Sinterklaascadeau personeel: unieke sinterklaas cadeaus voor je collega's

 • Kies voor brievenbus cadeaus of laat collega’s met Keuze Kado zelf kiezen
 • Inclusief tekstkaart met jouw persoonlijke boodschap
 • Al vanaf € 4,99 een origineel Sinterklaas cadeau
 • Thuisbezorging bij je personeel is geen probleem

Sinterklaascadeau personeel

Welk cadeau wil jij voor Sinterklaas aan je personeel geven? Met Keuze Kado kiest elke werknemer zijn eigen Sinterklaascadeau uit meer dan 1500 geschenken. Of geef je personeel een persoonlijk en origineel brievenbus cadeau op 5 december.

Wat je ook kiest, het Sinterklaascadeau voor jouw personeel kan altijd op de huisadressen van je personeel bezorgd worden, inclusief jouw persoonlijke boodschap. Toon je waardering en beloon je personeel met een uniek Sinterklaascadeau!

 • Brievenbus Cadeau - Jij bent een topper

  Thuisbioscoop

  Bied je medewerkers een moment van ontspanning na al dat harde werken! Het brievenbus geschenk is gevuld met een zakje popcorn, m&m’s en een Pathé Thuis voucher, waarmee je een film naar keuze kunt kiezen Bovendien zit een tekstkaart bijgesloten, waar je jouw persoonlijke tekst kwijt kunt.

  Levertijd: 5 werkdagenMin. bestelaantal: 25 stuks
  Vanaf € 9,99
 • Brievenbus Cadeau - Jij bent goud waard

  Jij bent goud waard!

  Toon je waardering en bedank jouw medewerkers met deze mooie boodschap! Het brievenbus geschenk bevat 7 gouden chocolade hartjes en een zakje oploskoffie. De bijgeleverde kaart kun je voorzien van een persoonlijke tekst voor jouw gouden medewerkers.

  Levertijd: 5 werkdagenMin. bestelaantal: 25 stuks
  Vanaf € 4,99
 • Brievenbus Cadeau - Jij bent een kanjer

  Jij bent een kanjer!

  Verras jouw kanjers met een heerlijke attentie. Het brievenbus geschenk bevat een hartjes clip, twee chocolade hartjes en een pak met twee Kanjer stroopwafels. Daarnaast is er een tekstkaart inbegrepen, die je kunt voorzien van jouw persoonlijke tekst. Gegarandeerd een hoge waardering!

  Levertijd: 5 werkdagenMin. bestelaantal: 25 stuks
  Vanaf € 4,99
 • Tony’s Chocolonely & Linnen zakje

  Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘Om je te bedanken!’. De wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren. Inhoud: Een melkchocolade Tony Chocolonely reep en een linnen zakje waarin zonnebloemzaden en een zaaitablet zitten. Aan het zakje is een kaartje bevestigd met ‘Keep up the good work!’. Eigen tekst is mogelijk.

  Levertijd: 5 werkdagenMin. bestelaantal: 50 stuks
  Vanaf € 12,95
 • Merci & Linnen zakje

  Om het brievendoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘Speciaal voor jou!’. Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren. Inhoud: Een doosje met hierin 10 heerlijke Merci chocolaatjes en een linnen zakje waarin zonnebloem bloemzaden en een zaaitablet zitten. Aan het zakje is een kaartje bevestigd voor het plaatsen van jouw eigen tekst.

  Levertijd: 5 werkdagenMin. bestelaantal: 50 stuks
  Vanaf € 14,95
 • Parkeerschijf & Tony’s Chocolonely

  Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘‘A little bit of happiness, especially for you!’. Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren. Inhoud: Een Tony Chocolonely chocoladereep en een parkeerschijf met originele teksten ‘Hier staat de beste chauffeur die er is!’ en ‘Chocolate makes you happy’.

  Levertijd: 5 werkdagenMin. bestelaantal: 50 stuks
  Vanaf € 12,95
 • Janzen handcreme & Linnen zakje

  Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘Speciaal voor jou’. Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren. Inhoud: Een heerlijke handcrème en een linnen zakje waarin zonnebloem bloemzaden en een zaaitablet zitten. Aan het zakje is een kaartje bevestigd met ‘Speciaal voor jou!’. Jouw eigen tekst plaatsen is ook mogelijk.

  Levertijd: 5 werkdagenMin. bestelaantal: 50 stuks
  Vanaf € 13,95
 • Janzen Reisset

  Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de tekst: ‘Speciaal voor jou!’. Deze tekst kun je naar wens personaliseren. Inhoud: Vier luxe verzorgingsproducten (Shower Gel, Body Lotion, Shampoo & Conditioner) en prachtige droogbloemen. Op het kaartje in het doosje staat ‘Hele dikke Knuffel’. Ook een eigen tekst is mogelijk.

  Levertijd: 5 werkdagenMin. bestelaantal: 50 stuks
  Vanaf € 24,99
 • Rolmaat & Candy Square

  Om het doosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘‘A little bit of happiness, especially for you!’ . Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren. Inhoud: Een rolmaat met de tekst: ‘Voor mijn maatje’. Op de Candy Square (gevuld met pepermunt): ‘Een glimlach in een doosje’. De teksten zijn aan te passen, zo maak je er eenvoudig een persoonlijk cadeau van.

  Levertijd: 5 werkdagenMin. bestelaantal: 50 stuks
  Vanaf € 15,-

Keuze KADO - Elke collega zijn favoriete sint cadeau

De leukste Sinterklaasgeschenken voor je personeel regel je met Keuze Kado snel en eenvoudig in drie stappen:

 1. Geef een gepersonaliseerde verpakking of e-voucher
  Kies jij voor een luxe cadeaubox met STERKADO giftcard? Of ga je voor 100% coronaproof en wil je dat wij een e-voucher met eigen tekst en design mailen?
 2. Personaliseer in 10 minuten je gratis webshop
  De medewerker logt, met de STERKADO giftcard, in op een gepersonaliseerde webshop. Geef jij de webshop dezelfde uitstraling als de verpakking of juist volledig anders? Jij bepaalt het zelf!
 3. De ontvanger kiest z’n favoriete cadeaus
  Wil jij ook zo graag het perfecte Sinterklaascadeau geven aan jouw medewerkers? Smaken verschillen, laat daarom jouw medewerkers zelf een cadeau kiezen uit het zeer ruime assortiment met meer dan 1500 cadeaus!

Keuze Kado is het best gewaardeerde geschenk onder werknemers en in elk aantal stuks verkrijgbaar. Vraag meer informatie aan!

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN VOOR sinterklaas CADEAUS

  Graag ontvang ik een offerte voor:

  Contactinformatie

  Aanvullende informatie