Trends voor kerstgeschenken en kerstpakketten 2021

Ben je benieuwd naar de belangrijkste trends en ontwikkelingen voor kerstgeschenken en kerstpakketten 2021? In deze blog lees je behalve trends, ook onze adviezen over de inzet van kerstgeschenken.

De invloed van corona op kerstgeschenken 2021

Op het moment van schrijven, rukt de deltavariant op in een groot aantal landen. De verwachting van deskundigen is dat het aantal corona besmettingen na de zomer weer zal toenemen. Mede op basis van alle onzekerheid zijn er de volgende trends en ontwikkelingen.

  • Corona zal evenals in 2020 een rol spelen bij de keuze en distributie van het type kerstgeschenk: een voorkeur voor thuisbezorging bij de medewerkers of het geven van een digitaal kerstcadeau
  • Veel onzekerheid en onduidelijkheid over de organisatie van fysieke kerstvieringen bij bedrijven. Daarom zullen fysieke kerstmarkten beperkt georganiseerd worden. Er zal gekeken worden naar alternatieven, zoals een digitale kerstmarkt.
  • Toenemende voorkeur voor het personaliseren van een kerstgeschenk: omdat 2021 een jaar is waarin velen nog thuis werken en het onderling contact anders was dan gewoonlijk wil de werkgever zijn medewerkers een hart onder de riem steken en mede door de inzet van een persoonlijke boodschap zijn waardering tonen.
  • Steeds meer bedrijven zetten kerstgeschenken in. Door de corona pandemie wordt waardering en beloning van personeel nog belangrijker gevonden dan voorheen.

Origineel kerstcadeau personeel

Tips voor werkgevers omtrent de inzet van kerstgeschenken 2021

  • Grijp niet mis en regel tijdig de kerstgeschenken
  • Denk aan de inzet van personaliseer mogelijkheden, welke door werknemers uitstekend gewaardeerd worden
  • Bekijk de opties voor een corona(proof) kerstgeschenk

Wat zijn coronaproof kerstgeschenken voor mijn personeel?

Bij STERKADO hebben wij een drietal uitstekende opties:

  1. Keuze Kado Kerst: elke collega ontvangt thuis een cadeaubox met giftbox of krijgt een e-voucher gemaild. Hiermee wordt ingelogd op jouw gratis webshop, waar elke medewerker uit een assortiment met ruim 1500 geschenken zijn favoriete kerstcadeau kiest
  2. Digitale Kerstmarkt: het coronaproof alternatief voor een fysieke kerstmarkt. Op een sfeervolle webshop in kerstmarkt stijl kiest elke collega uit een assortiment met ruim 1500 geschenken zijn favoriete kerstcadeau
  3. Traditioneel Kerstpakket: stel jouw eigen kerstpakket samen in een thema naar wens. Elk kerstpakket kan bij je collega’s worden thuisbezorgd.

Origineel kerstgeschenk personeel

Advies over kerstgeschenken 2021

Wil je meer weten over de trends en ontwikkelingen voor de kerstgeschenken 2021? Of heb je bepaalde vragen over de inzet van kerstcadeaus voor je personeel en relaties? Wij helpen je graag!

Recente blog artikelen

STERKADO cadeauconcepten viert 15 jarig bestaan

De leukste online kerstmarkt voor bedrijven

Een corona kerstgeschenk voor jouw medewerkers

Jouw eigen kerstpakket samenstellen

De beste kerstgeschenken voor je personeel in 2021