Over ons

SterKado is een geregistreerd merk en is één van de cadeaubonconcepten van SterConcepts BV. SterConcepts BV is onderdeel van SterConcepts Holding BV.

Veel van onze klanten zijn zo enthousiasme dat ze SterKado inmiddels voor meerdere jaren inzetten. Met name flexibiliteit, de prettige samenwerking, reactie snelheid en professionaliteit wordt genoemd als reden SterKado meerdere jaren in te zetten. Dit zorgt voor een onvergetelijke indruk bij zowel de ontvanger van het SterKado als de gever van het SterKado.

Onze Missie

SterConcepts BV wil, door haar klant, gezien worden als een professionele, flexibele en de beste organisatie om mee samen te werken. We willen dit bereiken door:

GEMAK VOOR DE KLANT
De hele organisatie van samenwerking met leveranciers, logistieke systemen en de medewerkers dient zo ingericht te zijn dat de klant optimaal wordt bediend.

OPEN EN DIRECTE COMMUNICATIE MET DE KLANT
Luisteren, meedenken en samenwerken met de klant dient de basis te vormen om goed aan te sluiten op de wensen en eisen van de klant.

LEVEREN VAN MOOIE PRODUCTEN AAN DE KLANT 
Alle concepten dienen “een beleving” uit te stralen: Mooie webshops, schitterende verpakkingsmogelijkheden, duidelijke communicatie, fantastische cadeaus, snelle levering en zeer goede after sales.

Het kantoor van SterConcepts in Woerden

Onze vacatures

Vacatures worden vermeld op de website van SterConcepts BV.

KLIK HIER voor de vacature pagina.

Onze locatie

Houttuinlaan 14
3447 GM Woerden

Telefoon NL: 0348 – 74 11 93
Telefoon BE: 03 – 808 1488