Verras je personeel met een persoonlijk geschenk

Brievenbus Cadeau

  • Verras je medewerkers thuis met jouw geschenk
  • Keuze uit populaire en originele brievenbus cadeaus
  • Altijd met een verpakking in eigen look & feel
  • Inclusief een tekstkaart met jouw persoonlijke boodschap
  • Ideaal inzetbaar als bedankje of voor het EK Voetbal

vraag een offerte aan

Kies je favoriete brievenbus cadeau!

Toon je waardering aan je medewerkers en verras hen op hun huisadres met een persoonlijk en origineel brievenbus cadeau. Ideaal inzetbaar als bedankje voor je collega’s of ter gelegenheid van het EK Voetbal.

Wil je zelf het cadeau bepalen? Of ga je voor Keuze Kado en laat je elke collega zelf het favoriete cadeau kiezen uit een assortiment met meer dan 1000 cadeaus, cadeaukaarten en nog veel meer.

Voor elke gelegenheid – Persoonlijke brievenbus cadeaus

Wil je jouw medewerkers bedanken voor hun inzet en thuis verrassen? Bekijk onze brievenbus cadeaus!

Jij bent goud waard!

Toon je waardering en bedank jouw medewerkers met deze mooie boodschap! Het brievenbus geschenk bevat 7 gouden chocolade hartjes en een zakje oploskoffie. De bijgeleverde kaart kun je voorzien van een persoonlijke tekst voor jouw gouden medewerkers.

Prijs: € 4,99
Levertijd:
5 werkdagen
Minimum afname: 25 stuks

Thuisbioscoop!

Bied je medewerkers een moment van ontspanning na al dat harde werken! Het brievenbus geschenk bevat een zakje popcorn, m&m’s en een Pathé Thuis voucher, waarmee je een film naar keuze kunt kiezen. Bovendien zit een tekstkaart bijgesloten, waar je jouw persoonlijke tekst kwijt kunt.

Prijs: € 9,99
Levertijd:
5 werkdagen
Minimum afname: 25 stuks

Jij bent een kanjer!

Verras jouw kanjers met een heerlijke attentie. Het brievenbus geschenk bevat een hartjes clip, twee chocolade hartjes en een pak met twee Kanjer stroopwafels. Daarnaast is er een tekstkaart inbegrepen, die je kunt voorzien van jouw persoonlijke tekst. Gegarandeerd een hoge waardering!

Prijs: € 4,99
Levertijd:
5 werkdagen
Minimum afname: 25 stuks

EK Voetbal Pakket – Holland

Een zeer compleet EK Voetbal brievenbus pakket met een speelschema dat op te maken is in jouw eigen look & feel. Bovendien kan de tekst om de wikkel en in het doosje gepersonaliseerd worden.

Inhoud:
Schmink stick – Oranje klapper – Serpentine slinger – Speelschema (gepersonaliseerd) – Leeuwen chocolaatjes

Prijs: op aanvraag
Levertijd: 5 werkdagen
Min aantal: 50 stuks

EK Voetbal Pakket – Goal

Een zeer veelzijdig Euro 2020 brievenbus pakket met een wedstrijdschema dat op te maken is in jouw eigen huisstijl. Bovendien kan de tekst om de wikkel en in het doosje gepersonaliseerd worden.

Inhoud:
Schmink stick – Oranje klapper – Serpentine slinger – Speelschema (gepersonaliseerd) – Leeuwen chocolaatjes

Prijs: op aanvraag
Levertijd: 5 werkdagen
Min aantal: 50 stuks

Parkeerschijf & Tony’s Chocolonely

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘‘A little bit of happiness, especially for you!’. Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud:
Een Tony Chocolonely chocoladereep en een parkeerschijf met originele teksten ‘Hier staat de beste chauffeur die er is!’ en ‘Chocolate makes you happy’. 

