min
19 jul 2023

De leukste cadeaus voor het waarderen van je medewerkers

In deze blog ontdek je de leukste cadeauconcepten voor het waarderen van je medewerkers.

De leukste cadeaus voor het waarderen van je medewerkers

De leukste cadeaus voor het waarderen van je medewerkers

Vind je het ook zo moeilijk om het perfecte, leuke cadeau voor je medewerkers te vinden? Het is immers belangrijk om je waardering voor je team op een persoonlijke en betekenisvolle manier te tonen. Ze zijn de ruggengraat van je organisatie, nietwaar? In deze blog ontdek je de leukste cadeauconcepten voor het waarderen van je medewerkers.

Medewerkers die zich gewaardeerd voelen, zijn vaak gelukkiger, betrokken en productiever. En dat draagt natuurlijk weer bij aan een positieve sfeer en betere prestaties binnen het bedrijf.

Al ruim 15 jaar helpen wij bedrijven aan leuke cadeaus voor medewerkers. Zo weten wij dat deze twee cadeau concepten niet alleen praktisch zijn, maar ook altijd zeer gewaardeerd door medewerkers:

1. Brievenbus Geschenken: een kleine waardering met grote impact
Brievenbus cadeaus zijn een fantastische manier om je waardering te tonen. Deze geschenken, die precies in de brievenbus passen, maken het mogelijk om je team op elk moment te verrassen, zelfs wanneer ze thuiswerken.

Het geweldige aan de brievenbus cadeaus is de veelzijdigheid. Of je nu kiest voor een doos met heerlijke chocolade, een leuke mini plant of een zomerse cocktail set, er is voor ieder wat wils met een leuk thema dat past bij het bedrijf, het seizoen, zomaar als bedankje of andere momenten. Bovendien zorgt het ontvangen van een onverwacht cadeau in de brievenbus altijd voor een glimlach op het gezicht van je medewerkers.

2. Keuze Kado; laat je medewerkers zelf kiezen
Hoewel een verrassingsgeschenk leuk is, heeft niet iedereen dezelfde smaak. Dit is waar het Keuze Kado concept van pas komt. In plaats van een fysiek cadeau te geven, geef je je medewerkers een giftcard. Deze kunnen zij inruilen in een persoonlijke webshop voor het cadeau van hun keuze.

Met het Keuze Kado concept hoef je je geen zorgen te maken dat je iets geeft dat niet in de smaak valt. Je medewerkers hebben de vrijheid om te kiezen wat ze zelf willen, of dat nu een boek, gadget, ervaring of iets heel anders is. Met een assortiment met ruim 1500 cadeaus is er voor iedereen wat wils. Het is een win-win situatie: je laat je waardering zien en je medewerkers krijgen precies wat ze willen. Het werkt op basis van een puntensysteem. Bij elk product staat aangegeven hoeveel het kost. Heb je punten over? Dan kun je deze zelfs doneren aan een goed doel. Natuurlijk kun je ook het gehele puntenaantal doneren voor wie liever zijn cadeau schenkt aan een goed doel om iets te kunnen betekenen voor een ander. Kortom, met Keuze Kado weet je zeker dat het cadeau in de smaak valt.

Het leukste cadeau is persoonlijk
Niet alleen vinden medewerkers het belangrijk dat een cadeau goed aansluit bij hun interesses, maar ze stellen ook de zichtbaar geïnvesteerde moeite zeer op prijs. Bijvoorbeeld door de verpakking te personaliseren naar de huisstijl van de organisatie, maar nog beter door het toevoegen van een persoonlijke kaart met een leuke boodschap om je medewerkers te bedanken voor hun harde inzet. Soms kun je met het cadeau inhaken op speciale themadagen zoals het bedanken van zorgmedewerkers op de Dag van de Zorg of medewerkers voor de klas op de Dag van de leraar. Bij het Keuze Kado concept kun je ook nog de webshop compleet personaliseren in lijn met de huisstijl en cadeauverpakking. Ook kun je het nog verder opleuken met bijvoorbeeld een leuke teamfoto en persoonlijke welkomstvideo/boodschap.

Vraag een test webshop aan en bekijk het volledige assortiment op basis van jouw budget

Vraag een test webshop aan

 

 

Het leukste cadeau voor medewerkers voor eindejaar

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor medewerkers om te geven aan het einde van het jaar? Om te geven voor of na de kerstdagen? Dan wil je het qua budget of geefmoment vaak iets groter aanpakken. Keuze Kado staat al jaren steevast op nummer 1 bij veel bedrijven als het ideale cadeau. Je kunt zelf het budget bepalen en je geeft de giftcard met een gepersonaliseerde geschenkverpakking. Die krijg je er gratis bij. Gaat je voorkeur uit naar een traditioneel kerstpakket waarbij je medewerkers een doos krijgen met daarin food/non-food producten? Kies dan niet voor een pakket met willekeurig samengestelde producten, maar voor een pakket met een specifiek thema waarbij alles mooi op elkaar is afgestemd. Van verpakking tot cadeau tot de food-producten. Dat ziet er niet alleen mooi uit, je kunt eventueel ook een thema kiezen dat past bij waar de organisatie voor staat, bijvoorbeeld duurzaamheid. Laat je inspireren door de laatste trends en thema’s in dit lookbook.

Tot slot
Het vinden van een leuk cadeau voor medewerkers hoeft niet moeilijk te zijn. Met cadeauconcepten zoals brievenbus geschenken en Keuze Kado, kun je je team laten zien dat je ze waardeert op een manier die zowel persoonlijk als praktisch is. Wat je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat je medewerkers zich gewaardeerd zullen voelen.

Of je nu een klein team of een groot bedrijf hebt, het is belangrijk om je medewerkers te laten weten dat je hun harde werk waardeert. Er is geen betere manier om dat te doen dan met een leuk cadeau dat rechtstreeks in hun brievenbus belandt of hen de keuzevrijheid biedt om iets te kiezen dat ze echt willen of te verrassen met een mooi pakket. De glimlach op hun gezicht wanneer ze hun cadeau ontvangen, is onbetaalbaar.

Daarnaast heeft het een positieve impact op de tevredenheid en loyaliteit van je medewerkers.

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag, of wil je even van gedachten wisselen?

Neem contact op met een van onze accountmanagers, we helpen je graag!

Contact