min
16 aug 2023

De Ultieme Gids: Originele Promotie Cadeaus voor je Collega

Deze gids helpt je op weg om het perfecte, originele promotie cadeau voor je collega te vinden.

De Ultieme Gids: Originele Promotie Cadeaus voor je Collega

Bij het kiezen van het perfecte cadeau voor een collega die promotie heeft gemaakt, wil je natuurlijk iets geven dat zowel betekenisvol als onvergetelijk is. Het kan een uitdaging zijn om net dat originele cadeau te vinden dat laat zien hoe trots je bent op hun prestaties. Deze gids helpt je op weg om het perfecte, originele promotie cadeau voor je collega te vinden.

Waarom promotie cadeaus belangrijk zijn

Het vieren van de successen van collega’s versterkt de teamgeest en erkent hun harde werk en toewijding. Originele promotie cadeaus voor je collega zorgen ervoor dat ze zich gewaardeerd en speciaal voelen. Een doordacht geschenk kan een langdurige indruk achterlaten en het moreel binnen het team verhogen.

Leuke voorbeelden van originele promotie cadeaus voor collega’s

Gepersonaliseerde (kantoor)artikelen

Niks leukers dan cadeaus die speciaal voor jou zijn. Denk aan een luxe pennen set met hun naam erin gegraveerd of een gepersonaliseerde lederen laptoptas. Geniet je collega graag van een goede fles, denk dan aan een gepersonaliseerde wijn- of luxe whiskeyset met glazen en accessoires.

Een ervaring

Trakteer je collega op een workshop of cursus die aansluit bij hun nieuwe rol of persoonlijke interesses. Of juist een belevenis gericht op ontspanning buiten werktijd. Denk aan een heerlijk diner in een (sterren)restaurant of een volledig verzorgde wellness dag of zelfs een weekend weg.

Boeken

Inspirerende boeken of vakliteratuur kunnen nuttig en inspirerend zijn voor de collega die zich graag persoonlijk verder ontwikkeld of buiten werktijd ontspanning zoekt in het lezen van boeken. Een e-reader met een boekenabonnement kan ook een leuke optie zijn. Dan kunnen ze zelf hun favoriete boeken uitkiezen en overal mee naartoe nemen zonder extra kilo’s in je tas.

Plant voor op hun bureau

Een mooie plant kan niet alleen hun kantoor opfleuren, maar ook zorgen voor een gezondere werkomgeving. Het is bovendien iets waar je altijd naar kunt kijken en je herinnert aan je behaalde promotie. Wil je origineler zijn? Denk dan eens aan een levend schilderij van planten. Een prachtige wanddecoratie voor zowel kantoor of thuis.

Gadget

Gadgets zijn populair omdat ze vaak zowel leuk als functioneel zijn. Denk bijvoorbeeld aan een smart notebook, een draadloze lader en pennenhouder in één. Of een noise-cancelling koptelefoon tegen luidruchtige collega’s of een slimme mok die je drank op temperatuur houdt. Ideaal voor de collega die altijd vergeet zijn koffie of thee op te drinken voordat deze koud wordt.

Cadeaubon

Wil je het liever neutraal houden en op safe spelen? Kies dan voor een cadeaubon voor hun favoriete restaurant of winkel. Is je collega bijvoorbeeld een echte hobby-kok? Overweeg dan een cadeaubon voor een goede kookwinkel. Een andere leuke optie voor het geven van een cadeaubon is Keuze Kado.


In deze blog vertellen we je waarom een cadeaubon de beste keuze is als je jouw collega’s een gewaardeerd cadeau wil geven.

https://i0.wp.com/sterkado.nl/wp-content/uploads/2023/08/De-Ultieme-Gids-Originele-Promotie-Cadeaus-voor-je-Collega.jpg?fit=619%2C464&ssl=1

Tips bij het kiezen van het juiste promotie cadeau

Ken de persoon

Zorg ervoor dat het cadeau past bij de persoonlijkheid en voorkeuren van de collega. Is hij of zij bijvoorbeeld duurzaam ingesteld, dan kun je daar rekening mee houden bij het kiezen van het cadeau.

Bedenk de praktische kant

Als je iets uitkiest, zorg er dan voor dat het niet te groot of opdringerig is. Je moet er immers wel plek voor hebben.

Bepaal je budget

Je hoeft geen fortuin uit te geven om een betekenisvol cadeau te geven. Het gaat om de gedachte, niet om het prijskaartje.

Houd rekening met bedrijfsbeleid

Sommige bedrijven hebben regels over wat wel en niet gegeven mag worden. Het is een goed idee om deze eerst te controleren.

Mis de afscheidskaart niet

Een handgeschreven bericht kan je cadeau net die persoonlijke touch en hartelijkheid geven.

Keuze Kado; zeker weten dat het cadeau altijd in de smaak valt

Wil je je vingers niet aan iets branden aan het uitzoeken van cadeau op basis van interesses omdat je dat niet goed weet? Kies dan voor het Keuze Kado concept. Dan leg je het hele jaar door gratis giftcards op voorraad die je het gehele jaar door kunt inzetten voor jubilea, promoties, bedankjes, verjaardagen en meer. Ontvangers kunnen de giftcard inwisselen in een persoonlijke webshop. Met ruim 1500 cadeaus, cadeaukaarten, belevenissen en meer weet je zeker dat het cadeau altijd aansluit op de persoonlijke interesses. Bovendien is alles te personaliseren in eigen huisstijl en kun je zelfs een persoonlijke welkom (video)boodschap uploaden om het extra persoonlijk te maken.

Keuze Kado; Vraag een test webshop aan

Vraag een test webshop aan en bekijk het volledige assortiment op basis van jouw budget

Het perfecte geefmoment

Het moment waarop je het cadeau geeft, is bijna net zo belangrijk als het cadeau zelf. Hier zijn enkele tips voor het kiezen van het juiste moment:

Organiseer een klein feestje

Een informeel samenkomen met het team kan het perfecte moment zijn om het cadeau te overhandigen.

Tijdens een teamvergadering

Een publieke erkenning tijdens een vergadering kan je collega in de schijnwerpers zetten.

Privé-moment

Als je denkt dat je collega een meer privé erkenning waardeert, overhandig het cadeau dan één-op-één.

Conclusie

Het kiezen van originele promotie cadeaus voor je collega hoeft geen stressvolle opgave te zijn. Door goed na te denken over wat je collega zou waarderen, rekening te houden met je budget en het bedrijfsbeleid, en het juiste geefmoment te kiezen, kun je een betekenisvol gebaar maken dat nog jaren zal worden herinnerd. Remember, het gaat om de gedachte en de moeite die je erin steekt, niet noodzakelijk om de grootte of prijs van het cadeau.

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag, of wil je even van gedachten wisselen?

Neem contact op met een van onze accountmanagers, we helpen je graag!

Contact