min
01 jun 2023

Trends & Inspiratie: Geef een bijzonder kerstpakket aan jouw collega’s in 2023

De feestdagen zijn altijd een bijzondere tijd van het jaar en een van de hoogtepunten is het ontvangen van een kerstpakket.

Trends & Inspiratie: Geef een bijzonder kerstpakket aan jouw collega’s in 2023

1. Waarderen en belonen met een bijzonder kerstpakket

Het waarderen en belonen van collega’s is een trend, we zien dat er door werkgevers steeds meer aandacht aan wordt besteed. Met name in deze post-corona tijd, waarbij er sprake is van personeelsschaarste en maximale bedrijvigheid, doen veel bedrijven deze kerst extra hun best om ervoor te zorgen dat collega’s zich gezien en gewaardeerd voelen. Er wordt veel van elke medewerker gevraagd en een tastbaar cadeau, oprechte aandacht en een extra beloning zijn belangrijke en relatief eenvoudige manieren om collega’s die waardering te geven.

2. Duurzaamheid als prioriteit

In 2023 staat duurzaamheid hoog op de agenda en dit vertaalt zich ook naar de kerstpakketten. Werkgevers kiezen steeds vaker voor duurzame kerstpakketten met biologische, recyclebare en milieuvriendelijke producten. Door te kiezen voor een duurzaam kerstpakket draag je bij aan een groenere planeet en laat je zien dat jouw bedrijf zich bewust is van zijn ecologische voetafdruk en waarde hecht aan milieuvriendelijke keuzes.

3. Personalisatie en cadeaus op maat

Een trend die al een tijdje gaande is en ook dit jaar populair blijft, is de personalisatie van kerstpakketten. Werkgevers willen hun werknemers verrassen met pakketten die echt op hen zijn afgestemd. Dit kan variëren van het toevoegen van gepersonaliseerde items en kaarten met een persoonlijke boodschap, tot het samenstellen van pakketten op basis van de individuele voorkeuren van de werknemers. Hierdoor voelen werknemers zich extra gewaardeerd en gezien.

4. Wellness en zelfzorg

In onze drukke wereld is het belangrijk om momenten van rust en ontspanning te creëren. Daarom zijn kerstpakketten gericht op wellness en zelfzorg erg populair in 2023. Ze bevatten hoogwaardige producten die werknemers kunnen helpen om te ontstressen en te genieten van een moment voor zichzelf, zodat ze na de feestdagen weer vol energie aan het werk kunnen gaan. Werkgevers kunnen op deze manier laten zien dat ze geven om het welzijn van hun werknemers, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

5. Kerstgeschenken met een digitale twist

Met de snelle vooruitgang van technologie, krijgen de kerstpakketten in 2023 steeds vaker een moderne en digitale twist. Soms wordt er een leuke online verrassing toegevoegd aan het traditionele kerstpakket, zoals bijvoorbeeld het tonen van een videoboodschap bij het scannen van een QR code. Daarnaast biedt het kerstpakket de werknemers steeds vaker de mogelijkheid om online nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, online te winkelen of zich online te vermaken. Het kerstpakket bestaat dan bijvoorbeeld uit een cadeaukaart of vouchers voor online cursussen, streamingdiensten, e-books of abonnementen op digitale tijdschriften.

Een bijzonder kerstpakket bij STERKADO

Bij STERKADO begrijpen we de waarde van het geven van een bijzonder kerstpakket. We helpen je graag bij het creëren van een onvergetelijke ervaring voor jouw collega’s tijdens de feestdagen. Met onze focus op bovenstaande trends hebben wij een veelzijdig assortiment kerstpakketten samengesteld in drie top thema’s. Benieuwd? Bekiik alle kerstpakketten.


Geef je liever een volledig gepersonaliseerde geschenkverpakking met giftcard waarmee jouw collega’s zelf hun favoriete kerstgeschenk kunnen kiezen? Lees meer over het cadeauconcept Keuze Kado.

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag, of wil je even van gedachten wisselen?

Neem contact op met een van onze accountmanagers, we helpen je graag!

Contact