min
10 jun 2023

5 Handige tips voor de leukste kleine kerstpakketten in 2023

We hebben voor iedereen die op zoek is naar een klein kerstgeschenk voor personeel, 5 handige tips verzameld die jouw zoektocht makkelijker maken!

5 Handige tips voor de leukste kleine kerstpakketten in 2023

Kerst is een tijd van gezelligheid, samenzijn en het geven van cadeaus. Het geven van kerstpakketten is een traditie die nog steeds populair is. Maar wat kun je aan je collega’s geven en hoe zorg je ervoor dat je iets geeft waarmee je bij iedereen een glimlach op zijn/haar gezicht tovert?

We hebben voor iedereen die op zoek is naar een klein kerstgeschenk voor personeel, 5 handige tips verzameld die jouw zoektocht makkelijker maken!

Tip 1: Ga voor kwaliteit boven kwantiteit

Als je op zoek bent naar een klein kerstpakket, betekent dit niet automatisch dat de impact van het geven van een cadeau ook klein is. De grootte van een kerstgeschenk doet er niet per se toe, zeker niet wanneer je kiest voor een cadeau van hoge kwaliteit. Het gaat vooral om de ervaring, en een klein pakket met zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige items kan gemakkelijk een waardevol geschenk zijn waar je collega’s erg blij mee zullen zijn. Dus ga voor kwaliteit boven kwantiteit en transformeer het kleine kerstpakket in een waardevol geschenk.

Tip 2: Thema's zijn de sleutel tot succes

Een thema kan een klein kerstpakket echt tot leven brengen. Overweeg om een thema te kiezen dat past bij jouw bedrijf, de interesses van jouw collega’s of de boodschap die je wilt overbrengen. Werken er binnen jouw organisatie veel filmfanaten? Geef dan bijvoorbeeld een kerstpakket met film-thema. Wil je jouw collega’s bedanken voor de successen en groei van de organisatie het afgelopen jaar? Overweeg dan een kerstpakket dat deze groei symboliseert. Door een thema te gebruiken, creëer je een samenhangend en aantrekkelijk pakket dat helemaal past bij jouw organisatie en collega’s. En het laat zien dat er echt moeite is gedaan om er iets speciaals van te maken!

Tip 3: Voeg een persoonlijk tintje toe

Een klein kerstpakket kun je nog specialer maken door er een persoonlijk tintje aan toe te voegen. Een handgeschreven kerstkaart, persoonlijke boodschap voor de ontvanger of vrolijke videoboodschap maken het geschenk helemaal compleet. Dit kleine gebaar laat zien dat je extra moeite hebt gedaan en maakt het cadeau nog waardevoller.

Tip 4: Een feestelijke verpakking

Door aandacht te besteden aan de verpakking, kun je met een klein kerstpakket toch voor een grote verrassing zorgen. Pak het pakket mooi in of zorg ervoor dat de verpakking helemaal in de uitstraling van jouw organisatie is opgemaakt. Een mooie verpakking draagt bij aan de feestelijke sfeer, geeft een echte wauw-factor en kan het gevoel van waardering versterken.

Tip 5: Overweeg een digitaal cadeau

Als je op zoek bent naar een klein kerstpakket, dan is een digitaal cadeau wellicht een goede optie. In deze moderne tijd waarin technologie en het internet een belangrijke rol spelen in ons dagelijks leven, geven steeds meer bedrijven hun werknemers de mogelijkheid om online nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, online te winkelen of zich online te vermaken. Het kerstpakket bestaat dan bijvoorbeeld uit een cadeaukaart of voucher voor een online cursus, streamingdienst, e-book of abonnement op een digitaal tijdschrift.

Een klein kerstpakket voor jouw collega’s? Wij helpen je graag!

Bij STERKADO bieden we de leukste cadeauconcepten aan waarmee jij jouw collega’s deze kerst écht verrast met een klein kerstpakket. Zo tover je eenvoudig een glimlach op het gezicht van jouw collega’s en weet jij zeker dat het goed geregeld wordt!

Geef je collega’s bijvoorbeeld een van onze brievenbus cadeaus; een kleine waardering op de deurmat, altijd in een vrolijk thema en met jouw persoonlijke boodschap. Of verras je collega’s met een Keuze Kado giftcard; verpakt in een luxe (brievenbus geschikte) geschenkverpakking volledig in jouw look-and-feel.

Ben je toch op zoek naar een groter kerstpakket? Bekijk het aanbod kerstpakketten.

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag, of wil je even van gedachten wisselen?

Neem contact op met een van onze accountmanagers, we helpen je graag!

Contact