10393 beoordelingen
ONLINE BESTELLEN
Origineel kerstcadeau personeel

Origineel kerstcadeau personeel: hoge waardering werkgevers en werknemers

Zoek je een origineel kerstcadeau voor je personeel? Dan ben je bij STERKADO aan het juiste adres. Je kunt kiezen uit drie cadeauconcepten met stuk voor stuk originele kerstcadeaus, die zeker in de smaak zullen vallen. Kies je voor Keuze Kado en wil je je personeel zelf een origineel kerstcadeau laten kiezen? Je eigen relatiegeschenken bestellen en cadeau doen? Of geef je de voorkeur aan een origineel kerstpakket? Selecteer een optie naar keuze of neem contact op voor persoonlijk advies over het geven van een origineel kerstcadeau.

Het aantal dagen tot Kerst:
Keuze Kado

Met het Keuze Kado kiest je personeel zelf een origineel kerstcadeau op een volledig gepersonaliseerde (gratis) webshop met een groot en gevarieerd assortiment.

Keuze Kado is al te bestellen voor 1 persoon.

Meer over Keuze Kado

Relatiegeschenken

Je eigen relatiegeschenk bestellen? Ons assortiment bestaat uit ruim 70.000 artikelen, welke je kunt voorzien van eigen logo en prima inzetbaar zijn als kerstcadeau.

 

Meer over Relatiegeschenken

Kerstpakketten

Wat denk je van het geven van een origineel Kerstpakket aan je personeel? Kies uit het veelzijdige aanbod kerstpakketten of stel een pakket op maat samen.

Het minimum bestel aantal is 50 stuks.

Meer over Kerstpakketten