min
22 mei 2024

Maak samen met STERKADO een duurzame impact

STERKADO en Treebytree bundelen hun krachten om via boomplantprojecten een positieve invloed op het milieu uit te oefenen en CO₂-uitstoot te compenseren.

Maak samen met STERKADO een duurzame impact

Wanneer je kiest voor STERKADO Keuze Kado, draag je automatisch bij aan een positieve impact op het milieu. Door deze keuze steun je onze samenwerking met Treebytree, waarbij we bomen planten om de CO₂-uitstoot te compenseren. Deze inspanningen dragen niet alleen bij aan de strijd tegen klimaatverandering, maar ondersteunen ook de lokale gemeenschappen en stimuleren de economische ontwikkeling in Afrika. Zo lever je dus een directe bijdrage aan een duurzamere wereld.

Een boom per 50 verkochte Keuze Kado giftcards

Wil jij dit jaar jouw medewerkers verrassen met een Keuze Kado giftcard? Voor elke 50 verkochte STERKADO giftcards doneren wij een boom.

Actieve bijdrage aan CO₂-verlaging

Door bomen te planten via Treebytree, dragen we actief bij aan de verlaging van CO₂ in de atmosfeer. Bomen absorberen CO₂ tijdens hun groei, wat essentieel is in de strijd tegen klimaatverandering.

https://i0.wp.com/sterkado.nl/wp-content/uploads/2024/05/Sterkado_treebytree.jpg?fit=590%2C442&ssl=1

Meetbaar wat jij bijdraagt

Treebytree biedt elk kwartaal updates over de impact van jouw eigen bomen op CO₂-opname en waterretentie. Dit maakt het mogelijk om de exacte bijdrage aan milieudoelstellingen te volgen en te meten.

Bijdrage aan lokale werkgelegenheid

Treebytree is een sociale onderneming die bedrijven bomen laat schenken en werken samen met lokale gemeenschappen in Afrika om die bomen te planten. Deze samenwerking creëert werkgelegenheid en ondersteunt de economische ontwikkeling in de regio’s waar de bomen worden geplant.

https://i0.wp.com/sterkado.nl/wp-content/uploads/2024/05/Sterkado_treebytree_werkgelegenheid.jpg?fit=590%2C442&ssl=1

Draagt bij aan medewerkers tevredenheid

Wanneer je kiest voor een cadeau van STERKADO, geef je niet alleen een geschenk met een groen karakter, maar onderstreept ook het milieubewustzijn van je bedrijf, wat kan leiden tot verhoogde tevredenheid en trots binnen je team.

Keuze Kado; collega's kiezen zelf hun favoriete cadeau

Met Keuze Kado weet je zeker dat het cadeau in de smaak zal vallen bij je collega’s. Je geeft een onbeperkt geldige giftcard die toegang geeft tot je eigen webshop met ruim 1500 cadeaus, cadeaukaarten, belevenissen en meer. Zo kunnen ontvangers bijvoorbeeld ervoor kiezen om hun cadeau in te wisselen voor een donatie aan het goede doel. Ook treebytree is opgenomen in onze webshop zodat medewerkers het STERKADO-bos nog verder kunnen laten groeien.

Voor ieder wat wils dus. Zo weet je zeker dat het cadeau altijd in de smaak zal vallen. En bovendien spreekt het aandacht en waardering uit door de gratis gepersonaliseerde verpakking en webshop. Een leuk cadeau voor alle momenten in het jaar zoals bedankje, jubilea, verjaardagen en meer.

https://i0.wp.com/sterkado.nl/wp-content/uploads/2024/05/Sterkado_treebytree_voorbeeld_keuze_kado_webshop.jpg?fit=590%2C442&ssl=1

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag, of wil je even van gedachten wisselen?

Neem contact op met een van onze accountmanagers, we helpen je graag!

Contact