Persoonlijke en originele cadeaus

Jouw medewerkers bedanken

  • Persoonlijk en originele cadeaus voor je collega’s
  • Elk geschenk is altijd inclusief jouw persoonlijke tekst
  • Thuisbezorging is geen enkel probleem
  • Voorkeur voor coronaproof? Mail een e-voucher!
  • Een vrijblijvende offerte wordt binnen een werkdag verstrekt
  • Uitstekend beoordeeld door werkgevers en werknemers

assortiment bekijken

Bedank jouw medewerkers met een cadeau!

Ben je trots op de inzet en flexibiliteit die jouw medewerkers tonen? Toon je waardering en beloon hen met een origineel en persoonlijk geschenk. Bij STERKADO heb je voor elk budget een fraai coronaproof (brievenbus) cadeau voor jouw medewerkers. Bekijk de drie opties en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Tip: combineer de opties en geef een brievenbus cadeau samen met een Keuze Kado of met een cadeaukaart. Gegarandeerd een hoge waardering van je personeel!

Brievenbus cadeaus – Volledig te personaliseren

We leveren in alle soorten en maten geschenken voor jouw medewerkers en relaties. Zowel de wikkel als de tekstkaart in het cadeaudoosje kan volledig gepersonaliseerd worden in de stijl en met de tekst die jij bepaalt.

Parkeerschijf & Tony’s Chocolonely

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘‘A little bit of happiness, especially for you!’. Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud:
Een Tony Chocolonely chocoladereep en een parkeerschijf met originele teksten ‘Hier staat de beste chauffeur die er is!’ en ‘Chocolate makes you happy’. Beide teksten zijn naar wens aan te passen.

Janzen handcreme & Linnen zakje

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘Speciaal voor jou’. Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud: 
Een heerlijke handcrème en een linnen zakje waarin zonnebloem bloemzaden en een zaaitablet zitten. Aan het zakje is een kaartje bevestigd met ‘Speciaal voor jou!’. Jouw eigen tekst plaatsen is ook mogelijk.

Rolmaat & Candy Square

Om het doosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘‘A little bit of happiness, especially for you!’ . Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud: 
Een rolmaat met de tekst: ‘Voor mijn maatje’. Op de Candy Square (gevuld met pepermunt): ‘Een glimlach in een doosje’. De teksten zijn aan te passen, zo maak je er eenvoudig een persoonlijk cadeau van.

Janzen Reisset

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de tekst: ‘Speciaal voor jou!’. Deze tekst kun je naar wens personaliseren.

Inhoud: 
Vier luxe verzorgingsproducten (Shower Gel, Body Lotion, Shampoo & Conditioner) en prachtige droogbloemen. Op het kaartje in het doosje staat ‘Hele dikke Knuffel’. Ook een eigen tekst is mogelijk.

Merci & Linnen zakje

Om het brievendoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘Speciaal voor jou!’. Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud:
Een doosje met hierin 10 heerlijke Merci chocolaatjes dn een linnen zakje waarin zonnebloem bloemzaden en een zaaitablet zitten. Aan het zakje is een kaartje bevestigd met ‘Zomaar een cadeautje voor jou!’ Of plaats jouw eigen tekst.

Tony’s Chocolonely & Linnen zakje

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘Om je te bedanken!’. De wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud:
Een melkchocolade Tony Chocolonely reep en een linnen zakje waarin zonnebloemzaden en een zaaitablet zitten. Aan het zakje is een kaartje bevestigd met ‘Keep up the good work!’. Eigen tekst is mogelijk.

Binnen een werkdag een offerte

Heb je interesse in een van de afgebeelde cadeaus als bedankje voor je personeel? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan!

Keuze Kado – Iedere medewerker kiest z’n favoriete cadeau – Vanaf 20 euro

De leukste cadeaus voor je medewerkers regel je met Keuze Kado snel en eenvoudig in drie stappen:

1. Geef een gepersonaliseerde verpakking of e-voucher
Kies jij voor een luxe cadeaubox met giftcard of een 100%  coronaproof e-voucher met eigen tekst en design? 

2. Personaliseer in 10 minuten je gratis webshop
Elke medewerker logt, met de STERKADO giftcard, in op jouw gepersonaliseerde gratis webshop. 

3. Elke medewerker kiest z’n favoriete cadeaus
Smaken verschillen, laat daarom jouw personeel zelf een cadeau kiezen uit het assortiment met ruim 1000 cadeaus.

Keuze Kado is het best gewaardeerde geschenk onder werknemers. Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Cadeaukaarten – Digitaal geleverd met jouw persoonlijke tekst – Vanaf 15 euro

Kies je favoriete cadeaukaart of laat jouw medewerkers kiezen. Verkrijgbaar zijn onder meer:

Binnen een werkdag een offerte

Wil je jouw medewerkers verrassen met een van de getoonde (digitale) cadeaukaarten? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

MEER WETEN OVER EEN BEDANKJE VOOR JE PERSONEEL?

Wil je binnen 5 minuten toegang tot het complete assortiment? Of wil je binnen een werkdag een vrijblijvende offerte ontvangen voor een bedankje voor je collega’s? Voor direct contact: bel 030-200 4500 of mail naar [email protected]

meer dan 1000 geschenken

binnen een werkdag verstrekt