De leukste Sint cadeaus voor jouw medewerkers

Sinterklaas

Beloon je medewerkers met het ideale Sinterklaascadeau

Welk cadeau wil jij voor Sinterklaas aan je personeel geven? Met het coronaproof Keuze Kado kiest elke werknemer z’n eigen Sinterklaascadeau. Of denk je aan populaire (digitale) cadeaukaart? Wat je ook kiest, het Sinterklaascadeau voor jouw medewerkers kan altijd op de huisadressen van je personeel bezorgd worden, inclusief jouw persoonlijke boodschap.

Keuze Kado – Vanaf 20 euro – Elke medewerker kiest z’n favoriete Sinterklaascadeau

De leukste Sinterklaasgeschenken voor je personeel regel je met Keuze Kado snel en eenvoudig in drie stappen:

  1. Geef een gepersonaliseerde verpakking of e-voucher
    Kies jij voor een luxe cadeaubox met STERKADO giftcard? Of ga je voor 100% coronaproof en wil je dat wij een e-voucher met eigen tekst en design mailen?
  2. Personaliseer in 10 minuten je gratis webshop
    De medewerker logt, met de STERKADO giftcard, in op een gepersonaliseerde webshop. Geef jij de webshop dezelfde uitstraling als de verpakking of juist volledig anders? Jij bepaalt het zelf!
  3. De ontvanger kiest z’n favoriete cadeaus
    Wil jij ook zo graag het perfecte Sinterklaascadeau geven aan jouw medewerkers? Smaken verschillen, laat daarom jouw medewerkers zelf een cadeau kiezen uit het zeer ruime assortiment met meer dan 1000 cadeaus!

Wil je meer weten over Keuze Kado?

Cadeaukaarten – Vanaf 15 euro – Digitaal geleverd met jouw persoonlijke tekst

Kies je favoriete cadeaukaart of laat jouw medewerkers kiezen. Verkrijgbaar zijn onder meer:

Binnen een werkdag een offerte

Wil je jouw medewerkers verrassen met een van de getoonde (digitale) cadeaukaarten? Of heb je een cadeaukaart van een andere winkel of webshop in gedachten? Laat ons weten wat je zoekt en we verstrekken je binnen een werkdag een vrijblijvende offerte!

HEB JE BELANGSTELLING IN SINTERKLAASCADEAUS?

Wil je direct online toegang om het complete assortiment te bekijken? Of wil je binnen een werkdag een vrijblijvende offerte ontvangen voor een Sinterklaasgeschenk? Voor direct contact: bel 030-200 4500 of mail naar [email protected]

meer dan 1000 geschenken

binnen een werkdag verstrekt