10393 beoordelingen
Informatie aanvragen

Over STERKADO

STERKADO is een totaalleverancier van cadeauconcepten voor bedrijven en levert de leukste cadeaus voor hun personeel en relaties. Voor elke denkbare gelegenheid hebben we een geschikt cadeauconcept, zoals voor kerst, verjaardagen en jubilea. Vanuit ons hoofdkantoor in Woerden stellen we bedrijven in de gelegenheid als teken van waardering hun medewerkers en relaties te belonen met een (persoonlijk) geschenk. Dit doen we al bijna 15 jaar voor bedrijven in Nederland van 5 tot 10.000 medewerkers.

Maak in 1,5 minuut kennis met STERKADO

Feitjes in cijfers

14 jaar ervaring

8 vaste medewerkers in dienst

Gemiddelde leeftijd personeel 35 jaar

Meer dan 1.000 cadeaus online

Keuze uit 70.000 relatiegeschenken

1.000 actieve webshops online

Reeds 2 miljoen cadeaus verstuurd

25.000 pakketten bezorgd tijdens kerst

We maken graag kennis met je

Hans Opmeer
Commercieel directeur

Hans is de grondlegger van STERKADO en een echte entrepreneur. Met zijn creatieve handelsgeest weet hij het bedrijf steeds verder uit te breiden en sterker te positioneren op de markt. Met een onuitputtelijk enthousiasme ziet hij mooie kansen en duikt hij vol in nieuwe concepten, producten en mogelijkheden om STERKADO nóg beter te maken. Behalve op woensdag, dan bestuurt hij thuis het schip op zijn papa-dag.

Neem contact op met Hans

Jurjen Hoomans
Accountmanager

Al bijna 10 jaar vormt mensen-mens Jurjen de fundering van het STERKADO-team. Deze vriendelijke verkoper scoort hoge ogen bij klant en collega met zijn betrokken en open houding. Op kantoor brengt hij een vrolijke noot wanneer hij zijn passie voor muziek deelt en ons de laatste hitjes leert kennen. Daar slaat hij zelden de bal mee mis. In het weekend is dat niet anders, al is het dan op de golf- of tennisbaan.

Neem contact op met Jurjen

Mark Nap
Accountmanager

De sales-goeroe van STERKADO, dat is Mark. Al 5 jaar op rij is hij onze sterverkoper. Deze nuchtere Bourgondiër verkoopt niet alleen STERKADO maar ook een hoop praatjes; een echte sfeermaker binnen het team! Dat gaat overigens allerminst ten koste van de productiviteit, dankzij zijn onmisbare takenlijst en zeer georganiseerde manier van werken is hij altijd bij. In zijn vrije tijd vind je Mark geregeld op de lokale voetbalclub. Zo scoort hij niet alleen op kantoor maar maakt ook daar de mooiste doelpunten.

Neem contact op met Mark

Iris van Es
Accountmanager

Iris managet niet alleen de accounts die op haar naam staan maar is ook intern een organisatorisch talent. Met een duidelijk doel voor ogen bewaakt ze het overzicht, houdt de lijntjes strak en het tempo hoog. Commercie en creativiteit gaan bij haar hand in hand, zo weet ze er altijd een mooi totaalplaatje van te maken. Haar kennis vult ze niet alleen aan met online webinars, in haar vrije tijd pakt ze ook af en toe een pubquiz mee. Als ze daar straks tenminste nog tijd voor heeft als kersverse moeder.

Neem contact op met Iris

Sjaak Nap
Accountmanager

Sjaak is de benjamin van het STERKADO Sales team. Het verkopen is hem niet vreemd, vanuit de kaasbranche maakte hij de overstap naar cadeauconcepten. Deze sociale jongeman spendeerde voorheen zijn vrije tijd op het korfbalveld maar verruilde dit voor de fiets die hem op zonnige dagen vanuit Kamerik naar het werk toe brengt.

