STERKADO - Keuze Kado Kerst

Kerstpakket online: elke collega kiest online zijn favoriete kerstcadeau

  • Elke collega kiest op basis van punten zijn favoriete kerstgeschenk
  • Inclusief gepersonaliseerde verpakking en webshop (NL en EN) in eigen huisstijl
  • Groot assortiment met ruim 1500 geschenken: cadeaus, cadeaukaarten en meer
  • Voor ieder aantal personen inzetbaar, vanaf 20 euro per persoon

online kerstpakket het kort

Op zoek naar een online kerstpakket voor jouw personeel? Bij STERKADO regel je dit met Keuze Kado snel en eenvoudig. Al jarenlang positief ontvangen en uitstekend gewaardeerd door werkgevers en werknemers. Je medewerkers kiezen uit meer dan 1500 cadeaus, wat Keuze Kado het ideale online kerstpakket voor je personeel maakt. 

Een online kerstpakket is voor elk aantal personen inzetbaar en is altijd inclusief jouw persoonlijke boodschap. Omdat elke medewerker zelf online zijn kerstcadeau kiest, is het online kerstpakket altijd naar wens en zijn werknemer en werkgever tevreden!

REGEL SNEL EN EENVOUDIG IN 3 STAPPEN

01

GEEF EEN CADEAUBOX, TEKSTKAART OF E-VOUCHER IN JOUW EIGEN LOOK & FEEL

Kies je voor het geven of thuis laten bezorgen van een STERKADO kartonnen giftcard (duurzaam) in een feestelijke cadeaubox, inclusief kadoboekje en tekstkaart met jouw boodschap? Of ga je voor digitaal en wil je je medewerkers een e-voucher mailen met jouw persoonlijke tekst? Wij maken de prachtige cadeaubox en de e-voucher op in de stijl die jij wenst!

Volledige flexibiliteit in levering
Weet je nu nog niet of je de cadeaubox op kantoor geleverd wilt hebben of bij je medewerkers thuis wilt laten bezorgen? Of heb je liever dat we alle collega’s een e-voucher mailen? Geen probleem! Tot een paar weken voor uitreiking kun je de gewenste verpakking en verzendlocatie bepalen.

02

PERSONALISEER IN 10 MINUTEN JOUW GRATIS WEBSHOP

Maak je eigen webshop eenvoudig persoonlijk met jouw logo en persoonlijke tekst. Je kunt zelf afbeeldingen uploaden, een video plaatsen en de kleuren instellen. 

Zo wordt de tweetalige webshop (NL en EN) geheel in de stijl van jouw organisatie opgemaakt en hebben verpakking en webshop dezelfde feestelijke kerstuitstraling. Hulp nodig? Wij helpen je graag!

03

KIES UIT EEN GROOT EN GEVARIEERD ASSORTIMENT

Na uitreiking kiest elke medewerker op jouw webshop zijn favoriete geschenken op basis van punten. Er kan gekozen worden uit de leukste cadeaus, gezellige uitjes, populaire cadeaukaarten, boeken, tijdschriften en voor een donatie aan goede doelen. 

Het assortiment is flink uitgebreid met zeer veel nieuwe cadeaus, cadeaukaarten van populaire webshops en winkels, en nog veel meer!

Voor zowel vrouwen, mannen als kinderen hebben we de leukste (kerst)geschenken. Er is keuze uit meer dan 1500 cadeaus!

Cadeaus

Cadeaukaarten

Boeken

Tijdschriften

Belevenissen

Goede Doelen

0 +
Online keuze
cadeaus
0
het cijfer dat
klanten ons geven
0 %
van de klanten
beveelt ons aan
0
Jaar ervaring in
de branche

meer informatie over de inzet van een online kerstpakket

gratis informatiepakket keuze kado kerst