min
27 feb 2024

10 Unieke oud en nieuw cadeau ideeën voor jouw team

In deze blog vertellen we je hoe je het perfecte oud en nieuw cadeau verzorgd voor jouw collega’s

10 Unieke oud en nieuw cadeau ideeën voor jouw team

Het einde van het jaar is een tijd van reflectie, viering en waardering. Wat is een betere manier om je waardering te tonen voor je team dan met een uniek en doordacht oud en nieuw cadeau? Het vinden van het perfecte geschenk kan echter een uitdaging zijn. Je wilt iets dat zowel persoonlijk als professioneel is, iets dat zegt: “Ik waardeer je hard werk en toewijding.” Daarom hebben we een lijst samengesteld met 10 unieke oud en nieuw cadeau ideeën die je team gegarandeerd zullen verrassen. Als je op zoek bent naar meer inspiratie, bezoek dan zeker onze pagina met eindejaarsgeschenken voor een breed scala aan eindejaarsgeschenken voor personeel.

Bepaal het budget voor het oud en nieuw cadeau

Het is belangrijk om te beginnen met het vaststellen van een budget voor het oud en nieuw cadeau of eindejaarsgeschenken. Dit zorgt ervoor dat je een passend cadeau kunt kiezen zonder de financiële grenzen van je organisatie te overschrijden.

Wist je dat… je met de Werkkostenregeling (WKR) een bedrag mag besteden waarover je geen belasting hoeft te betalen? Je kunt een bedrag onbelast besteden aan bijvoorbeeld cadeaubonnen, sportabonnementen of kerstpakketten. Door slim gebruik te maken van deze regeling kun je je medewerkers verrassen zonder extra belastingkosten.
Lees meer via de website van de Rijksoverheid.

Kies een Passend Geschenk

Hierbij geven we je 10 unieke oud en nieuw cadeau ideeën die je team gegarandeerd zullen verrassen!

1. Gepersonaliseerde agenda’s of kalenders voor het nieuwe naar

Met het nieuwe jaar om de hoek is een gepersonaliseerde agenda of kalender een praktisch en doordacht cadeau. Kies voor agenda’s die ruimte bieden voor zowel professionele doelen als persoonlijke notities. Zo kunnen je teamleden georganiseerd het nieuwe jaar in gaan.

2. Een workshop of cursus naar keuze

Investeer in de persoonlijke en professionele groei van je medewerkers door ze een workshop of cursus aan te bieden. Of het nu gaat om een online cursus fotografie, een workshop mindfulness of een professionele training, het toont je inzet voor hun ontwikkeling.

3. Duurzame waterflessen of koffiebekers

Duurzaamheid is belangrijker dan ooit. En met de nieuwe regelgeving rondom wegwerp bekers is een stijlvolle, herbruikbare waterfles of koffiebeker niet alleen milieuvriendelijk, maar ook dagelijks bruikbaar. Kies voor producten van hoge kwaliteit die lang meegaan en persoonlijkheid uitstralen.

4. Geschenkmanden met lekkernijen

Verras je team met een luxe geschenkmand gevuld met lekkernijen. Denk aan hoogwaardige koffie, chocolade, of een selectie van fijne kazen. Het is een heerlijke manier om het harde werk van het afgelopen jaar te erkennen.

5. Boeken die inspireren

Boeken zijn altijd een geweldig cadeau, of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, fictie of non-fictie. Kies titels die inspireren, motiveren of gewoonweg voor ontspanning zorgen. Voeg een persoonlijke boodschap toe voor dat extra speciale tintje.

6. Ervaringsgeschenken

Een ervaring cadeau doen, zoals een etentje, een dagje uit of een weekendje weg, kan onvergetelijke herinneringen creëren. Het is een geweldige manier om je waardering te tonen en het teamgevoel te versterken.

7. Wellness pakketten

Na een druk jaar verdient iedereen wat ontspanning. Een wellness pakket met bijvoorbeeld een massagebon, luxe badproducten of aromatherapiekaarsen kan helpen bij het ontstressen en opladen voor het nieuwe jaar.

8. Technologische gadgets

Voor de tech-liefhebbers in je team zijn gadgets zoals draadloze oordopjes, slimme notitieblokken of ergonomische werkaccessoires perfecte cadeaus. Ze combineren plezier met functionaliteit.

9. Planten & Bloemen

Een groen cadeau, zoals een plant of mooie bos bloemen, kan niet alleen de werkplek opfleuren maar ook bijdragen aan een betere luchtkwaliteit en algemeen welzijn.

10. Een donatie aan een goed doel in naam van je team

Voor teams die zich inzetten voor maatschappelijke doelen, kan een donatie aan een goed doel naar keuze een bijzonder en betekenisvol geschenk zijn. Het toont een gedeelde inzet voor positieve verandering.

We helpen je uiteraard graag bij het vinden van het perfecte oud en nieuw cadeau. Neem eens een kijkje bij onze kerstpakketten of verdiep je in Keuze Kado waarbij elke collega zelf zijn favoriete geschenk kan kiezen.

Keuze Kado: Het oud en nieuw cadeau die altijd in de smaak valt

Met Keuze Kado kiezen jouw collega’s zelf een cadeau uit een breed assortiment met meer dan 1500 cadeaus, cadeaukaarten, boeken, tijdschriften en goede doelen. Er is voor ieder wat wils!

Timing is key

Het kiezen van het juiste moment om het geschenk te geven, kan de impact ervan aanzienlijk vergroten. Of je nu een nieuwjaarsreceptie organiseert of kiest voor een persoonlijk moment tijdens een oud en nieuw bedrijfsfeestje, zorg ervoor dat het geschenk op een betekenisvolle manier wordt overhandigd. Voor teams die niet fysiek bij elkaar kunnen zijn, kan een digitaal moment, zoals een videocall, een goed alternatief zijn om de geschenken te overhandigen en het nieuwe jaar gezamenlijk in te luiden.

https://i0.wp.com/sterkado.nl/wp-content/uploads/2024/02/10-Unieke-Oud-en-nieuw-cadeau-ideeen-voor-jouw-team-STERKADO.jpg?fit=469%2C352&ssl=1

Conclusie

Het geven van een oud en nieuw cadeau aan je team is meer dan een gebaar van waardering; het is een investering in de relatie en het welzijn van je medewerkers. Door een uniek en doordacht geschenk te kiezen, laat je zien dat je hun inspanningen ziet en waardeert. Bovendien draagt het bij aan een positieve bedrijfscultuur waarin iedereen zich gewaardeerd en gemotiveerd voelt.

Bekijk de pagina met alle eindejaarsgeschenken voor meer inspiratie. Hier vind je ons assortiment aan geschenken die perfect zijn voor jouw team, ongeacht hun interesses of behoeften.

Tot Slot

Het kiezen van het perfecte oud en nieuw cadeau voor je team kan een uitdagende taak zijn, maar met deze ideeën ben je goed op weg om een blijvende indruk te maken. Onthoud dat het de gedachte is die telt en dat een zorgvuldig gekozen geschenk een krachtige boodschap van waardering en dankbaarheid kan overbrengen. Vier de successen van het afgelopen jaar en kijk met optimisme uit naar wat het nieuwe jaar te bieden heeft.

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag, of wil je even van gedachten wisselen?

Neem contact op met een van onze accountmanagers, we helpen je graag!

Contact