min
01 mrt 2024

Kerstwensen voor collega’s: Creatieve voorbeelden om dit jaar te delen

In deze blog vind je de leukste kerstwensen voor jouw collega’s en geven we je creatieve tips!

Kerstwensen voor collega’s: Creatieve voorbeelden om dit jaar te delen

Met de feestdagen in het vooruitzicht, is het tijd om onze waardering te tonen aan de mensen waarmee we dagelijks samenwerken: onze collega’s. Het delen van kerstwensen is niet alleen een traditie, maar ook een manier om onze banden te versterken en een positieve werkomgeving te creëren. Laten we kijken naar enkele suggesties!

5 Creatieve manieren om jouw kerstwensen over te brengen aan jouw collega’s

Ben je op zoek naar nieuwe manieren om jouw kerstwensen aan jouw collega’s over te brengen? Ontdek hier 5 creatieve ideeën waarmee je jouw waardering kunt delen tijdens de feestdagen.

1. Kerstkaarten met een persoonlijk tintje

Ontwerp en maak gepersonaliseerde kerstkaarten voor elke collega. Voeg eventueel handgeschreven notities toe om je dankbaarheid en goede wensen te uiten. Een kerstkaart volledig in de huisstijl van jouw bedrijf is ook altijd een leuke optie!

2. Een digitale kerstboodschap of virtueel kerstfeest

Maak een leuke video waarin je je kerstwensen deelt en deel deze via e-mail of via een speciale kerstboodschap op het bedrijfsintranet. Of organiseer een virtueel kerstfeest via een videoconferentie platform. Plan activiteiten zoals kerstspelletjes, een talentenjacht of een gezamenlijke kerstquiz en deel je kerstwensen live met je collega’s.

3. Secret Santa met een twist

Organiseer een Secret Santa-ruil, waarbij elke collega voor een andere collega een cadeau koopt, zonder dat bekend wordt van wie je het cadeau gekregen hebt. Zorg ervoor dat elke collega hier een persoonlijke touch aan toevoegt door, naast het cadeau, ook een handgeschreven kerstwens mee te geven.

https://i0.wp.com/sterkado.nl/wp-content/uploads/2024/03/5-Creatieve-manieren-om-jouw-kerstwensen-over-te-brengen-aan-jouw-collegas-Kerstwensen-voor-collegas-Creatieve-voorbeelden-om-dit-jaar-te-delen-.jpg?fit=600%2C450&ssl=1

4. Kerstpost-it muur

Creëer een speciale muur of bord op kantoor en nodig collega’s uit om kerstwensen op post-its te schrijven en deze op de muur te plakken. Op deze manier ontstaat er een kleurrijk en inspirerend display van kerstwensen.

5. Een culinaire kerst

Organiseer een culinaire kerst uitwisseling waarbij collega’s hun favoriete kerstgerecht of -traktatie kunnen delen. Laat hen receptkaarten toevoegen met daarop hun kerstwensen voor hun collega’s.

Kerstwensen voor collega’s, helemaal afgestemd op de ontvanger

Kerst is de tijd van het jaar om dankbaarheid te tonen aan de mensen waarmee we dagelijks samenwerken. Daarom hebben we een verzameling warme kerstwensen samengesteld, speciaal voor elk type collega in het team.

Voor de collega die altijd lacht:

“Beste [Naam], jouw lach is aanstekelijker dan de kerstliedjes die we in december horen. Bedankt dat je licht brengt in onze dagen, zelfs wanneer de deadlines zich opstapelen. Je opgewekte houding tilt de sfeer in ons team naar nieuwe hoogten en zorgt ervoor dat zelfs de drukste dagen vrolijker worden. Tijdens deze feestdagen willen we je extra bedanken voor je positiviteit en warmte. Fijne feestdagen!”


Voor de teamleider:

“Beste [Naam], onder jouw leiding hebben we het afgelopen jaar geweldige dingen bereikt. Jouw steun en wijsheid zijn de beste kerstcadeaus die we ons konden wensen. Door je inspirerende leiderschap hebben we als team obstakels overwonnen en successen gevierd. Je vermogen om ons team te motiveren en te begeleiden wordt enorm gewaardeerd. Tijdens deze feestelijke tijd willen we je speciaal bedanken voor al je inspanningen. Fijne kerstdagen!”

Voor de nieuwe collega:

“Welkom aan boord, [Naam]! Hoewel je nog maar kort bij ons bent, voel je al als een belangrijk deel van ons team. Je frisse energie doet ons goed! Tijdens deze feestdagen willen we je hartelijk verwelkomen en je laten weten hoezeer we uitkijken naar de voortzetting van onze samenwerking in het komende jaar. Fijne feestdagen!”

Voor de creatieve geest:

“Beste [Naam], jouw creativiteit en innovatieve ideeën zijn een ware inspiratie voor ons allemaal. Door je unieke perspectief en out-of-the-box denken heb je onze werkplek verrijkt en ons geholpen nieuwe hoogten te bereiken. Tijdens deze feestdagen willen we je extra bedanken voor je creatieve bijdragen en je aanmoedigen om te blijven schitteren, fijne feestdagen!”

https://i0.wp.com/sterkado.nl/wp-content/uploads/2024/03/Kerstwensen-voor-collegas-helemaal-afgestemd-op-de-ontvanger-.jpg?fit=600%2C450&ssl=1

Voor de sportieve collega:

“Beste [Naam], jouw energie en passie voor gezondheid en sport motiveren ons allemaal. Door je enthousiasme en doorzettingsvermogen ben je een voorbeeld voor ons allen geworden. Tijdens deze feestdagen willen we je extra bedanken voor je inzet en je aanmoedigen om zo door te blijven gaan. Fijne feestdagen en moge het nieuwe jaar je nieuwe persoonlijke records brengen en je nog meer vreugde brengen in je sportieve avonturen!”

Voor de optimist:

“Beste [Naam], jouw positieve instelling is aanstekelijk en heeft ons door de moeilijkste tijden geholpen. Je vermogen om jouw optimisme te verspreiden is bewonderenswaardig. Tijdens deze feestelijke tijd willen we je speciaal bedanken voor je inzet en je aanmoedigen om zo door te gaan. Fijne feestdagen!”

Voor de teamspeler:

“Beste [Naam], jouw teamgeest en bereidheid om anderen te ondersteunen maken je een onschatbare aanwinst voor ons team. Je staat altijd klaar om een helpende hand te bieden en draagt bij aan een positieve werkomgeving. Tijdens deze feestdagen willen we je extra bedanken voor je teamwork en samenwerking. Fijne feestdagen!”

Voor de multitasker:

“Beste [Naam], jouw vermogen om meerdere taken tegelijkertijd uit te voeren is bewonderenswaardig en maakt je een onmisbare kracht in ons team. Je bent altijd klaar om verschillende uitdagingen aan te gaan en efficiënt te blijven, zelfs onder druk. Tijdens deze feestdagen willen we je extra bedanken voor je inzet en veelzijdigheid. Fijne feestdagen!”

Voor de empathische collega:

“Beste [Naam], jouw empathie en zorgzaamheid maken onze werkomgeving een stuk fijner. Door je vermogen om je in anderen in te leven, creëer je een sfeer van begrip en ondersteuning. Tijdens deze feestdagen willen we je extra bedanken voor je betrokkenheid en inzet. Fijne feestdagen!”

Voor de flexibele schakel:

“Beste [Naam], jouw flexibiliteit en aanpassingsvermogen maken je een onschatbare schakel binnen ons team. Je bent altijd bereid om je aan te passen aan veranderende omstandigheden en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Tijdens deze feestdagen willen we je extra bedanken voor je flexibiliteit en veerkracht. Fijne feestdagen!”

Kerstwensen voor het hele team

Liever een boodschap voor het hele team? In dit gedeelte van de blog delen we kerstwensen die van toepassing kunnen zijn op alle collega’s.

Groei:

Beste Teamleden,
Dit jaar stond in het teken van groei, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Samen hebben we nieuwe vaardigheden geleerd, uitdagingen overwonnen en grenzen verlegd. Laten we trots zijn op de vooruitgang die we hebben geboekt en blijven streven naar verdere groei en ontwikkeling. Fijne kerstdagen en moge het nieuwe jaar ons nog meer kansen bieden om te groeien en te bloeien.

