min
14 mrt 2024

De top 10 praktische kerstcadeaus die je kan geven aan je personeel in 2024

In deze blog bespreken we de top 10 praktische kerstcadeaus van 2024.

De top 10 praktische kerstcadeaus die je kan geven aan je personeel in 2024

Kerst is een tijd van geven, vieren en dankbaarheid tonen. Het is ook een uitgelezen moment om je personeel te waarderen voor hun harde werk en toewijding gedurende het hele jaar. Wil je in 2024 een praktisch cadeau geven aan jouw collega’s die niet alleen blijk geven van waardering, maar ook daadwerkelijk nuttig zijn voor je werknemers? Bekijk dan onze Top 10 praktische kerstcadeaus.  

1. Draadloze opladers 

In een wereld waarin we steeds afhankelijker worden van onze smartphones en andere draagbare apparaten, zijn draadloze opladers een praktisch en gewaardeerd geschenk voor werknemers. Of ze nu op kantoor zijn, thuis werken of onderweg zijn, draadloze opladers bieden altijd gemak. Door draadloze opladers cadeau te doen, geef je je werknemers de vrijheid en flexibiliteit om verbonden te blijven zonder zich zorgen te maken over een lege batterij.

2. Herbruikbare waterflessen en koffiemokken

Duurzaamheid en milieubewustzijn wordt steeds belangrijker, herbruikbare waterflessen en koffiemokken zijn daarom uitstekende praktische kerstcadeaus voor werknemers. Deze items helpen niet alleen bij het verminderen van plastic afval, maar moedigen ook een gezonde levensstijl aan. Door een herbruikbare waterfles te gebruiken, kunnen werknemers gemakkelijk gehydrateerd blijven gedurende de dag, wat essentieel is voor hun welzijn en productiviteit. Bovendien zijn herbruikbare koffiemokken perfect voor werknemers die graag hun favoriete drankjes meenemen naar het werk, terwijl ze tegelijkertijd bijdragen aan het verminderen van afval dat wordt gegenereerd door wegwerpbekers.

3. Draagbare bluetooth-luidsprekers

Muziek kan de stemming verbeteren en een positieve sfeer creëren, zowel op het werk als daarbuiten. Draagbare Bluetooth-luidsprekers zijn daarom een uitstekend praktisch kerstcadeau voor werknemers in 2024. Deze draadloze luidsprekers stellen werknemers in staat om hun favoriete muziek te streamen vanaf hun smartphones, tablets of andere apparaten, waar ze ook zijn. Of het nu gaat om het luisteren naar achtergrondmuziek tijdens het werk, het delen van een afspeellijst tijdens een teamvergadering of het ontspannen met muziek tijdens de lunchpauze, draagbare Bluetooth-luidsprekers bieden flexibiliteit en gemak.

4. Cadeaubonnen

Als je merkt dat het moeilijk is om een specifiek cadeau te kiezen, bieden cadeaubonnen een uitstekende oplossing. Je geeft werknemers de kans om iets te kiezen dat echt bij hen past, waardoor het cadeau extra persoonlijk wordt. Of het nu gaat om een boekwinkel waar ze hun favoriete roman kunnen vinden, een elektronicazaak waar ze die langverwachte gadget kunnen kopen, of zelfs een ervaring zoals een ontspannende spa-dag, met een cadeaubon hebben ze tal van opties.

Keuze Kado: Collega’s kiezen zelf hun favoriete geschenk

Jouw collega’s écht verrassen? Laat ze zelf hun favoriete geschenk kiezen. Er is keuze uit ruim 1500 cadeaus, voor ieder wat wils!

5. Planten en bloemen 

Een vleugje natuur kan een krachtig effect hebben op het welzijn van jouw collega en de sfeer op de werkplek. Planten en bloemen zijn meer dan alleen decoratieve elementen; ze kunnen de lucht zuiveren, stress verminderen en de creativiteit stimuleren. Het geven van planten en bloemen als kerstcadeau aan je personeel is daarom een ​​praktische en doordachte keuze.

Planten, zoals vetplanten, varens of cactussen, zijn ideale keuzes omdat ze weinig onderhoud vereisen en perfect zijn voor op een bureau of in een kantoorruimte. Naast het toevoegen van een natuurlijke uitstraling aan de werkplek, kunnen ze ook helpen om de luchtkwaliteit te verbeteren door schadelijke stoffen te absorberen en zuurstof vrij te geven.

6. E-books

In een wereld waarin digitale technologie steeds meer terrein wint, zijn e-books een eigentijds en praktisch kerstcadeau voor je personeel. Met e-books kunnen werknemers genieten van een breed scala aan literatuur, educatieve materialen en zelfhulpboeken rechtstreeks vanaf hun elektronische apparaten, zoals tablets, e-readers of smartphones. Dit geschenk biedt flexibiliteit en gemak, waardoor werknemers kunnen lezen waar en wanneer ze maar willen. Bovendien kunnen e-books ook bijdragen aan de professionele ontwikkeling van werknemers door toegang te bieden tot waardevolle bronnen en kennis. 

7. Warmtekussens

Tijdens de koude wintermaanden is er niets zo fijn als het gevoel van warmte. Warmtekussens bieden een knusse oplossing om werknemers comfort te bieden na een lange werkdag. Deze zachte kussens bieden een heerlijke warmtebron voor het kalmeren van gespannen spieren of het opwarmen van koude handen en voeten. 

8. Slimme stappentellers en activiteitstrackers

Het stimuleren van een gezonde levensstijl onder werknemers is essentieel voor het bevorderen van hun welzijn en productiviteit. Door slimme stappentellers en activiteitstrackers aan te bieden, worden werknemers aangemoedigd om actief te blijven en hun dagelijkse beweging te volgen. Deze handige apparaten registreren niet alleen het aantal stappen dat ze zetten, maar houden ook andere belangrijke gegevens bij, zoals de afgelegde afstand, verbrande calorieën en slaapkwaliteit. Bovendien stellen ze gebruikers in staat om doelen te stellen en hun voortgang bij te houden, wat extra motivatie biedt om een gezonde levensstijl na te streven.

https://i0.wp.com/sterkado.nl/wp-content/uploads/2024/03/De-top-10-praktische-kerstcadeaus-die-je-kan-geven-aan-je-personeel-in-2024-Slimme-stappentellers-en-activiteitstrackers.jpg?fit=713%2C534&ssl=1

9. Herbruikbare lunchboxen of lunchtassen

In een tijd waarin duurzaamheid en gezondheid hoog op de agenda staan, zijn herbruikbare lunchboxen en lunchtassen uitstekende cadeau-opties voor collega’s. Het is milieuvriendelijk en het zorgt ervoor dat er minder wegwerpartikelen worden gebruikt. Voor collega’s die hun eigen lunch meenemen naar het werk, bieden herbruikbare lunchboxen en lunchtassen een handige en milieuvriendelijke manier om voedsel te verpakken en te vervoeren. Door te kiezen voor deze duurzame optie, kunnen collega’s genieten van zelfbereide maaltijden zonder zich zorgen te maken over het milieu of hun gezondheid.

10. Een abonnement op een streamingdienst

Verras je collega’s deze kerst met eindeloos entertainment: een abonnement op een populaire streamingdienst zoals Netflix, Videoland of Disney+. Dit cadeau biedt hen de mogelijkheid om te ontspannen en te genieten van een gevarieerd aanbod aan films, series en documentaires, allemaal vanuit huis. Met dit kerstcadeau geef je niet alleen plezier, maar ook een welverdiende pauze en een bron van ontspanning voor het komende jaar.

Keuze Kado; jouw collega kiest zelf zijn favoriete geschenk

Zoek je een mooi cadeau dat in de smaak valt bij al je collega’s? Kies dan voor zekerheid met Keuze Kado. Je geeft een onbeperkt geldige giftcard die toegang geeft tot een webshop met ruim 1500 cadeaus, cadeaukaarten, boeken & tijdschriften, belevenissen en meer. Er is voor ieder wat wils!

De categorie ‘Cadeaus’ biedt een groot aanbod praktische cadeaus, in verschillende categorieën zoals; Technologie & Gadgets, Sport & Vitaliteit en Keuken accessoires. Een breed en divers aanbod voor jong en oud!

Een leuk en persoonlijk cadeau om te geven als kerstgeschenk voor personeel. 

https://i0.wp.com/sterkado.nl/wp-content/uploads/2024/03/Keuze-Kado-De-top-10-praktische-kerstcadeaus-die-je-kan-geven-aan-je-personeel-in-2024.jpg?fit=713%2C535&ssl=1

Tot slot 

De keuze voor het perfecte kerstcadeau voor je collega’s kan soms een uitdaging zijn. Je wilt iets geven dat niet alleen gewaardeerd wordt, maar ook nuttig is en past bij de behoeften en interesses van je team. In deze lijst hebben we de top 10 praktische kerstcadeaus voor collega’s in 2024 besproken, variërend van draadloze opladers tot herbruikbare lunchboxen en een jaarabonnement op een streamingdienst.
Laat dit jaar je waardering zien door een praktisch kerstcadeau te geven. Met deze geschenken maak je niet alleen de feestdagen speciaal, maar creëer je ook een blijvende band met je collega’s terwijl je samen het nieuwe jaar ingaat.

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag, of wil je even van gedachten wisselen?

Neem contact op met een van onze accountmanagers, we helpen je graag!

Contact