Verras je personeel met een persoonlijk geschenk

Brievenbus Cadeau

  • Verras je medewerkers thuis met jouw geschenk
  • Keuze uit populaire en originele brievenbus cadeaus
  • Altijd met een verpakking in eigen look & feel
  • Inclusief een tekstkaart met jouw persoonlijke boodschap
  • Voor elke gelegenheid inzetbaar, zoals Kerst en als bedankje
  • Uitstekend gewaardeerd door werkgevers en werknemers en beoordeeld met een 8,8

vraag een offerte aan

Kies je favoriete brievenbus cadeau!

Toon je waardering aan je medewerkers en verras hen op hun huisadres met een persoonlijk en origineel brievenbus cadeau. Wil je zelf het cadeau bepalen? Of ga je voor Keuze Kado en laat je elke collega zelf het favoriete cadeau kiezen uit een assortiment met meer dan 1000 cadeaus, cadeaukaarten en nog veel meer.

Tip: combineer beide opties en geef een brievenbus cadeau samen met een Keuze Kado. Een combinatie die zeker in de smaak zal vallen!

I. Brievenbuscadeaus – Volledig te personaliseren

We leveren in alle soorten en maten geschenken voor jouw medewerkers en relaties. Zowel de wikkel als de tekstkaart in het cadeaudoosje kan volledig gepersonaliseerd worden in de stijl en met de tekst die jij bepaalt.

Parkeerschijf & Tony’s Chocolonely

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘‘A little bit of happiness, especially for you!’. Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud:
Een Tony Chocolonely chocoladereep en een parkeerschijf met originele teksten ‘Hier staat de beste chauffeur die er is!’ en ‘Chocolate makes you happy’. Beide teksten zijn naar wens aan te passen.

Janzen handcreme & Linnen zakje

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘Speciaal voor jou’. Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud: 
Een heerlijke handcrème en een linnen zakje waarin zonnebloem bloemzaden en een zaaitablet zitten. Aan het zakje is een kaartje bevestigd met ‘Speciaal voor jou!’. Jouw eigen tekst plaatsen is ook mogelijk.

Rolmaat & Candy Square

Om het doosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘‘A little bit of happiness, especially for you!’ . Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud: 
Een rolmaat met de tekst: ‘Voor mijn maatje’. Op de Candy Square (gevuld met pepermunt): ‘Een glimlach in een doosje’. De teksten zijn aan te passen, zo maak je er eenvoudig een persoonlijk cadeau van.

Janzen Reisset

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de tekst: ‘Speciaal voor jou!’. Deze tekst kun je naar wens personaliseren.

Inhoud: 
Vier luxe verzorgingsproducten (Shower Gel, Body Lotion, Shampoo & Conditioner) en prachtige droogbloemen. Op het kaartje in het doosje staat ‘Hele dikke Knuffel’. Ook een eigen tekst is mogelijk.

Merci & Linnen zakje

Om het brievendoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘Speciaal voor jou!’. Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud:
Een doosje met hierin 10 heerlijke Merci chocolaatjes dn een linnen zakje waarin zonnebloem bloemzaden en een zaaitablet zitten. Aan het zakje is een kaartje bevestigd met ‘Zomaar een cadeautje voor jou!’ Of plaats jouw eigen tekst.

Tony’s Chocolonely & Linnen zakje

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘Om je te bedanken!’. De wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud:
Een melkchocolade Tony Chocolonely reep en een linnen zakje waarin zonnebloemzaden en een zaaitablet zitten. Aan het zakje is een kaartje bevestigd met ‘Keep up the good work!’. Eigen tekst is mogelijk.

Binnen een werkdag een offerte

Heb je interesse in een van de afgebeelde cadeaus of heb je een heel ander cadeau in gedachten? Wij regelen wat jij zoekt! Laat ons weten welk aantal producten je zoekt en we verstrekken je binnen een werkdag een vrijblijvende offerte!

II. Keuze Kado – Elke medewerker kiest z’n favoriete cadeau – Vanaf 20 euro

De leukste brievenbus cadeaus voor je collega’s regel je met Keuze Kado snel en eenvoudig in drie stappen:

1. Geef een gepersonaliseerde verpakking of e-voucher
Kies jij voor een luxe cadeaubox met giftcard, die prima past door de brievenbus? Of ga je voor 100% coronaproof en wil je dat we een e-voucher mailen? De opmaak bepaal je zelf!

2. Personaliseer in 10 minuten je gratis webshop
Elke medewerker logt, met de STERKADO giftcard, in op jouw gratis webshop, die je eenvoudig kunt personaliseren.

3. Elke medewerker kiest z’n favoriete cadeaus
Smaken verschillen, laat daarom jouw personeel zelf een cadeau kiezen uit het assortiment met ruim 1000 cadeaus.

Keuze Kado is het best gewaardeerde geschenk onder werknemers. Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Keuze Kado Kerst - Verpakking & Webshop

MEER WETEN OVER BRIEVENBUS CADEAUS VOOR JE PERSONEEL?

Wil je persoonlijk advies op maat ontvangen van onze verkoopmedewerkers? Of wil je binnen een werkdag een vrijblijvende offerte ontvangen voor een bedankje voor je collega’s? Voor direct contact: bel 030-200 4500 of mail naar [email protected]

direct persoonlijk advies op maat

binnen een werkdag verstrekt