Het ideale verjaardagsgeschenk voor je personeel

Keuze Kado Verjaardag

  • De jarige ontvangt een persoonlijke e-voucher per mail
  • Je regelt het eenmalig en bespaart veel tijd en voorkomt stress
  • Periodieke betaling achteraf op basis van gebruik
  • Iedere jarige medewerker kiest z’n favoriete geschenken, wat ervoor zorgt dat jouw geschenk altijd geslaagd is
  • Keuze uit een zeer uitgebreid en gevarieerd assortiment met de leukste cadeaus, cadeaukaarten, uitjes en nog veel meer!

Stuur mij meer informatie

Keuze Kado Verjaardag in het kort

Wij sturen elke medewerker op z’n verjaardag een gepersonaliseerde e-mail met een e-voucher. Hiermee kiest iedere jarige op een persoonlijke webshop uit een groot en gevarieerd assortiment z’n favoriete geschenken. Geef je de jarige liever een giftcard in een gepersonaliseerde verpakking, kan ook dat geregeld worden!

Feestelijke uitstraling van jouw webshop & E-voucher

Kies de standaard webshop en verpakking of maak deze volledig op in jouw eigen look & feel! Maak een keuze voor een e-voucher of reik je liever een luxe cadeaubox of kaart met logo giftcard uit aan de jarige?

STERKADO - Keuze Kado 365 shop en verpakking

Enkele veelgestelde vragen over Keuze Kado Verjaardag

Kan ik de gegevens van mijn medewerkers beheren?

Dat kun je zeker! Je krijgt de beschikking over een online portal. Aan het begin importeren we de namen, mailadressen en geboortedatum van iedere medewerker. Deze gegevens kun je op elk wenselijk moment aanpassen.

Kan ik verschillende budgetten inzetten?

Geen probleem! Je kunt per persoon de waarde van het geschenk bepalen. De jarige ziet zelf geen waarde staan, maar kiest in de webshop zijn favoriete geschenken op basis van punten.

Waar kunnen mijn medewerkers hun cadeaus kiezen?

Je krijgt de beschikking over een gratis webshop, die je in 10 minuten kunt personaliseren en opmaakt in de stijl van jouw bedrijf. Met de login die iedere jarige ontvangt, kan er ingelogd worden op de webshop om geschenken te kiezen.

Kan ik het geschenk voor de jarige personaliseren?

Aan het begin kies je voor het automatisch mailen van een e-voucher of het uitreiken van een giftcard in een verpakking. Welke vorm je ook kiest, je kunt jouw geschenk altijd voorzien van een persoonlijke boodschap.

Brochure STERKADO 2020

Meer weten over Keuze Kado Verjaardag?

Ontvang informatie over de werkwijze, de personaliseer opties, voorbeeld verpakkingen én een gratis login voor je persoonlijke webshop om het complete assortiment (met ruim 1000 cadeaus!) te bekijken.