Neem contact op met Sjaak

Edgar van Schie
Marketing manager

Edgar is de drijvende kracht van STERKADO, een rustige motor die op de achtergrond alles draaiende houdt en uitbouwt. Hij onderzoekt marketingtechnische mogelijkheden binnen de markt, zet de richting uit en weet met zijn ondernemende karakter nieuwe samenwerkingen op te starten. Als trotse vader van twee kinderen is hij zowel op kantoor als thuis een echte regelaar. Echter zijn de call to actions in het weekend voornamelijk bestemd voor de kleine spruitjes die hij langs de sportvelden aanmoedigt.

Neem contact op met Edgar

Eliza Agten
Online marketeer

Onze jongste ster Eliza vult het marketingteam aan als online marketeer. Al een aantal jaren volgt ze de marketingontwikkelingen op de voet. Haar leergierigheid, nieuwsgierigheid en creativiteit zorgen voor nieuwe prikkelingen binnen het team en voor een betere online positionering van STERKADO. Analyses, SEO, SEA, social media en marketingautomation; Eliza draait haar hand er niet voor om. O en die handen gebruikt ze na werktijd trouwens ook nog om te kickboksen. Een pittige tante dus!

Neem contact op met Eliza

Irene Koster
Commercieel medewerker

Als je contact opneemt met STERKADO dan is de kans groot dat Irene antwoord geeft. Als eerste aanspreekpunt voor klanten en consumenten beheert ze de communicatiekanalen en biedt ze ondersteuning bij al je vragen. Een bezig bijtje, welke ook op marketinggebied een steentje bijdraagt. De verveling zal niet snel toeslaan, met verschillende vrijwilligersfuncties en de nodige uurtjes in de sportschool vult ze haar vrije tijd.

Neem contact op met Irene

Dennis Stolwijk
Senior webdeveloper

Zeg je systemen verbeteren, dan zeg je Dennis. Dennis is webdeveloper en is de nieuwste aanwinst van het STERKADO team. Zijn vaardigheden om plannen concreet te maken en secuur uit te werken gaat hij inzetten om onze systemen te optimaliseren en uit te breiden. Ook is hij een trotse vader van drie kinderen. In zijn vrije tijd vind je Dennis buiten om sterren te spotten of glijdt hij van een berg naar beneden op zijn snowboard.

Neem contact op met Dennis

Werken bij STERKADO?

Werken bij STERKADO
Een gedreven team, korte lijnen en altijd ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Jouw mening telt! Bij ons geen hoog personeelsverloop; wij investeren in jou als medewerker want wij weten dat waardering van je personeel zeer belangrijk is en zorgt voor tevreden en gemotiveerde medewerkers! En dat doet zowel de sfeer als het bedrijf ten goede.

Vacatures

Heb je belangstelling om het STERKADO team te versterken?

Bekijk de actuele vacatures

Open sollicitatie

Staat er geen passende vacature voor je bij in ons huidige aanbod? Je kunt altijd een open sollicitatie versturen. Stuur dan je CV met korte motivatiebrief naar info@sterkado.nl

Onze cadeauconcepten

Keuze Kado

Op basis van jouw wensen zorgen we voor een persoonlijke webshop en verpakking in een fraaie stijl. De ontvanger van de giftcard kan kiezen uit een omvangrijk assortiment. Iedereen kiest z’n favoriete cadeaus.

Meer informatie

Relatiegeschenken

Voor relatiegeschenken en promotionele artikelen heb je keuze uit ruim 70.000 artikelen. We denken graag met je mee, zodat we op basis van je doelstellingen en beschikbare budget samen komen tot de juiste keuze.

Meer informatie

Live Shopping

Live shopping is de moderne versie van een kerstmarkt. Je bepaalt zelf het assortiment cadeaus. Tijdens het event kun je een deel van het assortiment live bekijken en bestellen, welke we thuis laten bezorgen..

Meer informatie

Kerstpakketten

We leveren meerdere versies traditionele kerstpakketten met allerlei producten. Dit op basis van specifieke thema’s. De kerstpakketten zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen en in de aantallen die je wenst.

Meer informatie