min
15 sep 2021

Verras je collega’s met een digitaal kerstcadeau

Dit jaar is het tijd voor iets nieuws: een digitaal kerstcadeau!

Verras je collega’s met een digitaal kerstcadeau

Als het einde van het jaar nadert betekent dat ook dat de feestdagen, en dus Kerst, er weer aan komen! Traditiegetrouw is dit hét moment om je collega’s te bedanken voor hun harde werk en toewijding het afgelopen jaar. Maar wat geef je ze? De standaard kerstcadeaus, zoals een doosje bonbons of een fles wijn, zijn leuk, maar vaak onpersoonlijk en niet erg duurzaam. Dit jaar is het tijd voor iets nieuws: een digitaal kerstcadeau!

Waarom een digitaal kerstcadeau

In een wereld die steeds meer digitaal georiënteerd is, worden digitale kerstcadeaus een populaire manier om waardering te tonen aan collega’s. Maar wat maakt een digitaal cadeau zo speciaal? Hier zijn enkele redenen waarom bedrijven steeds vaker kiezen voor een digitaal kerstpakket.

Directe levering

Een van de grootste voordelen van digitale cadeaus is de snelheid van levering. Binnen enkele seconden na aankoop kan het cadeau in de inbox van je collega belanden, wat het perfect maakt voor last-minute shoppers.

Persoonlijke touch

Ondanks dat ze digitaal zijn, kunnen deze cadeaus zeer persoonlijk zijn en kan het cadeau volledig afgestemd worden op de voorkeuren van de collega’s. Van giftcards voor online winkelen tot abonnementen op muziek- of filmstreamingdiensten, van digitale tijdschriftabonnementen tot online leerplatforms, de keuze is ruim. Dit geeft jou de vrijheid om een cadeau te selecteren dat niet alleen uniek is, maar echt past bij de interesses en behoeften van de ontvanger. Daarnaast zijn digitale cadeaus veel vaker volledig te personaliseren.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Digitale cadeaus genereren geen afval en zijn een milieuvriendelijke en duurzame optie. Dit maakt ze een ideale keuze voor de milieubewuste gever en ontvanger.

Gemak

Geen zorgen meer over verzendtijden of het risico dat een fysiek cadeau tijdens het transport beschadigd raakt. Digitale cadeaus vereenvoudigen het geefproces, zodat je je kunt concentreren op het betekenisvolle gebaar in plaats van logistieke complicaties.

Ruime keuze

Het spectrum aan digitale cadeaus is enorm en groeit alleen maar. Van online ervaringen en games tot geschenkbonnen voor eetgelegenheden of winkels, de mogelijkheden zijn eindeloos.

https://i0.wp.com/sterkado.nl/wp-content/uploads/2021/09/Verras-je-collegas-met-een-digitaal-kerstcadeau.jpg?fit=619%2C464&ssl=1

Digitale kerstcadeaus zijn een duurzame keuze

Duurzaamheid is steeds belangrijker, en ook met kerstmis kun je hier rekening mee houden. Digitale cadeaus zijn een uitstekende keuze voor een duurzame kerst. Ze hebben geen fysieke vorm, waardoor er geen grondstoffen of energie nodig zijn voor de productie en het transport. Bovendien gaan digitale cadeaus vaak langer mee dan traditionele cadeaus.

Inspiratie voor digitale kerstgeschenken

Het vinden van het perfecte kerstcadeau voor collega’s kan een uitdaging zijn, vooral als je iets unieks en persoonlijks wilt geven dat past bij hun individuele smaken en interesses. Met de verschuiving naar meer digitale oplossingen in ons dagelijks leven, bieden digitale kerstgeschenken een uitgelezen kans om je collega’s op een innovatieve en doordachte manier te verrassen. Hier zijn enkele inspirerende ideeën die je kunnen helpen bij het kiezen van het ideale digitale kerstcadeau.

Online cursussen en workshops

Geef je collega’s de kans om iets nieuws te leren met een online cursus of workshop over een onderwerp waar ze interesse in hebben. Of je collega nu een hobbykok is die zijn culinaire vaardigheden wil verbeteren, een boekenwurm die zich wil verdiepen in literaire studies, of een tech-enthousiast die zijn programmeervaardigheden wil aanscherpen, er is een online cursus voor iedereen.

E-books en audioboeken

E-books en audioboeken zijn een perfecte keuze voor de boekenliefhebber onder je collega’s. Dit soort geschenken bieden toegang tot een schat aan kennis en vermaak, perfect voor het ontspannen na een lange werkdag.

Muziek- en Streamingdiensten

Een abonnement op een muziekstreamingdienst of een platform voor het streamen van films en series is een fantastisch cadeau voor iedereen die van entertainment houdt. Het biedt je collega’s eindeloze uren aan muziek, films en tv-shows, direct binnen handbereik.

Digitale Tijdschriftabonnementen

Voor degenen die graag op de hoogte blijven van de laatste trends, nieuws of hobby’s, kan een digitaal abonnement op een tijdschrift een attent en waardevol cadeau zijn. Van mode en technologie tot wetenschap en geschiedenis, er is een breed scala aan categorieën om uit te kiezen.

Virtuele Ervaringen

Bied een unieke ervaring met virtuele tours van musea, online escape rooms, of live gestreamde concerten en evenementen. Deze digitale ervaringen kunnen een welkome afwisseling zijn en nieuwe manieren bieden om cultuur en entertainment te verkennen.

Donaties aan goede doelen

Steun een goed doel dat je collega’s een warm hart toedragen met een donatie in hun naam.

Digitale giftcards

Digitale giftcards vormen een veelzijdige en praktische keuze voor digitale kerstcadeaus. Ze bieden collega’s de vrijheid om zelf hun favoriete producten te kiezen, passend bij hun unieke smaak en voorkeuren.

Keuze Kado: het perfecte digitale kerstcadeau

Met Keuze Kado van STERKADO geef je je collega’s de ultieme keuzevrijheid. Ze kunnen zelf een cadeau kiezen uit een uitgebreid assortiment met meer dan 1500 verschillende cadeaus. Dit zijn zowel digitale cadeaus, zoals cadeaukaarten en e-books als fysieke cadeaus.
Daarnaast kun je zelf kiezen hoe je de Keuze Kado giftcards aan jouw collega’s uitreikt. Er is keuze tussen diverse fysieke verpakkingen en je kunt jouw collega’s een e-voucher sturen waardoor het cadeau volledig digitaal wordt uitgereikt.

Keuze Kado: Elke collega kiest zelf digitaal zijn favoriete kerstcadeau

Je geeft een onbeperkt geldige giftcard, die verzilverd wordt in jouw gratis webshop met ruim 1500 cadeaus. Er is voor ieder wat wils!

Conclusie

Kortom, als de feestdagen naderen, biedt een digitaal kerstcadeau een vernieuwende manier om collega’s te bedanken voor hun inzet en toewijding. Deze cadeaus, van online cursussen tot digitale giftcards, zijn niet alleen persoonlijk en milieuvriendelijk, maar ook direct leverbaar en perfect af te stemmen op de voorkeuren van de ontvanger. Met Keuze Kado van STERKADO krijgen collega’s de unieke kans om zelf digitaal hun perfecte cadeau te kiezen uit een uitgebreid assortiment, wat zorgt voor een onvergetelijke kerstervaring. Zo combineer je waardering met duurzaamheid en innovatie!

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag, of wil je even van gedachten wisselen?

Neem contact op met een van onze accountmanagers, we helpen je graag!

Contact