Beloon je secretaresse met een uniek cadeau

Secretaressedag

Verras je secretaresse met een cadeau op Secretaressedag 2021

Je secretaresse op Secretaressedag 2021 verrassen en belonen met een cadeau dat zeker in de smaak valt? Kies voor een persoonlijk en origineel brievenbus cadeau. Je secretaresse zelf een cadeau laten kiezen op Secretaressedag op 15 april 2021? Ga dan voor Keuze Kado, waarbij je secretaresse uit ruim 1000 geschenken kiest.

Brievenbus cadeaus – Volledig te personaliseren

We leveren in alle soorten en maten originele geschenken voor Secretaressedag. Zowel de wikkel als de tekstkaart in het cadeaudoosje kan volledig gepersonaliseerd worden in de stijl en met de tekst die jij bepaalt. Leverbaar vanaf 50 stuks.

Parkeerschijf & Tony’s Chocolonely

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘‘A little bit of happiness, especially for you!’. Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud:
Een Tony Chocolonely chocoladereep en een parkeerschijf met originele teksten ‘Hier staat de beste chauffeur die er is!’ en ‘Chocolate makes you happy’. Beide teksten zijn naar wens aan te passen.

Janzen handcreme & Linnen zakje

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘Speciaal voor jou’. Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud: 
Een heerlijke handcrème en een linnen zakje waarin zonnebloem bloemzaden en een zaaitablet zitten. Aan het zakje is een kaartje bevestigd met ‘Speciaal voor jou!’. Jouw eigen tekst plaatsen is ook mogelijk.

Rolmaat & Candy Square

Om het doosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘‘A little bit of happiness, especially for you!’ . Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud: 
Een rolmaat met de tekst: ‘Voor mijn maatje’. Op de Candy Square (gevuld met pepermunt): ‘Een glimlach in een doosje’. De teksten zijn aan te passen, zo maak je er eenvoudig een persoonlijk cadeau van.

Janzen Reisset

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de tekst: ‘Speciaal voor jou!’. Deze tekst kun je naar wens personaliseren.

Inhoud: 
Vier luxe verzorgingsproducten (Shower Gel, Body Lotion, Shampoo & Conditioner) en prachtige droogbloemen. Op het kaartje in het doosje staat ‘Hele dikke Knuffel’. Ook een eigen tekst is mogelijk.

Merci & Linnen zakje

Om het brievendoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘Speciaal voor jou!’. Deze wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud:
Een doosje met hierin 10 heerlijke Merci chocolaatjes dn een linnen zakje waarin zonnebloem bloemzaden en een zaaitablet zitten. Aan het zakje is een kaartje bevestigd met ‘Zomaar een cadeautje voor jou!’ Of plaats jouw eigen tekst.

Tony’s Chocolonely & Linnen zakje

Om het brievenbusdoosje zit standaard een wikkel met de quote: ‘Om je te bedanken!’. De wikkel is ook volledig naar wens te personaliseren.

Inhoud:
Een melkchocolade Tony Chocolonely reep en een linnen zakje waarin zonnebloemzaden en een zaaitablet zitten. Aan het zakje is een kaartje bevestigd met ‘Keep up the good work!’. Eigen tekst is mogelijk.

Binnen een werkdag een vrijblijvende offerte

Wil je jouw secretaresses verrassen met een van de getoonde brievenbus cadeaus? De brievenbus cadeaus zijn leverbaar vanaf 50 stuks. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Keuze Kado – Vanaf 20 euro – Elke medewerker kiest z’n favoriete cadeau

De leukste cadeaus voor Secretaressedag regel je met Keuze Kado snel en eenvoudig in drie stappen:

  1. Geef een gepersonaliseerde verpakking of e-voucher
    Kies jij voor een luxe giftbox met giftcard of een e-voucher met eigen tekst en design? De STERKADO giftcard is altijd verrassend leuk verpakt en binnen 10 minuten volledig gepersonaliseerd.
  2. Personaliseer in 10 minuten je gratis webshop
    De medewerk(st)er logt, met de STERKADO giftcard, in op een gepersonaliseerde webshop. Geef jij de webshop dezelfde uitstraling als de verpakking of juist volledig anders? Jij bepaalt het zelf!
  3. De ontvanger kiest z’n favoriete cadeaus
    Wil jij ook zo graag het perfecte cadeau geven aan jouw medewerkers? Smaken verschillen, laat daarom jouw zorgmedewerkers zelf een cadeau kiezen uit het zeer ruime assortiment.

Keuze Kado is verkrijgbaar vanaf 25 personen. 

MEER WETEN OVER CADEAUS VOOR SECRETARESSEDAG?

Wil je binnen een werkdag een vrijblijvende offerte ontvangen of Keuze Kado eenvoudig online bestellen?