min
20 sep 2023

Een Origineel Secretaressedag Cadeau: Tips en Inspiratie

In deze blog helpen we je op weg met concrete tips en adviezen voor het ideale secretaresse cadeau.

Een Origineel Secretaressedag Cadeau: Tips en Inspiratie

Secretaressedag komt er weer aan! Hét moment om je onmisbare rechterhand of management assistenten in het zonnetje te zetten. Maar hoe vind je nu het perfecte cadeau? Eén die zowel oprecht waardering toont als originaliteit? Het kan een uitdaging zijn. In deze blog helpen we je op weg met concrete tips en adviezen voor het ideale secretaresse cadeau.

Weer een bos bloemen met secretaressedag? Wees origineel

Het geven van een cadeau aan je secretaresse is meer dan alleen een aardig gebaar. Het is een teken van waardering voor de inzet en hard werk dat zij het hele jaar door leveren. Maar elk jaar weer dezelfde bloemen of bonbons geven, voelt wellicht wat eentonig. En bovendien is het niet echt origineel. Het straalt niet uit dat je moeite hebt gedaan om iets speciaals uit te kiezen.

Tip 1: Ken haar interesses en voorkeuren

Zorg ervoor dat je een cadeau kiest dat aansluit bij de interesses en voorkeuren van je secretaresse. Heeft ze bepaalde hobby’s, favoriete merken, of heeft ze onlangs iets genoemd dat ze graag zou willen hebben? Deze kleine aanwijzingen kunnen je helpen het perfecte cadeau te vinden.

Tip 2: Kies voor personalisatie

Een persoonlijke touch kan een groot verschil maken. Of je nu kiest voor een leuk gebruiksitem met een speciale inscriptie of een andere vorm van personalisatie, het laat zien dat je extra moeite hebt gedaan. Bovendien is het cadeau echt afgestemd op de secretaresse zelf, wat het extra persoonlijk maakt.

Tip 3: Stimuleer groei en ontwikkeling

Een cursus, workshop, of boek kan een waardevol en origineel cadeau zijn. Het toont aan dat je haar persoonlijke en professionele groei waardeert en ondersteunt. Naast werkgerelateerd kan het bijvoorbeeld ook persoonlijker zijn zoals een mindfulness cursus of andere workshops die in het teken staan van zelfontwikkeling op persoonlijk vlak.

Keuze Kado; hét nummer 1 cadeau voor secretaressedag

Met Keuze Kado kiest de secretaresse zelf haar favoriete cadeau uit een gepersonaliseerde webshop. Met keuze uit ruim 1500 cadeaus, cadeaukaarten, belevenissen en meer weet je zeker dat het cadeau in de smaak valt.

Tip 4: Ga voor kwaliteit boven kwantiteit

Een enkel kwalitatief hoogstaand item kan vaak meer indruk maken dan een bundel minder persoonlijke kleinigheden. Denk aan een kwaliteitsparfum, een luxe pen, of zelfs een stijlvol accessoire.

Tip 5: Belevenissen boven spullen

Ervaringen blijven vaak langer hangen dan fysieke cadeaus. Of het nu een dagje uit, een theaterbezoek, of een kookworkshop is, kies voor een ervaring die ze niet snel zal vergeten.

Tip 6: Vraag om input

Als je echt twijfelt, is er niets mis met subtiel peilen naar haar wensen. Een open vraag over haar wensen kan verrassende inzichten geven.

Zeker weten dat het cadeau in de smaak valt?

Heb je echt geen idee wat te geven maar wil je wel dat het origineler is dan een doos bonbons of een bos bloemen? En bovendien een persoonlijk tintje heeft waardoor het cadeau aandacht en waardering uitspreekt? Dan kun je ook eens denken aan een Keuze Kado concept, waarbij je secretaresse een cadeaubon krijgt in een gepersonaliseerde geschenkverpakking. Deze is te verzilveren in een gepersonaliseerde webshop met eigen foto’s, tekst en welkomst (video)boodschap. Met keuze uit ruim 1500 cadeaus, cadeaukaarten, belevenissen en meer weet je zeker dat het secretaresse kado altijd in de smaak zal vallen.

Vraag een test webshop aan en bekijk het volledige assortiment op basis van jouw budget

Vraag een test webshop aan

https://i0.wp.com/sterkado.nl/wp-content/uploads/2023/09/Een-Origineel-Secretaressedag-Cadeau-Tips-en-Inspiratie.jpg?fit=619%2C464&ssl=1

Het geefmoment; bijna net zo belangrijk als het cadeau zelf

Het geefmoment is bijna net zo belangrijk als het cadeau zelf. Waar moet je aan denken?

1. Timing is cruciaal

Plan een moment op de dag waarop je weet dat je secretaresse even tijd heeft en niet gestrest is. Dit zorgt ervoor dat ze het moment echt kan waarderen en dat het haar niet overvalt midden in een drukke taak.

2. Persoonlijke overhandiging

Zorg ervoor dat je het cadeau persoonlijk overhandigt. Dit toont respect en waardering. Een cadeau dat gewoon op een bureau wordt achtergelaten, mist de persoonlijke touch.

3. Voeg een handgeschreven kaart toe

Een handgeschreven boodschap kan een wereld van verschil maken. Neem de tijd om je dankbaarheid en waardering op papier te zetten. Dit gebaar kan soms evenveel (of zelfs meer) betekenen als het cadeau zelf.

4. Maak het speciaal met een kleine ceremonie

Overweeg om het geefmoment bijzonder te maken door collega’s erbij te betrekken. Een kleine viering met het team, misschien met wat taart en koffie, kan het moment feestelijk maken.

Tot slot
Het kiezen van een origineel cadeau voor Secretaressedag gaat niet zozeer om het vinden van het duurste of grootste geschenk, maar om het tonen van oprechte waardering en het erkennen van de waardevolle bijdrage van je secretaresse. Door rekening te houden met haar voorkeuren, te kiezen voor kwaliteit en persoonlijkheid, en het geschenk met zorg en aandacht te selecteren, zal je ongetwijfeld een onvergetelijke indruk achterlaten.

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag, of wil je even van gedachten wisselen?

Neem contact op met een van onze accountmanagers, we helpen je graag!

Contact