10393 beoordelingen
Informatie aanvragen
Secretaressedag 2020

Beloon je secretaresse op Secretaressedag met een Keuze Kado

Je secretaresse verrassen en belonen met een cadeau dat zeker in de smaak valt? Met Keuze Kado kiest je secretaresse haar eigen cadeau uit op Secretaressedag op 16 april 2020. Ze heeft keuze uit een groot en gevarieerd assortiment geschenken, dus succes verzekerd!

Keuze Kado geven aan je secretaresse is snel en eenvoudig geregeld

Secretaressedag

1. KIES VOOR EEN VERPAKKING OF E-VOUCHER

Bepaal zelf op welke wijze je Keuze Kado overhandigt op Secretaressedag. Dit kan in een (gratis) verpakking of digitaal per e-voucher. Wat je ook kiest, je geeft je secretaresse altijd een cadeau in een aansprekende stijl.

Meer informatie

Secretaressedag

2. PERSONALISEER JE GRATIS WEBSHOP

Je kunt je webshop een persoonlijk karakter geven en matchen met de verpakking, zodat het geheel dezelfde uitstraling krijgt in de stijl die je wenst. Heb je liever dat wij de opmaak van de verpakking en webshop matchen? Geen probleem, we maken het in orde!

Meer informatie

Secretaressedag

3. DE SECRETARESSES KIEZEN HUN CADEAUS

Nadat je het Keuze Kado aan je secretaresses hebt uitgereikt, kan er ingelogd worden op de persoonlijke webshop. Er is keuze uit een gevarieerd assortiment, bestaande uit cadeaus, belevenissen, boeken, tijdschriften, cadeaukaarten en (donatie aan) goede doelen.

Meer informatie

Kom in 2 minuten te weten hoe simpel Keuze Kado werkt:

Heb je belangstelling in Keuze Kado? Maak een keuze uit de volgende opties: