min
29 feb 2024

Wens je collega een fijne vakantie: Tips & Ideeën

In deze blog delen we tips en ideeën over hoe je jouw collega’s een fijne vakantie kunt wensen.

Wens je collega een fijne vakantie: Tips & Ideeën

Tips & Ideeën

Persoonlijke berichten

Een persoonlijk bericht, of het nu gaat om een handgeschreven kaartje, een e-mail, of een berichtje berichtje via het interne communicatiesysteem, kan veel betekenen voor je collega’s. Vermeld iets specifieks dat je waardeert aan je samenwerking of een grappige herinnering van het afgelopen jaar. Dit maakt je bericht extra speciaal.

Creatieve uitdrukkingen

Gebruik creativiteit om je vakantiewensen over te brengen. Dit kan variëren van een zelfgemaakt videobericht waarin het hele team de collega een fijne vakantie wenst, tot aan een digitaal fotoboek met hoogtepunten van het jaar of grappige kantoorherinneringen. Creatieve uitdrukkingen maken de boodschap niet alleen leuker maar ook persoonlijker en gedenkwaardiger.

Organiseer een foto wedstrijd

Moedig collega’s aan om een foto van hun vakantie te delen wanneer ze terugkomen. De beste foto kan een klein prijsje winnen. Dit is een leuke manier om ervaringen te delen en collega’s te betrekken bij elkaars leven buiten het werk.

Groepsactiviteiten

Een teamuitje of -activiteit kan een geweldige manier zijn om de vakantieperiode in te luiden. Een gezamenlijke barbecue, een dagje uit of een online escape room voor teams die op afstand werken, biedt niet alleen ontspanning maar versterkt ook de onderlinge band.

Vakantie-afspeellijsten

Maak een Spotify-afspeellijst met zomerhits of relaxte tunes voor op het strand en deel deze met je collega’s. Een leuke manier om te zeggen: “Ik wens je een fijne vakantie” en hen te voorzien van de perfecte soundtrack voor hun reis.

Vakantie gerelateerde geschenken

Kleine geschenken of attenties die gerelateerd zijn aan vakantie kunnen een leuke manier zijn om je collega’s een fijne vakantie te wensen.

Leuke cadeau ideeën zijn:

– Een reisgids voor de vakantiebestemming van je collega. Biedt inspiratie voor hun avontuur met een gedetailleerde reisgids van hun vakantiebestemming.

– Een duurzame reisfles. Perfect voor zowel de avontuurlijke trekker als de stedentrip liefhebber, helpen je collega’s gehydrateerd te blijven op een milieuvriendelijke manier.


– Een strandlaken of badhanddoek voor de strand- en zonliefhebber.

– Een fles wijn of andere lekkernij afkomstig uit het land waar jouw collega naartoe op vakantie gaat.

– Een tegoedbon voor een massage of andere ontspannende behandeling.

– Een waterdicht telefoonhoesje, een must-have om je apparaat te beschermen aan het strand of zwembad.

– Een draagbare oplader om ervoor te zorgen dat hun apparaten altijd opgeladen blijven, ongeacht waar ze zijn.

https://i0.wp.com/sterkado.nl/wp-content/uploads/2024/02/Wens-je-collega-een-fijne-vakantie-Tips-Ideeen.jpg?fit=469%2C352&ssl=1

Het perfecte vakantiegeschenk met Keuze Kado

Wil je echt uitpakken met je vakantiewensen en je collega’s verrassen met een zomercadeau voor personeel? Overweeg dan het cadeauconcept Keuze Kado van STERKADO. Met Keuze Kado kunnen collega’s zelf hun ideale vakantiecadeau kiezen uit een breed assortiment. Of ze nu op zoek zijn naar een nieuw boek voor op het strand, handige reisgadgets, elektronica voor onderweg, of iets leuks voor thuisblijvers, Keuze Kado biedt voor ieder wat wils. Het is een doordachte manier om niet alleen een fijne vakantie te wensen maar ook om een persoonlijk cadeau te geven dat echt gebruikt zal worden tijdens de vakantie.

Keuze Kado: Elke collega kiest zelf digitaal zijn favoriete geschenk

Je geeft een onbeperkt geldige giftcard, die verzilverd wordt in jouw gratis webshop met ruim 1500 cadeaus. Er is voor ieder wat wils!

Conclusie

Het wensen van een fijne vakantie aan je collega’s is meer dan een simpele formaliteit; het is een kans om waardering en dankbaarheid te tonen voor hun harde werk en toewijding. Als je dit op een persoonlijke, creatieve of speciale manier doet, maakt dat je boodschap nog sterker. Met Keuze Kado van STERKADO is het vinden van het ideale vakantiecadeau super makkelijk.

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag, of wil je even van gedachten wisselen?

Neem contact op met een van onze accountmanagers, we helpen je graag!

Contact