min
28 feb 2024

Hoe creëer je de perfecte kerstwens voor je personeel?

In dit blog helpen we je met handige tips en ideeën om jouw boodschap speciaal te maken.

Hoe creëer je de perfecte kerstwens voor je personeel?

In de feestelijke periode van het jaar is het een prachtige gelegenheid om waardering en dankbaarheid te tonen aan de mensen die het hele jaar door hard hebben gewerkt. Een kerstwens aan het personeel sturen is een prachtige traditie die zowel het moreel verhoogt als de banden binnen het team versterkt. Of je nu een inspirerende kerstwens voor collega’s zoekt, een warme kerstwens voor een collega wilt schrijven, of gewoon op zoek bent naar de perfecte tekst kerstwens collega, dit blog helpt je met handige tips en ideeën om jouw boodschap speciaal te maken.

Het belang van een persoonlijke touch

Een kerstwens voor personeel is niet zomaar een formaliteit; het is een kans om echt te laten zien dat je om je medewerkers geeft. Begin met het personaliseren van je boodschap. Een algemene groet kan overkomen als onpersoonlijk. Probeer in plaats daarvan iets unieks te vinden over elke collega of het team als geheel om in je bericht op te nemen. Dit kan een prestatie zijn van het afgelopen jaar, een persoonlijke mijlpaal, of gewoon een eigenschap die je waardeert in je teamleden.

Inspiratie voor je kerstwens aan personeel

Het vinden van de juiste woorden kan een uitdaging zijn, maar denk eraan dat oprechtheid boven alles gaat. Een kerstwens voor collega’s hoeft niet overdreven formeel of juist te informeel te zijn; het belangrijkste is dat het vanuit het hart komt. Hier zijn enkele voorbeelden:

Voor het hele team

“Terwijl we het einde van het jaar naderen, wil ik de tijd nemen om iedereen te bedanken voor hun harde werk en toewijding. Jullie inzet en teamgeest hebben ons geholpen om samen ongelooflijke dingen te bereiken. Fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!”

Voor een individuele collega

“Beste [Naam], jouw positieve houding en harde werk hebben echt het verschil gemaakt dit jaar. Ik waardeer je inzet en kijk uit naar wat het komende jaar ons zal brengen. Warme kerstwensen voor jou en je dierbaren.”

Keuze Kado; het mooiste cadeau voor bij je kerstwens

Wil jij met kerst je waardering uiten aan je personeel? Met Keuze Kado zit je zeker weten goed. Je geeft een onbeperkt geldige giftcard die toegang geeft tot een gepersonaliseerde en goed gevulde webshop met jullie foto, logo, huisstijl kleuren en persoonlijke kerstwens.

Leuke kerstwens collega ideeën

Vergeet niet dat humor een geweldige manier kan zijn om een glimlach op het gezicht van je collega’s te toveren. Een leuke kerstwens voor een collega kan iets simpels zijn als: “Moge je feestdagen net zo vrolijk zijn als het idee van niet hoeven te werken tussen Kerst en Nieuwjaar!”

Creatieve manieren om je kerstwens te delen

In het digitale tijdperk zijn er meer manieren dan ooit om je kerstwensen te delen. Een persoonlijke email of kaart is altijd gewaardeerd, maar denk ook eens aan videoboodschappen, virtuele kaarten, of zelfs een creatief project van het hele team.

Afsluitende tips voor een onvergetelijke kerstwens

1. Begin op tijd

Laat je kerstwens niet tot het laatste moment wachten. Begin vroeg met plannen om stress te vermijden en een doordachte boodschap te kunnen schrijven.

2. Houd het inclusief

Houd rekening met verschillende culturen en vieringen. “Fijne feestdagen” is een goede manier om inclusief te zijn.

Kerstwens personeel inclusief team

3. Maak het persoonlijk

Zelfs als je een bericht voor het hele team schrijft, probeer dan manieren te vinden om het persoonlijk en relevant te maken.

4. Wees oprecht

Authenticiteit is cruciaal. Je collega’s zullen het waarderen als ze kunnen zien dat je bericht oprecht is.

Keuze Kado; het nummer 1 kerstcadeau

Op zoek naar hét ideale kerstcadeau voor bij je kerstwens, maar vind je het lastig om het juiste kerstgeschenk te kiezen waar heel het personeel blij van wordt? Ga voor zekerheid met het Keuze Kado concept. Je geeft een onbeperkt geldige giftcard die toegang geeft tot een gepersonaliseerde webshop met ruim 1500 cadeaus, cadeaukaarten, belevenissen en meer. Natuurlijk is er ook ruimte voor jouw persoonlijke kerstwens in de vorm van video of tekst. Zo weet je zeker dat het cadeau aandacht en waardering uitspreekt.

Personeel bedanken voor hun inzet met keuze kado

Vraag een test webshop aan en bekijk het volledige assortiment op basis van jouw budget.

Vraag een test webshop aan


Wist je dat…
Keuze Kado cadeaubonnen zijn vrijgesteld van BTW? Lees meer erover in dit blog.


Tot slot

Het sturen van een kerstwens aan het personeel is meer dan een traditie; het is een kans om te laten zien hoezeer je hun harde werk en toewijding waardeert. Met een beetje creativiteit en planning kun je ervoor zorgen dat jouw kerstwens dit jaar onvergetelijk wordt. Of het nu gaat om een warme kerstwens voor collega’s, een leuke kerstwens voor een collega, of een inspirerende boodschap voor het hele team, het belangrijkste is om vanuit het hart te spreken en de feestelijke geest van waardering en vreugde te verspreiden.

 

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag, of wil je even van gedachten wisselen?

Neem contact op met een van onze accountmanagers, we helpen je graag!

Contact