min
29 feb 2024

Kerstuitje personeel: de leukste ideeën voor een onvergetelijke dag

In dit blog vind je de leukste ideeën voor een kerstuitje met je team, van creatieve workshops tot sportieve activiteiten en culinaire hoogstandjes.

Kerstuitje personeel: de leukste ideeën voor een onvergetelijke dag

Het kerstseizoen is weer in aantocht. De tijd van gezellige feestdagen, lekker eten en samenzijn met familie en vrienden. Maar ook de tijd om het jaarlijkse kerstuitje met het personeel te organiseren. Ben je op zoek naar inspiratie voor een onvergetelijke dag? In deze blog vind je de leukste ideeën voor een kerstuitje met je team, van creatieve workshops tot sportieve activiteiten en culinaire hoogstandjes.

Top vijf ideeën voor een kerstuitje met personeel

1. Kerstworkshop: creatief en gezellig

Laat je creativiteit de vrije loop tijdens een gezellige kerstworkshop. Leer samen kerststukjes maken of kerstdecoratie ontwerpen. Er zijn talloze workshops te vinden die perfect passen bij jouw team. Zoek je een workshop die ook nog eens leerzaam is? Kies dan voor een workshop wijnproeven of kerstchocolade maken.

2. Sportief kerstuitje: lekker actief de winter in

Ben je op zoek naar een actieve manier om het jaar af te sluiten? Ga dan met je team op pad voor een sportief kerstuitje. Denk aan een winterse survivaltocht, een potje curling op het ijs of een middagje skiën of snowboarden. Ook een indooractiviteit zoals lasergamen of escape room is een leuke optie.

https://i0.wp.com/sterkado.nl/wp-content/uploads/2024/02/Kerstuitje_personeel_curling.jpg?fit=600%2C449&ssl=1

3. Culinair genieten: een onvergetelijke kerstdiner

Geniet samen van een heerlijk kerstdiner in een sfeervolle ambiance. Ga naar een gezellig restaurant of laat je culinair verrassen tijdens een walking dinner. Liever zelf de keuken in duiken? Kies dan voor een kookworkshop waar je samen een kerstdiner leert bereiden.

4. Teambuildingactiviteiten: samenwerken en plezier maken

Versterk de teamspirit tijdens een teambuildingactiviteit. Er zijn talloze activiteiten te vinden die perfect passen bij jouw team. Denk aan een workshop improvisatietheater, een GPS-tocht of een Highland Games.

5. Ontspannende kerstuitje: even helemaal tot rust komen

Gun je team een ontspannende dag tijdens een wellnessdag of massageworkshop. Laat je verwennen met heerlijke behandelingen en geniet van de rust en stilte.

Keuze Kado; het ultieme kerstcadeau

Wil je het kerstuitje afsluiten met een mooi cadeau voor je personeel? Kies voor zekerheid met Keuze Kado. Je geeft een onbeperkt geldige giftcard en persoonlijke webshop waar collega's zelf hun favoriete geschenk uitzoeken uit meer dan 1500 cadeaus, cadeaukaarten, belevenissen en meer. Succes gegarandeerd!

Tips voor het organiseren van een kerstuitje

Begin vroeg met plannen

De beste locaties en activiteiten worden snel geboekt rond de kerstperiode. Begin daarom al enkele maanden van tevoren met het plannen van het uitje om teleurstellingen te voorkomen.

Ken je team

Houd rekening met de interesses en behoeften van je teamleden. Een uitje dat aansluit bij de voorkeuren van het team zal beter ontvangen worden. Overweeg een enquête te houden om de mening van iedereen te peilen.

Kerstuitje personeel ken je team

Houd rekening met dieetwensen

Zorg ervoor dat er bij het eten en drinken rekening wordt gehouden met verschillende dieetwensen en allergieën, zodat iedereen kan genieten van het feestmaal.

Transport

Overweeg het regelen van gezamenlijk vervoer naar de locatie. Dit is niet alleen praktisch, maar ook een goede gelegenheid voor teamleden om elkaar beter te leren kennen.

Met deze tips ben je klaar om een onvergetelijk kerstuitje te organiseren voor je personeel!

Extra tips:

  • Maak het extra feestelijk met kerstmuziek, kerstdecoratie en kerstoutfits.
  • Zorg voor een leuke afsluiting met een borrel of een mooi kerstcadeau.
  • Vraag je team om feedback na afloop. Dit geeft waardevolle inzichten voor de volgende keer.

Keuze Kado; zeker weten dat het cadeau voor je personeel in de smaak valt

Vind je het lastig om het juiste kerstgeschenk te kiezen waar iedereen blij van wordt? Ga voor zekerheid met het Keuze Kado concept. Dan geef je een onbeperkt geldige giftcard die toegang geeft tot een webshop met ruim 1500 cadeaus, cadeaukaarten, belevenissen en meer. Voor ieder wat wils dus. Zo weet je zeker dat het cadeau gegarandeerd in de smaak zal vallen. Een leuk cadeau om te geven als waardering voor hun inzet, niet alleen met Kerst, maar ook bij jubilea, als bedankje en meer.

https://i0.wp.com/sterkado.nl/wp-content/uploads/2024/02/Kerstuitje_personeel_Keuze_Kado_webshop_kerstsfeer.jpg?fit=590%2C442&ssl=1

Vraag een test webshop aan en bekijk het volledige assortiment op basis van jouw budget.

Vraag een test webshop aan


Wist je dat…
Keuze Kado cadeaubonnen zijn vrijgesteld van BTW? Lees meer erover in dit blog.


Tot slot

Een kerstuitje bedenken voor het personeel hoeft niet lastig te zijn. Of je nu kiest voor een gezellige kerstworkshop, sportief winters uitje of gewoon culinair gaat genieten. Zolang je het team kent en iets zoekt dat past bij de algemene interesses en op tijd begint met het organiseren dan komt het altijd goed. En onthoud dat het niet altijd gaat om hele dure, unieke of uitgebreide kerstuitjes, maar om het jaar met elkaar gezellig af te sluiten en een gevoel van waardering over te brengen.

 

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag, of wil je even van gedachten wisselen?

Neem contact op met een van onze accountmanagers, we helpen je graag!

Contact