min
01 feb 2024

Inspirerende ideeën voor originele Dag van de Leraar cadeau

In deze blog geven we je enkele inspirerende ideeën om je op weg te helpen!

Inspirerende ideeën voor originele Dag van de Leraar cadeau

Het vieren van de Dag van de Leraar is een traditie waarbij we onze waardering uiten voor diegenen die ons leren, begeleiden en inspireren. En wat is een betere manier om deze speciale dag te vieren dan met een origineel Dag van de Leraar cadeau? We geven je enkele inspirerende ideeën om je op weg te helpen!

De leukste cadeaus voor Dag van de Leraar

Of je nu een klein of groter budget hebt. We geven je 8 inspirerende ideeën voor een origineel cadeau.

1. Unieke Schrijfwaren

Vergeet de standaard pennen. Ga voor stijlvolle, hoogwaardige schrijfwaren. Een luxe vulpen of een set gekleurde fijnschrijvers kan een prachtig en praktisch cadeau zijn. Eventueel met hun naam of speciale boodschap erop gegraveerd.

2. Een wijnpakket of speciaal bierpakket

Voor de liefhebbers kan een selectie van fijne wijnen of ambachtelijke bieren een zeer gewaardeerd cadeau zijn.

3. Dagje uit

Een dagje naar een museum, dierentuin, theater of bioscoop kan een welkome onderbreking zijn van het drukke leven van een leraar.

4. Digitale Notitieblok

In het digitale tijdperk is een digitaal notitieblok een uitkomst. Het laat leraren hun notities opschrijven, digitaliseren en vervolgens gemakkelijk wissen voor hergebruik. Het helpt bij het organiseren en bewaren van belangrijke aantekeningen in de cloud.

5. Lokaal Lekkernijenpakket

Stel een pakket samen met een selectie van een goed fles wijn met daarbij fijne kazen, luxe chocolade en ambachtelijke crackers. Koop dit lokaal rondom de school bij ambachtelijke aanbieders. Dan heb je niet alleen gegarandeerd unieke, vers gemaakte producten van hoge kwaliteit, maar ondersteun je ook de gemeenschap.

6. Leerzame Workshop of Cursus

Niet alleen kinderen, maar ook volwassenen blijven zich ontwikkelen. Schenk een tegoedbon voor een boeiende workshop of cursus, waarmee ze nieuwe competenties kunnen leren of een leuke hobby kunnen ontdekken.

7. Abonnement op een Tijdschrift of Boekenclub

Stimuleer de liefde voor lezen en blijvende educatie door de leraar een jaarabonnement te geven op een inspirerend tijdschrift naar keuze of een lidmaatschap van een boekenclub.

8. Brievenbuscadeau

Een brievenbus cadeau is het leukste kleine presentje dat door de brievenbus past. Klein in formaat maar groots in impact. Want hoe leuk is het om bij thuiskomst iets leuks aan te treffen tussen de post. Brievenbuspakketjes zijn verkrijgbaar in allerlei leuke thema’s zoals bijvoorbeeld thuisbioscoop, handgemaakt lekkers of een botanische verrassing.

https://i0.wp.com/sterkado.nl/wp-content/uploads/2023/09/Inspirerende-ideeen-voor-originele-Dag-van-de-Leraar-cadeau.jpg?fit=619%2C464&ssl=1

De magie van een persoonlijke kaart

In 2024, temidden van een digitaal tijdperk waarin e-mails, appjes en sociale media het communicatielandschap domineren, blijft het ontvangen van een handgeschreven kaart een bijzonder en waardevol gebaar. Wanneer iemand de tijd neemt om woorden op papier te zetten, toont dat een oprechte toewijding en genegenheid. Dus heb je het ideale cadeau gevonden? Vergeet de kaart dan niet.

Keuze Kado: Elke collega kiest zelf zijn favoriete geschenk

Wil je er zeker van zijn dat het cadeau in de smaak valt? Denk dan eens aan het Keuze Kado concept waarbij collega’s zelf hun favoriete cadeau uitkiezen. Ze hebben toegang tot een gepersonaliseerde webshop met keuze uit 1500 cadeaus, cadeaukaarten, belevenissen en meer. Voor ieder wat wils dus. Bovendien kun je het echt persoonlijk maken met een eigen welkomst(video)boodschap. Een origineel cadeau dat niet alleen gegarandeerd in de smaak valt, maar ook aandacht en waardering uitspreekt.

Keuze Kado: Vraag een test webshop aan

Vraag een test webshop aan en bekijk het volledige assortiment op basis van jouw budget.

Tot slot

Het belangrijkste is om te onthouden dat het de gedachte is die telt. Door moeite te doen om een origineel Dag van de Leraar cadeau te kiezen dat aansluit bij de persoonlijke interesses en voorkeuren van de leraar, laat je zien dat je echt om hen geeft en hun harde werk en inzet waardeert. Het hoeft niet duur of groots te zijn, als het maar oprecht is.

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag, of wil je even van gedachten wisselen?

Neem contact op met een van onze accountmanagers, we helpen je graag!

Contact