Iedere medewerker kiest zijn eigen cadeaus!

Keuze Kado

  • Geef een verpakking of een e-voucher in jouw look & feel
  • In 10 minuten personaliseer je jouw gratis webshop
  • Zeer groot assortiment met ruim 1000 geschenken: de leukste cadeaus, populaire cadeaukaarten, uitjes en meer
  • Voor elke gelegenheid en ieder aantal personen inzetbaar
  • Uitstekend gewaardeerd door werkgevers en werknemers en beoordeeld met een 8,8!

Stuur mij meer informatie

Keuze Kado in het kort

Met Keuze Kado kiest elke medewerker z’n favoriete cadeaus uit een zeer uitgebreid en gevarieerd assortiment. Je geeft een onbeperkt geldige STERKADO giftcard, die verzilverd wordt in jouw gratis webshop met ruim 1000 cadeaus. Keuze Kado is voor iedere gelegenheid inzetbaar en in elk aantal te bestellen. Een cadeau volledig in jouw look-en-feel dat aandacht en waardering uitspreekt!

Regel snel en eenvoudig in 3 stappen

01

Geef een gepersonaliseerde verpakking of e-voucher

Geef je een giftcard in een cadeaudoosje? Of wil je een e-voucher mailen? Op zowel de verpakking als de e-voucher kun je jouw logo en eigen tekst plaatsen. Wat je ook kiest; je geschenk is altijd persoonlijk en in de stijl die je wenst. Update: nieuwe verpakkingen beschikbaar per juni 2020!

02

Personaliseer in 10 minuten jouw gratis webshop

Maak je eigen webshop eenvoudig persoonlijk met jouw logo en persoonlijke tekst. Bovendien kun je eigen afbeeldingen kiezen, een video plaatsen en zelf de kleuren bepalen. Op deze manier kun je de webshop geheel in de stijl van jouw organisatie opmaken en hebben verpakking en webshop dezelfde uitstraling. Update: nieuwe webshop beschikbaar per zomer 2020!

02

Personaliseer in 10 minuten jouw gratis webshop

Maak je eigen webshop eenvoudig persoonlijk met jouw logo en persoonlijke tekst. Bovendien kun je eigen afbeeldingen kiezen, een video plaatsen en zelf de kleuren bepalen. Op deze manier kun je de webshop geheel in de stijl van jouw organisatie opmaken en hebben verpakking en webshop dezelfde uitstraling. Update: nieuwe webshop beschikbaar per zomer 2020.

03

Kies uit een groot en gevarieerd assortiment

Elke medewerker kiest op jouw webshop zijn favoriete geschenken op basis van punten. Het assortiment, met meer dan 1000 artikelen, bestaat uit de leukste cadeaus, gezellige uitjes, populaire cadeaukaarten, boeken, tijdschriften en (donatie aan) goede doelen. Voor zowel dames, heren als kinderen hebben we de leukste geschenken. Omdat de medewerker zelf kiest, is het cadeau altijd geslaagd.

online keuze cadeaus

actieve webshops

van de klanten beveelt ons aan

jaar ervaring in de branche

voor elke gelegenheid inzetbaar

Regelmatig geschenken nodig?

Zijn er regelmatig gelegenheden waarbij je jouw medewerkers een geschenk wilt uitreiken, zoals als bedankje, bij een jubileum of bij een verjaardag? Dan hebben we echt iets voor jou!

Keuze Kado 365

Kosteloos STERKADO giftcards op voorraad en uitreiken wanneer je wenst.

Keuze Kado Verjaardag

Je verjaardagsgeschenken voor je medewerkers automatisch geregeld.

Meer weten over Keuze Kado?

Ontvang informatie over de werkwijze, de personaliseer opties, voorbeeld verpakkingen én een gratis login voor je persoonlijke webshop om het complete assortiment (met ruim 1000 cadeaus!) te bekijken.