Het ideale kerstcadeau voor jouw medewerkers!

Keuze cadeaukaart

  • Kerst Keuze Cadeaukaart met jouw persoonlijke tekst
  • Elke medewerker ontvangt een STERKADO giftcard
  • Zeer groot assortiment met ruim 1000 geschenken: de leukste cadeaus, uitjes, cadeaukaarten en veel meer
  • Succesvol ingezet door duizenden bedrijven en door klanten beoordeeld met een 8,8!

Stuur mij meer informatie

KERST KEUZE CADEUKAART IN HET KORT

Bij een Kerst Keuze Cadeaukaart ontvang elke medewerker een STERKADO giftcard. Hiermee bestelt de medewerker op jouw gratis webshop uit een zeer groot en gevarieerd assortiment (met ruim 1000 geschenken) z’n favoriete kerstcadeaus. Een Kerst Keuze Cadeaukaart is voor elk aantal personen te bestellen, al vanaf 20 euro per persoon, en is snel en eenvoudig geregeld. 

 

REGEL SNEL EN EENVOUDIG IN 3 STAPPEN

01

Geef een gepersonaliseerde verpakking of e-voucher

Geef je een STERKADO giftcard in een feestelijk cadeaudoosje? Of wil je een e-voucher mailen? Op zowel de verpakking als de e-voucher kun je jouw logo en eigen tekst plaatsen. Wat je ook kiest; het kerstgeschenk is altijd persoonlijk en bovendien in kerststijl op te maken.

 

Cadeaudoosje STERKADO
Webshop STERKADO Kerst 2020

02

Personaliseer in 10 minuten jouw gratis webshop

Maak je eigen webshop eenvoudig persoonlijk met jouw logo en persoonlijke tekst. Je kunt zelf afbeeldingen uploaden, een video plaatsen en de kleuren instellen. Zo wordt de webshop geheel in de stijl van jouw organisatie opgemaakt en hebben verpakking en webshop dezelfde feestelijke kerstuitstraling. Hulp nodig? We helpen je graag!

02

Personaliseer in 10 minuten jouw gratis webshop

Maak je eigen webshop eenvoudig persoonlijk met jouw logo en persoonlijke tekst. Je kunt zelf afbeeldingen uploaden, een video plaatsen en de kleuren instellen. Zo wordt de webshop geheel in de stijl van jouw organisatie opgemaakt en hebben verpakking en webshop dezelfde feestelijke kerstuitstraling. Hulp nodig? We helpen je graag! Update: vanaf de zomer van 2020 is er een compleet nieuwe webshop beschikbaar!

Webshop STERKADO Kerst 2020

03

Kies uit een groot en gevarieerd assortiment

Na uitreiking van de Kerst Keuze Cadeaukaart kiest elke medewerker z’n favoriete kerstgeschenken op basis van punten. Er kan gekozen worden uit de leukste cadeaus, gezellige uitjes, populaire cadeaukaarten, boeken, tijdschriften en voor een donatie aan goede doelen. Keuze uit maar liefst meer dan 1000 cadeaus!

online keuze cadeaus

actieve webshops

%

van de klanten beveelt ons aan

jaar ervaring in de branche

Brochure STERKADO 2020

Meer weten over een Kerst Keuze Cadeaukaart voor je personeel?

Ontvang informatie over de werkwijze, de personaliseer opties, voorbeeld verpakkingen én een gratis login voor je persoonlijke webshop om het complete assortiment (met ruim 1000 cadeaus!) te bekijken.