Cadeaupakket personeel: persoonlijk en origineel geschenk voor je collega's

 • Altijd met een verpakking in eigen look & feel
 • Inclusief een tekstkaart met jouw persoonlijke boodschap
 • Een cadeaupakket is ideaal inzetbaar als bedankje
 • Al vanaf € 4,99 een brievenbus cadeau
 • Thuisbezorging bij je collega’s is geen probleem

Cadeaupakket personeel in het kort

Wil je jouw medewerkers of relaties verblijden met een cadeaupakket? Bekijk de persoonlijke en originele brievenbus cadeaus. Of laat je collega’s met Keuze Kado zelf kiezen uit een groot assortiment met meer dan 1500 geschenken. Een cadeaupakket voor je personeel is altijd inclusief tekstkaart met een persoonlijke boodschap voor je collega’s.

 • Brievenbus Cadeau - Jij bent een topper

  Thuisbioscoop

  Bied je medewerkers een moment van ontspanning na al dat harde werken! Het brievenbus geschenk is gevuld met een zakje popcorn, m&m’s en een Pathé Thuis voucher, waarmee je een film naar keuze kunt kiezen Bovendien zit een tekstkaart bijgesloten, waar je jouw persoonlijke tekst kwijt kunt.

  Levertijd: 5 werkdagenMin. bestelaantal: 25 stuks
  Vanaf € 9,99
 • Brievenbus Cadeau - Jij bent goud waard

  Jij bent goud waard!

  Toon je waardering en bedank jouw medewerkers met deze mooie boodschap! Het brievenbus geschenk bevat 7 gouden chocolade hartjes en een zakje oploskoffie. De bijgeleverde kaart kun je voorzien van een persoonlijke tekst voor jouw gouden medewerkers.

  Levertijd: 5 werkdagenMin. bestelaantal: 25 stuks
  Vanaf € 4,99
 • Brievenbus Cadeau - Jij bent een kanjer

  Jij bent een kanjer!

  Verras jouw kanjers met een heerlijke attentie. Het brievenbus geschenk bevat een hartjes clip, twee chocolade hartjes en een pak met twee Kanjer stroopwafels. Daarnaast is er een tekstkaart inbegrepen, die je kunt voorzien van jouw persoonlijke tekst. Gegarandeerd een hoge waardering!

  Levertijd: 5 werkdagenMin. bestelaantal: 25 stuks
  Vanaf € 4,99
 • Tony’s Chocolonely & Linnen zakje

  Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘Om je te bedanken!’. De wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren. Inhoud: Een melkchocolade Tony Chocolonely reep en een linnen zakje waarin zonnebloemzaden en een zaaitablet zitten. Aan het zakje is een kaartje bevestigd met ‘Keep up the good work!’. Eigen tekst is mogelijk.

  Levertijd: 5 werkdagenMin. bestelaantal: 50 stuks
  Vanaf € 12,95
 • Merci & Linnen zakje

  Om het brievendoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘Speciaal voor jou!’. Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren. Inhoud: Een doosje met hierin 10 heerlijke Merci chocolaatjes en een linnen zakje waarin zonnebloem bloemzaden en een zaaitablet zitten. Aan het zakje is een kaartje bevestigd voor het plaatsen van jouw eigen tekst.

  Levertijd: 5 werkdagenMin. bestelaantal: 50 stuks
  Vanaf € 14,95
 • Parkeerschijf & Tony’s Chocolonely

  Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘‘A little bit of happiness, especially for you!’. Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren. Inhoud: Een Tony Chocolonely chocoladereep en een parkeerschijf met originele teksten ‘Hier staat de beste chauffeur die er is!’ en ‘Chocolate makes you happy’.

  Levertijd: 5 werkdagenMin. bestelaantal: 50 stuks
  Vanaf € 12,95
 • Janzen handcreme & Linnen zakje

  Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘Speciaal voor jou’. Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren. Inhoud: Een heerlijke handcrème en een linnen zakje waarin zonnebloem bloemzaden en een zaaitablet zitten. Aan het zakje is een kaartje bevestigd met ‘Speciaal voor jou!’. Jouw eigen tekst plaatsen is ook mogelijk.

  Levertijd: 5 werkdagenMin. bestelaantal: 50 stuks
  Vanaf € 13,95
 • Janzen Reisset

  Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de tekst: ‘Speciaal voor jou!’. Deze tekst kun je naar wens personaliseren. Inhoud: Vier luxe verzorgingsproducten (Shower Gel, Body Lotion, Shampoo & Conditioner) en prachtige droogbloemen. Op het kaartje in het doosje staat ‘Hele dikke Knuffel’. Ook een eigen tekst is mogelijk.

  Levertijd: 5 werkdagenMin. bestelaantal: 50 stuks
  Vanaf € 24,99
 • Rolmaat & Candy Square

  Om het doosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘‘A little bit of happiness, especially for you!’ . Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren. Inhoud: Een rolmaat met de tekst: ‘Voor mijn maatje’. Op de Candy Square (gevuld met pepermunt): ‘Een glimlach in een doosje’. De teksten zijn aan te passen, zo maak je er eenvoudig een persoonlijk cadeau van.

  Levertijd: 5 werkdagenMin. bestelaantal: 50 stuks
  Vanaf € 15,-

Keuze KADO - ELke collega zijn favoriete cadeau

De ideale cadeaus voor je collega’s regel je met Keuze Kado snel en eenvoudig in drie stappen:

1. Geef een gepersonaliseerde verpakking of e-voucher
Kies jij voor een luxe cadeaubox met giftcard, die prima past door de brievenbus? Of ga je voor 100% coronaproof en wil je dat we een e-voucher mailen? De opmaak bepaal je zelf!

2. Personaliseer in 10 minuten je gratis webshop
Elke medewerker logt met de STERKADO giftcard, in op jouw gratis webshop, die je eenvoudig kunt personaliseren. De webshop is in het Nederlands én in het Engels.

3. Elke medewerker kiest z’n favoriete cadeaus
Smaken verschillen, laat daarom jouw personeel zelf een cadeau kiezen uit het assortiment met ruim 1000 cadeaus.

Keuze Kado is het best gewaardeerde geschenk onder werknemers en in elk aantal stuks verkrijgbaar. Vraag meer informatie aan!

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN VOOR een cadeaupakket

  Graag ontvang ik een offerte voor:

  Contactinformatie

  Aanvullende informatie