min
04 aug 2023

Inspirerende ideeën voor originele Dag van de Leidster cadeau

In deze blog delen we inspirerende ideeën voor originele Dag van de Leidster cadeaus.

Inspirerende ideeën voor originele Dag van de Leidster cadeau

Elk jaar wordt er op de Dag van de Leidster stilgestaan bij de belangrijke rol die kinderleid(st)ers in ons leven en dat van onze kinderen spelen. Het is de perfecte gelegenheid om waardering te tonen voor hun harde werk, geduld en toewijding. Maar wat is een origineel en zinvol cadeau om te geven? In deze blog delen we inspirerende ideeën voor originele Dag van de Leidster cadeaus.

De leukste cadeaus voor Dag van de Leidster

Of je nu een klein of groter budget hebt. We geven je acht inspirerende ideeën voor een origineel cadeau.

1. Gegraveerde producten voor dagelijks gebruik

Een gegraveerd item combineert functionaliteit met persoonlijkheid. Denk bijvoorbeeld aan een stijlvolle pen, een sleutelhanger, of zelfs een notitieblok met hun naam of een speciale boodschap erop gegraveerd. Dit maakt het niet alleen een uniek en persoonlijk cadeau, maar ook één dat ze dagelijks bij zich kunnen dragen of gebruiken.

2. Workshop of Cursus

Groeien doen we niet alleen als kinderen, maar ook als volwassenen. Geef een cadeaubon voor een interessante workshop of cursus. Zo kunnen zij nieuwe vaardigheden leren of een leuke hobby oppikken.

3. Zelfgemaakte Kunst van de Kinderen

Laat de kinderen hun creativiteit de vrije loop en laat ze tekeningen of knutselwerkjes maken voor hun leidster. Bijvoorbeeld bloemen knutselen tot een grote bos. Dit is één van de meest originele Dag van de Leidster cadeaus omdat het zo persoonlijk is.

4. Verzorgingspakket

Na een lange dag met kinderen kan wat ontspanning geen kwaad. Een verzorgingspakket met badzout, een gezichtsmasker, lotion en andere ontspannende producten kan wonderen doen.

5. Ervaringscadeau

Een dagje uit, een diner in een leuk restaurant of een weekendje weg. Er zijn tal van ervaringscadeaus die je kunt geven om de leidster een bijzondere dag te bezorgen.

6. Abonnement op een Tijdschrift of Boekenclub

Voor de lezers en leergierigen kan een abonnement op een favoriet tijdschrift of een maandelijkse boekenclub een prachtig geschenk zijn dat het hele jaar door blijft geven.

7. Leuke gadget

In het tijdperk van technologie zijn er tal van betaalbare gadgets die zowel nuttig als leuk zijn. Denk aan een mini-drone, een USB-koffiewarmer, LED-boekenlampjes, telefoonstandaards, draadloze opladers of zelfs een multi-tool pen. Deze gadgets zijn niet alleen functioneel, maar ook een geweldig gespreksonderwerp en ideaal voor zowel tech-liefhebbers als degenen die van handige snufjes houden. Maak het persoonlijk door het bedrijfslogo erop te drukken.

8. Brievenbuscadeau

Een brievenbuscadeau is een klein presentje dat klein genoeg is om door de brievenbus te passen, maar groots in betekenis en attentiewaarde. Men verwacht vaak geen post en dus is het verrassingselement bij thuiskomst groot. Brievenbuspakketjes zijn verkrijgbaar in allerlei leuke thema’s met bijvoorbeeld chocolade, droogbloemen of andere leuke kleine items.

De magie van een persoonlijke kaart

In een tijdperk van digitale berichtgeving en snel verstuurde emoji’s, blijft de waarde van een handgeschreven kaart onovertroffen. Een persoonlijke kaart bij het cadeau voegt een extra laag van betekenis en attentiewaarde toe. Het laat de ontvanger zien dat je de tijd hebt genomen om jouw waardering of dankbaarheid op een doordachte manier te uiten, en dat maakt elk cadeau, hoe groot of klein ook, des te specialer.

Keuze Kado: Elke collega kiest zelf zijn favoriete geschenk

Heb je echt geen idee wat te geven en wil je dat het cadeau zeker weten goed ontvangen wordt? Met het Keuze Kado concept kiezen collega’s zelf hun favoriete cadeau uit een gepersonaliseerde webshop met persoonlijke welkomst(video)boodschap. Met keuze uit 1500 cadeaus en cadeaukaarten van A-merken zoals Rituals, Coolblue, Zalando, Philips en Decathlon. En diverse belevenissen, boeken en tijdschriften is er voor ieder wat wils. Een origineel cadeau dat aandacht en waardering uitspreekt en gegarandeerd in de smaak valt.

Vraag een Keuze Kado test webshop aan

Bekijk het volledige assortiment op basis van jouw budget.

Tot slot

De Dag van de Leidster is een mooie gelegenheid om stil te staan bij het harde werk dat kinderleid(st)ers dagelijks verrichten. Ze hebben een grote invloed op de ontwikkeling van onze kinderen en verdienen alle waardering van de wereld. Of je nu kiest voor een persoonlijk cadeau, iets voor ontspanning of een ervaringscadeau, het gaat om het gebaar en de gedachte erachter. Elk van deze originele Dag van de Leidster cadeaus toont op zijn eigen manier waardering en dankbaarheid.

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag, of wil je even van gedachten wisselen?

Neem contact op met een van onze accountmanagers, we helpen je graag!

Contact