10393 beoordelingen
Informatie aanvragen
Dag van de Schoonmaker

Beloon je medewerkers op de Dag van de Schoonmaker

Verdient je schoonmaakpersoneel een cadeau voor alle geleverde inzet? Met Keuze Kado geef je het ideale persoonlijke cadeau, waarbij de ontvangers hun eigen cadeaus kiezen. Je geeft een giftcard of e-voucher, die ze kunnen verzilveren op jouw gratis persoonlijke webshop met een groot en gevarieerd assortiment met voor elk wat wils.

Keuze Kado geven aan je personeel bestaat uit de volgende onderdelen:

Dag van de Schoonmaker

1. KIES VOOR EEN VERPAKKING OF E-VOUCHER

Bepaal zelf op welke wijze je Keuze Kado overhandigt. Dit kan in een (gratis) verpakking of digitaal per e-voucher. Wat je ook kiest, je geeft altijd een cadeau in een aansprekende stijl. Maak een keuze uit:

  • Uitreiken van een verpakking: kies een type verpakking en personaliseer
  • Mailen van een e-voucher: kies een voucher en personaliseer

Meer informatie

Dag van de Schoonmaker

2. PERSONALISEER JE GRATIS WEBSHOP

Je kunt je webshop een persoonlijk karakter geven en matchen met de verpakking, zodat het geheel dezelfde uitstraling krijgt in de stijl die je wenst. Heb je liever dat wij de opmaak van de verpakking en webshop matchen? Geen probleem, we maken het in orde!

Meer informatie

Dag van de Schoonmaker

3. DE SCHOONMAKERS KIEZEN HUN CADEAUS

Nadat je het Keuze Kado aan je personeel hebt uitgereikt, kan er ingelogd worden op de persoonlijke webshop. Er is keuze uit een gevarieerd assortiment, bestaande uit cadeaus, belevenissen, boeken, tijdschriften, cadeaukaarten en (donatie aan) goede doelen. Voor voor jong en oud is er een gevarieerd aanbod.

Bekijk het gevarieerde assortiment

Kom in 2 minuten te weten hoe simpel Keuze Kado werkt:

Heb je belangstelling in Keuze Kado? Kies uit een van de volgende opties: