min
09 jun 2022

De leukste online kerstmarkt voor bedrijven

Zie je af van het organiseren van een kerstmarkt op locatie en zoek je een goed alternatief? Kies voor de digitale kerstmarkt.

De leukste online kerstmarkt voor bedrijven

Zie je af van het organiseren van een kerstmarkt op locatie en zoek je een goed alternatief? Dan is een online kerstmarkt voor bedrijven bij STERKADO bij uitstek geschikt voor jouw organisatie! Het ultieme kerstgevoel via jouw gratis webshop, die gepersonaliseerd kan worden in de (huis)stijl van jouw organisatie.

Wat is een online kerstmarkt voor bedrijven?

Een online kerstmarkt voor bedrijven houdt simpel gezegd in het volgende in: je krijgt de beschikking over een webshop in een sfeervolle kerstmarkt stijl. De beelden, animaties en audio van de online kerstmarkt bezorgen elke bezoeker het ultieme kerstgevoel.

Op de virtuele kerstmarkt webshop is een assortiment te bekijken met meer dan 1500 cadeaus, cadeaukaarten en nog veel meer, waar elke collega zijn favoriete kerstcadeau kiest dat razendsnel bezorgd wordt.

https://i0.wp.com/sterkado.nl/wp-content/uploads/2022/06/STERKADO-de-leukste-online-digitale-kerstmarkt-voor-bedrijven.png?fit=668%2C473&ssl=1

Voor welke bedrijven is een online kerstmarkt inzetbaar?

Een online kerstmarkt is inzetbaar voor alle bedrijven Nederland en België, of je nu 1 of 10.000 medewerkers hebt. Bovendien kan een digitale kerstmarkt ingezet worden vanaf een budget van 20 euro per persoon, wat inclusief gratis verpakking en webshop is.

Kan ik een online kerstmarkt voor mijn personeel bekijken?

Dat kan zeker! Vraag een gratis demo webshop aan en je ontvangt binnen 5 minuten gratis en vrijblijvend een link naar de online kerstmarkt.

Vraag een demo webshop aan