Eigen keuze kerstpakket; voor ieder wat wils

Je hebt het druk op het werk; vergaderingen, mails en telefoontjes. Nu vraagt jouw leidinggevende ook nog om een leuk cadeau voor het personeel te regelen. Je wil graag het perfecte cadeau vinden, maar vind daar maar eens tijd voor.

Wij zijn er het hele jaar door mee bezig, hierdoor wij weten wij precies wat in de smaak valt. Dat scheelt jou weer zoeken! Een perfect cadeau is persoonlijk, dat vindt iedereen leuk. STERKADO is zo’n cadeau. Inzetbaar op verschillende momenten, persoonlijk en verrassend.

Wat is STERKADO nou precies?
STERKADO is een feestelijk verpakte giftcard waarmee de ontvanger inlogt op een gepersonaliseerde webshop. Daar kiest de ontvanger op basis van punten uit een ruim assortiment met onder andere leuke cadeaus, dagjes uit, boeken, tijdschriften en cadeaukaarten. Ook doneren aan goede doelen behoort tot de mogelijkheden. Zo is er altijd voor ieder wat wils.

Of je het nu geeft als kerstgeschenk, voor een verjaardag of om iemand te bedanken; van een cadeau wil je altijd een feestje maken. Met STERKADO zit je dan zeker goed.

Meer weten? Kijk hier vrijblijvend voor meer informatie en ontvang direct een eigen inlogcode!