De leukste Sint cadeaus voor jouw medewerkers

Sinterklaas

Beloon je medewerkers met het ideale Sinterklaascadeau

Welk cadeau wil jij voor Sinterklaas aan je personeel geven? Met het coronaproof Keuze Kado kiest elke werknemer z’n eigen Sinterklaascadeau. Ga je voor een origineel brievenbuscadeau? Of denk je aan populaire cadeaukaart? Wat je ook kiest, het Sinterklaascadeau voor jouw medewerkers kan altijd op de huisadressen van je personeel bezorgd worden.

Keuze Kado – Vanaf 15 euro – Elke medewerker kiest z’n favoriete Sinterklaascadeau

De leukste Sinterklaasgeschenken voor je personeel regel je met Keuze Kado snel en eenvoudig in drie stappen:

  1. Geef een gepersonaliseerde verpakking of e-voucher
    Kies jij voor een luxe cadeaubox met STERKADO giftcard? Of ga je voor 100% coronaproof en wil je dat wij een e-voucher met eigen tekst en design mailen?
  2. Personaliseer in 10 minuten je gratis webshop
    De medewerker logt, met de STERKADO giftcard, in op een gepersonaliseerde webshop. Geef jij de webshop dezelfde uitstraling als de verpakking of juist volledig anders? Jij bepaalt het zelf!
  3. De ontvanger kiest z’n favoriete cadeaus
    Wil jij ook zo graag het perfecte Sinterklaascadeau geven aan jouw medewerkers? Smaken verschillen, laat daarom jouw medewerkers zelf een cadeau kiezen uit het zeer ruime assortiment met meer dan 1000 cadeaus!

Wil je meer weten over Keuze Kado?

Brievenbuscadeaus –  Volledig te personaliseren qua ontwerp en tekst

We leveren in alle soorten en maten Sinterklaascadeaus voor jouw medewerkers en relaties.  Zowel de wikkel als de tekstkaart in het cadeaudoosje kan volledig gepersonaliseerd worden in de stijl en met de tekst die jij bepaalt.

Parkeerschijf & Tony’s Chocolonely

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘‘A little bit of happiness, especially for you!’. Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud: een Tony Chocolonely chocoladereep en een parkeerschijf met originele teksten ‘Hier staat de beste chauffeur die er is!’ en ‘Chocolate makes you happy’. Beide teksten zijn naar wens aan te passen.

Janzen handcreme & Linnen zakje

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘Speciaal voor jou’. Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud: een heerlijke handcrème en een linnen zakje waarin zonnebloem bloemzaden en een zaaitablet zitten. Aan het zakje is een kaartje bevestigd met ‘Speciaal voor jou!’. Jouw eigen tekst plaatsen is ook mogelijk.

Rolmaat & Candy Square

Om het doosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘‘A little bit of happiness, especially for you!’ . Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud: een rolmaat met de tekst: ‘Voor mijn maatje’. Op de Candy Square (gevuld met pepermunt): ‘Een glimlach in een doosje’. De teksten zijn aan te passen, zo maak je er eenvoudig een persoonlijk cadeau van.

Janzen Reisset

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de tekst: ‘Speciaal voor jou!’. Deze tekst kun je naar wens personaliseren.

Inhoud: vier luxe verzorgingsproducten (Shower Gel, Body Lotion, Shampoo & Conditioner) en prachtige droogbloemen. Op het kaartje in het doosje staat ‘Hele dikke Knuffel’. Ook een eigen tekst is mogelijk.

Merci & Linnen zakje

Om het brievendoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘Speciaal voor jou!’. Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud: een doosje met hierin 10 heerlijke Merci chocolaatjes dn een linnen zakje waarin zonnebloem bloemzaden en een zaaitablet zitten. Aan het zakje is een kaartje bevestigd met ‘Zomaar een cadeautje voor jou!’ Of plaats jouw eigen tekst.

Tony’s Chocolonely & Linnen zakje

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘Om je te bedanken!’. De wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud: een melkchocolade Tony Chocolonely reep en een linnen zakje waarin zonnebloemzaden en een zaaitablet zitten. Aan het zakje is een kaartje bevestigd met ‘Keep up the good work!’. Eigen tekst is mogelijk.

Binnen een werkdag een offerte

Heb je interesse in een van de afgebeelde cadeaus of heb je een heel ander Sinterklaascadeau voor jouw personeel in gedachten? Wij regelen wat jij zoekt! Laat ons weten welk aantal producten je zoekt en we verstrekken je binnen een werkdag een vrijblijvende offerte.

Cadeaukaarten – Vanaf 15 euro – Digitaal geleverd met jouw persoonlijke tekst

Kies je favoriete cadeaukaart of laat jouw medewerkers kiezen. Verkrijgbaar zijn onder meer:

Binnen een werkdag een offerte

Wil je jouw medewerkers verrassen met een van de getoonde (digitale) cadeaukaarten? Of heb je een cadeaukaart van een andere winkel of webshop in gedachten? Laat ons weten wat je zoekt en we verstrekken je binnen een werkdag een vrijblijvende offerte!

HEB JE BELANGSTELLING IN SINTERKLAASCADEAUS?

Wil je persoonlijk advies op maat ontvangen van onze verkoopmedewerkers? Of wil je binnen een werkdag een vrijblijvende offerte ontvangen voor een Sinterklaasgeschenk? Voor direct contact: bel 030-200 4500 of mail naar [email protected]

direct persoonlijk advies op maat

binnen een werkdag verstrekt