min
15 aug 2021

STERKADO cadeauconcepten viert 15 jarig bestaan

Precies 15 jaar geleden startte Hans Opmeer vanaf een Woerdense zolderkamer het bedrijf SterConcepts.

STERKADO cadeauconcepten viert 15 jarig bestaan

STERKADO viert 15 jarig bestaan

Precies 15 jaar geleden startte Hans Opmeer vanaf een Woerdense zolderkamer het bedrijf SterConcepts. Inmiddels is de bedrijfsnaam gewijzigd in STERKADO en is het bedrijf uitgegroeid naar een organisatie met 15 medewerkers. STERKADO verzorgt personeelsgeschenken en relatiegeschenken voor bedrijven door heel Nederland en Vlaanderen. Wie jarig is trakteert; daarom pakt STERKADO uit om het 15 jarig bestaan te vieren met haar klanten.

https://i0.wp.com/sterkado.nl/wp-content/uploads/2021/08/STERKADO-cadeauconcepten-viert-15-jarig-bestaan.jpg?fit=403%2C302&ssl=1

Presentje voor werkgevers en werknemers

Om het 15 jarig bestaan niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, worden de bedrijven in het zonnetje gezet die dit jaar de kerstgeschenken door STERKADO laten verzorgen. Voor de contactpersonen bij klanten is er een smakelijke attentie. Alle medewerkers ontvangen bovenop het kerstgeschenk van hun werkgever een cadeaupakket. Dit speciale pakket is samengesteld in samenwerking met partners Nextory.nl, Delda Sport en meJane.com.

15 jaar STERKADO

Hans Opmeer, oprichter en eigenaar STERKADO: “Super om te zien dat wij zijn uitgegroeid tot een volwassen organisatie en als een van de vooraanstaande aanbieders van het Keuze Kado concept in ons land. Na een omzetverdubbeling in 2020 vieren wij ons jubileum dit jaar met een grote groep nieuw aangetrokken medewerkers. Met deze nieuwe mensen willen wij de groei doorzetten en onze klanten optimaal blijven bedienen. Wij zien de toekomst zonnig tegemoet!”.

Kunnen we je helpen?

Heb je een vraag, of wil je even van gedachten wisselen?

Neem contact op met een van onze accountmanagers, we helpen je graag!

Contact