min
06 sep 2023

Kerstcadeau personeel; hoe kies je het beste kerstcadeau voor je personeel: tips & trends

In deze blog geven we tips en trends om je te helpen het ideale kerstcadeau voor personeel te kiezen.

Kerstcadeau personeel; hoe kies je het beste kerstcadeau voor je personeel: tips & trends

Het kiezen van het perfecte kerstcadeau voor personeel kan een flinke uitdaging zijn. Je wilt immers dat je werknemers zich gewaardeerd voelen en een cadeau ontvangen dat past bij hun interesses en behoeften. Met de feestdagen in aantocht, is het tijd om na te denken over originele kerstcadeau personeel ideeën. In deze blog geven we tips en trends om je te helpen het ideale kerstcadeau voor personeel te kiezen.

De populairste Kerst cadeauconcepten

1. Het keuze kado concept

Wil je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van je medewerkers toveren? Overweeg dan het Keuze Kado concept. Medewerkers ontvangen een giftcard waarmee ze zelf hun kerstcadeau kunnen kiezen in een persoonlijke webshop met meer dan 1500 items, variërend van cadeaus en cadeaukaarten tot unieke belevenissen. Hierdoor zorg je ervoor dat iedereen een geschenk ontvangt dat perfect bij hem of haar past. Vooral met kerst, wanneer de verwachtingen (en vaak ook het budget) hoger zijn, is het een verademing om zeker te weten dat iedereen blij is met zijn of haar cadeau. Bovendien is het binnen een handomdraai geregeld.

Vraag een test webshop aan en bekijk het volledige assortiment op basis van jouw budget

Vraag een test webshop aan

 

2. Traditionele kerstpakketten met food/non-fooditems

Traditionele kerstpakketten: een mix van sfeer en sentiment Voor veel mensen zijn de klassieke kerstpakketten een essentieel onderdeel van de feestelijke sfeer. Deze pakketten, met een combinatie van food en non-food artikelen, bieden een authentieke kerstervaring. Het is een bijzonder gebaar om een pakket op maat samen te stellen. Kies een thema dat resoneert met je collega’s of dat de essentie van je organisatie vangt. Zo’n zorgvuldig gekozen thema geeft het pakket een persoonlijk tintje en laat zien dat er over nagedacht is. Bovendien heb je de vrijheid om de inhoud zelf te bepalen, van handige gadgets tot inspirerende kookboeken en meer.

Top 3 thema’s voor dit jaar:

Pure
Het “Pure” kerstpakket is ideaal voor degenen die een duurzame beslissing willen nemen. Dit pakket bevat diverse biologische producten en maakt gebruik van monoverpakkingen.

Kerstpakket Pure voorbeeld

Meer informatie


Santa & Co

Elke verpakking is voorzien van een QR-code die je leidt naar een populaire kersthit. Hiermee kun je direct het liedje op Spotify afspelen. Modern, sfeervol en gezellig.

Kerstpakket Pure voorbeeld

Meer informatie


Breathe

“Breathe” betekent letterlijk “even op adem komen”; tot rust komen, genieten en evenwichtig zijn. Het warme uiterlijk van Breathe past uitstekend bij de huidige interieurtrends en stijlvolle accenten.

Kerstpakket Pure voorbeeld

Meer informatie


Alle kerstpakketten zijn verkrijgbaar in 25, 35 of 50 euro.

 

Geefmoment; bijna even waardevol als het geschenk zelf

Het moment waarop je een cadeau overhandigt is bijna net zo belangrijk als wat je geeft. Het is hét moment om je waardering te tonen. Kies voor een persoonlijk moment, wellicht tijdens een intieme teammeeting of een bijzondere borrel. Zorg dat het oprecht en zonder haast is. Een bondige toespraak of enkele zorgvuldig gekozen woorden kunnen het plaatje afmaken.

Tot slot
Het kiezen van het perfecte kerstcadeau voor personeel kan in eerste instantie een uitdaging lijken. Echter, met een beetje voorbereiding en aandacht voor de wensen en behoeften van je medewerkers, kun je er zeker van zijn dat je cadeau gewaardeerd zal worden.

Of je nu kiest voor een persoonlijk, duurzaam of belevingsgericht cadeau, het belangrijkste is dat het kerstcadeau personeel laat zien hoeveel je hun inzet en toewijding waardeert. Dus terwijl je jouw lijst met kerstcadeau personeel ideeën doorneemt, onthoud dan dat het niet altijd gaat om het prijskaartje. Het gaat erom dat je laat zien dat je geeft om je medewerkers en hun bijdrage aan het bedrijf waardeert. Fijne feestdagen!

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag, of wil je even van gedachten wisselen?

Neem contact op met een van onze accountmanagers, we helpen je graag!

Contact