaat. Onze secretaresses activeren voor de ontvanger (bijvoorbeeld een jubilaris of een vertrekkende collega) een cadeaukaart met het gewenste bedrag. Makkelijk & efficiënt en voor de ontvanger fijn om te krijgen! En snel binnen een dag geleverd.”

Eric Lemmens

Inkoper, Meditta
"Er zijn veel kerstgeschenk aanbieders op de markt en ze beloven allemaal interessante dingen. Het lastige is om een goede partij te vinden die ook echt hun beloften waarmaakt en de klant zorg uit handen neemt. STERKADO onderscheid zich in het meedenken, waarmaken van beloftes, persoonlijke en open communicatie en oog hebben voor de kleine dingen."

Heleen Wiegel

Bestuurssecretariaat, Careander
"STERKADO zorgt er al jaren voor dat onze medewerkers de waardering krijgen die ze verdienen. Het is een professionele partner die ontzorgt, meedenkt en jaarlijks op allerlei terreinen blijft vernieuwen."

Myrna van Aalst

Projectmedewerker, VR Gelderland Zuid
"Onze medewerkers hebben positief gereageerd op het eindejaarsgeschenk verzorgd door STERKADO. Daarnaast is de samenwerking top door de goede communicatie en flexibiliteit."

Margreeth Kadiks

Communicatieadviseur, RET
"Fijne samenwerking. Staan altijd open voor vragen en hebben ook erg leuke suggesties. Ik kan met een gerust hart ons kerstpakket aan ze overlaten."

Sonja Ruijs

Personal Assistant, Sodexo
"Al vele jaren zetten wij het Keuze Kado concept in omdat dit het beste past bij onze offshore medewerkers die op verschillende locaties werken. Zij kunnen zelf iets leuks uitkiezen en laten bezorgen waar het voor hen uitkomt."

Mark Wijnker

Medewerker P&O, Woonzorggroep Samen
"Het gemak waarmee onze werknemers een leuk cadeau kunnen uitzoeken zorgt voor veel blije gezichten."

Het laatste nieuws

Leukste_cadeau_personeel_keuze_kado_webshop -
Het belang van het juiste cadeau voor personeel
  • februari 22 2024
In deze blog gaan we dieper in op het belang van het kiezen van het juiste cadeau voor...
Lees meer
STERKADO Kleine attenties voor je personeel -
Kleine attenties voor je personeel: Een boost voor de werknemerstevredenheid
  • januari 2 2024
In dit artikel bespreken we waarom het geven van kleine attenties aan je personeel zo belangrijk is en...
Lees meer
BLOG-Cadeaubon personeel -
Cadeaubon personeel: Waarom het de beste keuze is voor een persoonlijk en gewaardeerd cadeau
  • januari 1 2024
In deze blog duiken we dieper in waarom een cadeaubon voor personeel de beste keuze is voor een...
Lees meer
De leukste cadeaus voor het waarderen van je medewerkers -
De ultieme gids voor het vinden van het leukste cadeau voor je medewerkers
  • oktober 19 2023
In deze blog ontdek je de leukste cadeauconcepten voor het waarderen van je medewerkers. ...
Lees meer