Prijs: € 12,95
Levertijd: 5 werkdagen
Min aantal: 50 stuks

Janzen handcreme & Linnen zakje

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘Speciaal voor jou’. Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud:
Een heerlijke handcrème en een linnen zakje waarin zonnebloem bloemzaden en een zaaitablet zitten. Aan het zakje is een kaartje bevestigd met ‘Speciaal voor jou!’. Jouw eigen tekst plaatsen is ook mogelijk.

Prijs: € 13,95
Levertijd: 5 werkdagen
Min aantal: 50 stuks

Rolmaat & Candy Square

Om het doosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘‘A little bit of happiness, especially for you!’ . Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud:
Een rolmaat met de tekst: ‘Voor mijn maatje’. Op de Candy Square (gevuld met pepermunt): ‘Een glimlach in een doosje’. De teksten zijn aan te passen, zo maak je er eenvoudig een persoonlijk cadeau van.

Prijs: € 15,-
Levertijd: 5 werkdagen
Min aantal: 50 stuks

Janzen Reisset

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de tekst: ‘Speciaal voor jou!’. Deze tekst kun je naar wens personaliseren.

Inhoud:
Vier luxe verzorgingsproducten (Shower Gel, Body Lotion, Shampoo & Conditioner) en prachtige droogbloemen. Op het kaartje in het doosje staat ‘Hele dikke Knuffel’. Ook een eigen tekst is mogelijk.

Prijs: € 24,99
Levertijd: 5 werkdagen
Min aantal: 50 stuks

Merci & Linnen zakje

Om het brievendoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘Speciaal voor jou!’. Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud:
Een doosje met hierin 10 heerlijke Merci chocolaatjes en een linnen zakje waarin zonnebloem bloemzaden en een zaaitablet zitten. Aan het zakje is een kaartje bevestigd voor het plaatsen van jouw eigen tekst.

Prijs: € 14,95
Levertijd: 5 werkdagen
Min aantal: 50 stuks

Tony’s Chocolonely & Linnen zakje

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘Om je te bedanken!’. De wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud:
Een melkchocolade Tony Chocolonely reep en een linnen zakje waarin zonnebloemzaden en een zaaitablet zitten. Aan het zakje is een kaartje bevestigd met ‘Keep up the good work!’. Eigen tekst is mogelijk.

Prijs: € 12,95
Levertijd: 5 werkdagen
Min aantal: 50 stuks

Binnen een werkdag een vrijblijvende offerte

Heb je interesse in brievenbus cadeaus? Vraag een vrijblijvende offerte aan, die je binnen een werkdag ontvangt.

Keuze Kado – Elke medewerker kiest z’n favoriete cadeau – Vanaf 20 euro

De leukste brievenbus cadeaus voor je collega’s regel je met Keuze Kado snel en eenvoudig in drie stappen:

1. Geef een gepersonaliseerde verpakking of e-voucher
Kies jij voor een luxe cadeaubox met giftcard, die prima past door de brievenbus? Of ga je voor 100% coronaproof en wil je dat we een e-voucher mailen? De opmaak bepaal je zelf!

2. Personaliseer in 10 minuten je gratis webshop
Elke medewerker logt, met de STERKADO giftcard, in op jouw gratis webshop, die je eenvoudig kunt personaliseren. De webshop is in het Nederlands én in het Engels.

3. Elke medewerker kiest z’n favoriete cadeaus
Smaken verschillen, laat daarom jouw personeel zelf een cadeau kiezen uit het assortiment met ruim 1000 cadeaus.

Keuze Kado is het best gewaardeerde geschenk onder werknemers en in elk aantal stuks verkrijgbaar. Vraag vrijblijvend meer informatie aan!

Keuze Kado Kerst - Verpakking & Webshop

MEER WETEN OVER BRIEVENBUS CADEAUS VOOR JE PERSONEEL?

Wil je binnen 5 minuten toegang tot de webshop om het assortiment te bekijken? Of wil je binnen een werkdag een vrijblijvende offerte ontvangen voor een cadeau voor je collega’s? Voor direct contact: bel 030-200 4500 of mail naar [email protected]

meer dan 1000 geschenken

binnen een werkdag verstrekt