min
01 sep 2023

Persoonlijk en verrassend; de beste kerstpakketten van 25 tot 50 euro

In deze blog helpen we je op weg naar het perfecte kerstpakket van 25 tot 50 euro.

Persoonlijk en verrassend; de beste kerstpakketten van 25 tot 50 euro

Het uitkiezen van het perfecte kerstgeschenk voor collega’s kan een opwindende, maar tegelijkertijd ook een ontmoedigende taak zijn. Vooral wanneer het gaat om het kiezen van een geschenk voor een groep, zo divers en uniek als je collega’s. Hoe vind je dan het perfecte kerstpakket van 25 tot 50 euro dat de boodschap van waardering en warmte overbrengt, en tegelijkertijd aansluit op de laatste trends en interesses van collega’s? Als specialist in kerstgeschenken helpen we je op weg met deze blog.

 

De leukste Kerst cadeauconcepten

Kies je voor een leuk klein kerstcadeautje van 20 euro? Of ga je voor de gulden middenweg met een kerstcadeau van 25? Of mag het iets meer zijn en ga je voor kerstcadeau’s van 50 euro? Wij hebben de leukste Kerst cadeauconcepten per prijscategorie hier voor je geselecteerd.

1. Het keuze kado concept (vanaf 20 euro)

Wil je er zeker van zijn dat het cadeau in de smaak valt? Denk dan eens aan het Keuze Kado concept. Medewerkers krijgen een cadeaukaart die ze zelf kunnen besteden aan een cadeau naar keuze uit een groot assortiment. Met ruim 1500 cadeaus, cadeaukaarten, belevenissen en meer is er voor ieder wat wils en sla je de plank nooit mis. Je geeft je medewerkers de vrijheid om zelf iets uit te kiezen dat echt bij hen past. Zeker met een kerstcadeau is het budget vaak hoger en kijken mensen echt uit naar het cadeau. Dan is het wel fijn om er zeker van te zijn dat iedereen tevreden is met zijn of haar cadeau.

Vraag een test webshop aan en bekijk het volledige assortiment op basis van jouw budget.

Vraag een test webshop aan

 

2. Traditionele kerstpakketten met food/non-fooditems (25 – 50 euro)

Voor velen blijven de traditionele kerstpakketten toch het summum van de kerstsfeer. Deze pakketten combineren food en non-fooditems voor een ware kerstbeleving. Het leukste is om zelf een pakket samen te stellen. Kies een thema dat perfect aansluit bij je collega’s of waar de organisatie voor staat. Een thema dat aansluit bij je collega’s of normen en waarden van de organisatie. Dat maakt het persoonlijk en straalt uit dat je er echt moeite in hebt gestoken. Daarnaast kun je ook zelf bepalen welke cadeaus je erin wilt hebben. Van gadgets tot leuke kookboeken en andere items.

Top 3 thema’s voor dit jaar:

Pure

Het Pure kerstpakket is bedoeld voor wie een milieuvriendelijke keuze wil maken. In het pakket vind je verschillende biologische items en is er gebruik gemaakt van monoverpakkingen.

Santa & Co

Elke verpakking bevat een QR code naar een bekende kersthit. Zo kun je het nummer meteen beluisteren op Spotify. Modern, sfeervol én gezellig!

Breathe

Breathe staat letterlijk voor ‘op adem komen’; ontspannen, genieten en in balans zijn. De warme look van Breathe sluit perfect aan bij de hedendaagse interieurtrends en stijlaccenten.

Bekijk alle kerstpakketten per budget

Alle thema kerstpakketten zijn verkrijgbaar in 25, 35 of 50 euro

Geefmoment; bijna net zo belangrijk als het cadeau

Het geefmoment is bijna even essentieel als het geschenk zelf. Dit is de gelegenheid om je waardering oprecht te uiten. Kies voor een intiem moment, misschien tijdens een kleinschalige teambijeenkomst of een speciale borrel. Zorg ervoor dat dit moment authentiek en ongehaast is. Een korte speech of enkele weloverwogen woorden kunnen het geheel compleet maken.

Tot slot: keuze genoeg tussen kerstpakketten van 25 à 50 euro!

De beste kerstpakketten van 25 tot 50 euro vinden is niet moeilijk, zolang je maar weet waar je naar zoekt. Of je nu kiest voor het flexibele keuze kado concept of voor de vertrouwde traditionele kerstpakketten, er is voor elk wat wils.

Denk eraan dat het niet alleen gaat om de waarde van het pakket, maar vooral ook om de boodschap die je ermee overbrengt. Met een persoonlijk en verrassend kerstpakket laat je jouw waardering blijken en zorg je voor een glimlach op het gezicht van je medewerkers.

Dus, als je de beste kerstpakketten van 25 tot 50 euro zoekt, overweeg dan bovenstaande opties en maak deze kerst onvergetelijk voor jouw team.

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag, of wil je even van gedachten wisselen?

Neem contact op met een van onze accountmanagers, we helpen je graag!

Contact