10393 beoordelingen
Informatie aanvragen
Secretaressedag 2020

Beloon je secretaresses op Secretaressedag met een prachtig cadeau

Je secretaresses verrassen en belonen met een cadeau dat zeker in de smaak valt? Met Keuze Kado kiest elke secretaresse haar eigen cadeau uit op Secretaressedag op 16 april 2020. Er is keuze uit een groot en gevarieerd assortiment geschenken, dus succes verzekerd! Of heb je een bepaald geschenk op het oog, waarvan je zeker weet dat het in de smaak valt? Maak je wensen kenbaar en we regelen het!

Met welk geschenk bezorg jij je secretaresses een vrolijk gevoel?

Secretaressedag

1. IEDERE SECRETARESSE ZELF EEN GESCHENK LATEN KIEZEN?

Met Keuze Kado kiest iedere secretaresse haar favoriete geschenk uit een groot en gevarieerd assortiment cadeaus, cadeaukaarten en nog veel meer. Je geeft een giftcard in een gepersonaliseerde verpakking, die verzilverd wordt in jouw gratis webshop. Keuze Kado is voor ieder aantal personen te bestellen. Snel geregeld, uitstekend gewaardeerd!

Secretaressedag

2. ZELF EEN GESCHENK KIEZEN VOOR ALLE SECRETARESSES?

Heb je een bepaald geschenk in gedachten voor je secretaresses, zoals een gadget, verzorgingsproduct of cadeaubon? We kunnen ieder product voor je regelen en op verzoek ook personaliseren. Bovendien leveren we de geschenken waar en wanneer jij wilt. Weet je nog niet precies wat te geven? We denken graag met je mee om het ideale geschenk te bepalen!

Wil je meer weten over geschenken voor Secretaressedag?

Vul het formulier in met jouw vragen of wensen en we nemen binnen een werkdag contact met je op!

Er is geen duidelijke data verzonden naar deze service.
Vul het veld mailadres juist in
Bezig met verwerken...
  • Jouw gegevens
  • Jouw vraag of opmerking *