Successen Behaald:

Lieve Collega’s,
Dit jaar hebben we samen een indrukwekkende lijst van successen behaald. Van het overtreffen van doelstellingen tot het vieren van mijlpalen, elke prestatie is het resultaat van onze gezamenlijke inzet en toewijding. Laten we deze kerstperiode gebruiken om terug te kijken op onze successen met trots en dankbaarheid. Op naar een mooi nieuw jaar!

Samenwerking:

Beste Team,
Onze samenwerking dit jaar was de sleutel tot al onze prestaties. Door samen te werken, hebben we obstakels overwonnen en doelen bereikt die aanvankelijk onbereikbaar leken. Laten we deze kerstperiode vieren als een eerbetoon aan onze sterke teamgeest en onze vastberadenheid om samen te werken aan een gemeenschappelijk doel. Fijne kerstdagen en laten we blijven bouwen aan een nog hechtere samenwerking in het komende jaar.

https://i0.wp.com/sterkado.nl/wp-content/uploads/2024/03/Kerstwensen-voor-het-hele-team-.jpg?fit=600%2C450&ssl=1

Dankbaarheid:

Lieve Collega’s,
Dit jaar zijn we gezegend geweest met de steun en samenwerking van geweldige collega’s zoals jullie. Jullie inzet, toewijding en bereidheid om elkaar te helpen hebben ons door moeilijke tijden geholpen en ons laten groeien als individuen en als team. Laten we deze kerstperiode gebruiken om onze dankbaarheid te tonen voor elkaar en voor de waardevolle banden die we hebben opgebouwd. Fijne kerstdagen en laten we samen toosten op een nieuw jaar vol kansen.

Innovatie:

Beste Teamleden,
Het afgelopen jaar stond in het teken van innovatie en vooruitgang. Door onze creativiteit en vindingrijkheid hebben we nieuwe oplossingen gevonden, processen verbeterd en nieuwe mogelijkheden verkend. Fijne kerstdagen en op naar een veelbelovend nieuw jaar vol nieuwe kansen en successen!

Breng je kerstwens over met Keuze Kado

Met Keuze Kado kiest elke medewerker op jouw gepersonaliseerde webshop zelf zijn favoriete kerstgeschenk. Er is keuze uit meer dan 1500 cadeaus. Je brengt jouw kerstwens gemakkelijk over aan jouw collega’s met de bijbehorende gepersonaliseerde verpakking en tekstkaart. En in de webshop, waarop jouw collega’s inloggen om een cadeau te kiezen, voeg je eenvoudig een welkomsttekst of videoboodschap toe.

Keuze Kado; het ultieme kerstcadeau

Jouw kerstwens overbrengen? Kies voor Keuze Kado. Je geeft een onbeperkt geldige giftcard en persoonlijke webshop waar collega's zelf hun favoriete geschenk uitzoeken uit meer dan 1500 cadeaus, cadeaukaarten, belevenissen en meer. Succes gegarandeerd!

Conclusie

In deze blog hebben we verschillende manieren beschreven om jouw kerstwensen over te brengen aan je gewaardeerde collega’s. Van gepersonaliseerde kerstkaarten tot virtuele feesten en culinaire uitwisselingen, er zijn eindeloze mogelijkheden om je dankbaarheid en warme gevoelens te delen tijdens deze feestelijke periode.

Wie je ook wil verrassen, er zijn kerstwensen voor elk type collega in het team. Het is de perfecte gelegenheid om de banden te versterken, successen te vieren en waardering te tonen voor de samenwerking.

En als kers op de taart is er Keuze Kado, een ideaal kerstgeschenk voor je personeel om je kerstwens over te brengen. Met Keuze Kado kunnen collega’s zelf hun favoriete geschenk kiezen uit een uitgebreid assortiment aan cadeaus. Zo geef je niet alleen een persoonlijk tintje aan je kerstwens, maar zorg je er ook voor dat je collega’s precies krijgen wat ze willen en nodig hebben.

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag, of wil je even van gedachten wisselen?

Neem contact op met een van onze accountmanagers, we helpen je graag!

Contact