STERKADO - Keuze Kado Verjaardag

verjaardagscadeau personeel: met Keuze Kado Verjaardag automatisch geregeld

  • Verjaardagcadeaus voor je personeel compleet geautomatiseerd verzorgd
  • Inclusief gepersonaliseerde e-voucher en webshop in eigen huisstijl
  • Groot assortiment met ruim 1500 geschenken: cadeaus, cadeaukaarten en meer
  • Eenmalig regelen en nooit meer omkijken naar
  • Periodieke betaling achteraf op basis van gebruik

Keuze Kado VERJAARDAG in het kort

Wij sturen elke collega op zijn verjaardag een gepersonaliseerde e-mail met een e-voucher in jouw eigen huisstijl. Hiermee kiest de jarige op jouw webshop, die in het Nederlands én in het Engels is, uit een groot assortiment met meer dan 1500 artikelen zijn favoriete verjaardagscadeau. Eenmalig verzorg je de instellingen, waarna je er nooit meer omkijken naar hebt. Omdat elke jarige zelf kiest, is het verjaardagscadeau altijd naar wens!

REGEL SNEL EN EENVOUDIG IN 4 STAPPEN

01

GEEF EEN CADEAUBOX, TEKSTKAART OF E-VOUCHER IN JOUW EIGEN LOOK & FEEL

Kies een standaard verpakking of maak deze volledig op in jouw eigen look & feel! Maak een keuze voor een e-voucher of reik je liever een luxe cadeaubox of kaart met logo giftcard uit aan de jarige? Jij bepaalt en kunt elke verpakking vanaf 25 stuks volledig opmaken in eigen stijl.

02

PERSONALISEER IN 10 MINUTEN JOUW GRATIS WEBSHOP

Je krijgt de beschikking over een eigen gratis webshop, die je op meerdere manieren kunt personaliseren. Zo kun je een persoonlijke tekst plaatsen voor de jarige, eigen afbeeldingen toevoegen en de kleur van je huisstijl gebruiken. Zo krijgt de webshop, die in het Nederlands én in het Engels is, de stijl van jouw organisatie. Personaliseren is snel en eenvoudig geregeld. Kom je er niet uit, dan helpen we je natuurlijk graag!

03

Beheer gegevens van alle medewerkers in de online portal

Je levert een Excel bestand aan met de naam, geboortedatum en emailadres van je medewerkers. Is er een jarige, wordt er op de dag van de verjaardag ‘s ochtends automatisch een mail gestuurd aan de jarige medewerker, inclusief een persoonlijk bericht.

Vooraf kun je per jarige het budget bepalen. Je medewerker ziet zelf geen budget staan, maar kiest een geschenk op basis van punten. Je krijgt gratis de beschikking over de online portal, waar je alle gegevens van jouw medewerkers kunt beheren.

STERKADO portal

Cadeaus

Cadeaukaarten

Boeken

Tijdschriften

Belevenissen

Goede Doelen

04

KIES UIT EEN GROOT EN GEVARIEERD ASSORTIMENT

Elke jarige kiest op jouw webshop zijn favoriete verjaardagcadeau op basis van punten. Het assortiment, met meer dan 1500 artikelen, bestaat uit de leukste cadeaus, gezellige uitjes, populaire cadeaukaarten, boeken, tijdschriften en (donatie aan) goede doelen.

Voor zowel dames, heren als kinderen hebben we de leukste geschenken. Omdat de jarige zelf kiest, is het verjaardagscadeau altijd geslaagd.

meer informatie over verjaardagscadeau voor je personeel

gratis informatiepakket keuze kado verjaardag