Het ideale verjaardagsgeschenk voor je personeel

Keuze Kado Verjaardag

  • De jarige ontvangt per mail coronaproof een persoonlijke e-voucher of krijgt een fraaie cadeaubox (thuisbezorgd)
  • Je regelt het eenmalig en bespaart veel tijd en voorkomt stress
  • Periodieke betaling achteraf op basis van gebruik
  • Iedere jarige medewerker kiest z’n favoriete cadeau, wat ervoor zorgt dat jouw geschenk altijd geslaagd is
  • Keuze uit een zeer groot assortiment met de leukste cadeaus, cadeaukaarten, uitjes en nog veel meer!

gratis informatiepakket aanvragen

Keuze Kado Verjaardag in het kort

Wij sturen elke medewerker op z’n verjaardag een gepersonaliseerde e-mail met een e-voucher (100% coronaproof!) in jouw eigen stijl. Hiermee kiest de jarige op jouw webshop, die in het Nederlands én in het Engels is, uit een groot assortiment met meer dan 1000 artikelen z’n favoriete geschenken. Geef je de jarige liever een giftcard in een gepersonaliseerde cadeaubox, kan ook dat geregeld worden!

Kies je favoriete type verpakking

Kies een standaard verpakking of maak deze volledig op in jouw eigen look & feel! Maak een keuze voor een coronaproof e-voucher of reik je liever een luxe cadeaubox of kaart met logo giftcard uit aan de jarige? Jij bepaalt en kunt elke verpakking vanaf 25 stuks volledig opmaken in eigen stijl.

Personaliseer in 10 minuten jouw gratis webshop

 

Je krijgt de beschikking over een eigen gratis webshop, die je op meerdere manieren kunt personaliseren. Zo kun je een persoonlijke tekst plaatsen voor de jarige, eigen afbeeldingen toevoegen en de kleur van je huisstijl gebruiken. Zo krijgt de webshop, die in het Nederlands én in het Engels is, de stijl van jouw organisatie. Personaliseren is snel en eenvoudig geregeld. Kom je er niet uit, dan helpen we je natuurlijk graag!

STERKADO - Webshop Feest

Enkele veelgestelde vragen over Keuze Kado Verjaardag

Kan ik de gegevens van mijn medewerkers beheren?

Dat kun je zeker! Je krijgt de beschikking over een online portal. Aan het begin importeren we de namen, mailadressen en geboortedatum van iedere medewerker. Deze gegevens kun je op elk wenselijk moment aanpassen.

Kan ik verschillende budgetten inzetten?

Geen probleem! Je kunt per persoon de waarde van het geschenk bepalen. De jarige ziet zelf geen waarde staan, maar kiest in de webshop zijn favoriete geschenken op basis van punten.

Waar kunnen mijn medewerkers hun cadeaus kiezen?

Je krijgt de beschikking over een gratis webshop, die je in 10 minuten kunt personaliseren en opmaakt in de stijl van jouw bedrijf. Met de login die iedere jarige ontvangt, kan er ingelogd worden op de webshop om geschenken te kiezen.

Kan ik het geschenk voor de jarige personaliseren?

Aan het begin kies je voor het automatisch mailen van een e-voucher of het uitreiken van een giftcard in een verpakking. Welke vorm je ook kiest, je kunt jouw geschenk altijd voorzien van een persoonlijke boodschap.

Brochure STERKADO 2020

Vraag een GRATIS informatiepakket aan!

  • Toegang tot jouw persoonlijke webshop (in het Nederlands én in het Engels): bekijk het assortiment met ruim 1000 cadeaus, cadeaukaarten, uitjes, goede doelen, boeken en tijdschriften
  • Hoe werkt Keuze Kado Verjaardag, wat kun je personaliseren en meer
  • Inspirerend overzicht van de verpakkingen

Binnen 5 minuten ontvang je alle informatie in je mailbox.