min
12 mrt 2024

Waarom zou je een abonnement op tijdschrift cadeau geven aan je personeel?

In deze blog gaan we in op waarom het geven van een tijdschriftabonnement een verstandige keuze is en hoe dit de motivatie van je personeel kan verbeteren.

Waarom zou je een abonnement op tijdschrift cadeau geven aan je personeel?

In deze tijd is het laten zien van dankbaarheid aan je medewerkers van groot belang om getalenteerde mensen te behouden en een positieve sfeer op het werk te bevorderen. Een originele manier om je waardering te uiten, is door je teamleden een tijdschriftabonnement cadeau te doen. In deze blog gaan we in op waarom het geven van een tijdschriftabonnement een verstandige keuze is en hoe dit de motivatie van je personeel kan verbeteren.

Tijdschriften; een bron van vermaak en inspiratie

Tijdschriftabonnementen zijn al lang een populaire bron van vermaak, informatie en inspiratie. Of het nu gaat om mode, gezondheid, technologie, hobby’s of zakelijk nieuws, er zijn tal van tijdschriften die voldoen aan diverse interesses en behoeften. Een abonnement op een tijdschrift biedt lezers regelmatig nieuwe content en inzichten, gepresenteerd in aantrekkelijke lay-outs en interessante artikelen. Het is niet alleen een bron van vermaak, maar ook een waardevolle bron van kennis en inspiratie die mensen helpt groeien en ontspannen.

https://i0.wp.com/sterkado.nl/wp-content/uploads/2024/03/Waarom-zou-je-een-abonnement-op-tijdschrift-cadeau-geven-aan-je-personeel.jpg?fit=525%2C394&ssl=1

Waarom kiezen voor een abonnement op een tijdschrift voor je personeel?

1. Continue inspiratie en motivatie

Een tijdschriftabonnement, waarbij wordt gekozen voor vakliteratuur, biedt je personeel inspiratie en motivatie. Door regelmatig interessante artikelen te lezen over hun vakgebied, blijven ze op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en best practices. Dit kan hen helpen om hun kennis en vaardigheden voortdurend te verbeteren, wat uiteindelijk ten goede komt aan de prestaties van het hele team.

2. Ontspanning

Naast professionele groei, biedt een tijdschriftabonnement ook ontspanning en verrijking van de geest. In een wereld waarin we vaak worden overspoeld door digitale informatie, is het lezen van een gedrukt tijdschrift een welkome afwisseling. Het stelt je personeel in staat om even te ontsnappen aan de dagelijkse stress en zich te verdiepen in boeiende verhalen en interessante artikelen.

3. Het tonen van waardering

Het geven van een tijdschriftabonnement is een eenvoudige, maar doeltreffende manier om waardering te tonen aan je personeel. Door een abonnement te schenken op een tijdschrift dat aansluit bij hun interesses of vakgebied, laat je zien dat je hun inzet en toewijding erkent en waardeert.

Keuze Kado: Collega’s kiezen zelf hun favoriete geschenk

Jouw collega’s écht verrassen? Laat ze zelf hun favoriete geschenk kiezen, er is ook ruime keuze uit diverse tijdschriftabonnementen!

4. Stimulans voor zelfontplooiing

Een tijdschriftabonnement kan ook dienen als een stimulans voor zelfontplooiing. Door regelmatig te lezen over onderwerpen die hen interesseren, worden je medewerkers aangemoedigd om hun horizon te verbreden en nieuwe ideeën op te doen. Dit kan leiden tot meer zelfvertrouwen, creativiteit en innovatie binnen het team.

5. Gemak en flexibiliteit

Ten slotte biedt een tijdschriftabonnement gemak en flexibiliteit voor zowel werkgever als werknemer. Met de mogelijkheid om abonnementen digitaal of gedrukt aan te bieden, kun je eenvoudig rekening houden met de voorkeuren van je personeel. Bovendien zijn tijdschriften vaak beschikbaar in verschillende talen en bieden ze een breed scala aan onderwerpen, waardoor er voor iedereen wel iets interessants te lezen is.

Keuze Kado; jouw collega kiest zelf zijn favoriete geschenk

Zoek je een mooi cadeau dat in de smaak valt bij al je collega’s? Kies dan voor zekerheid met Keuze Kado. Je geeft een onbeperkt geldige giftcard die toegang geeft tot een webshop met ruim 1500 cadeaus, cadeaukaarten, boeken & tijdschriften, belevenissen en meer. Er is voor ieder wat wils!

De categorie ‘Tijdschriften’ biedt diverse tijdschriftabonnementen. Er is keuze uit diverse aansprekende titels zoals; Libelle, Quest, Donald Duck en VTWonen, een breed en divers aanbod voor jong en oud!

Een leuk en persoonlijk cadeau om te geven als waardering aan je collega’s als bedankje, bij jubilea, verjaardagen, afscheid of Kerst.

https://i0.wp.com/sterkado.nl/wp-content/uploads/2024/03/Keuze-Kado-Waarom-zou-je-een-abonnement-op-tijdschrift-cadeau-geven-aan-je-personeel.jpg?fit=525%2C394&ssl=1

Tot slot 

Het geven van een abonnement op een tijdschrift aan je personeel is een slimme keuze die vele voordelen biedt. Het toont waardering voor hun inzet en toewijding, stimuleert inspiratie en motivatie, biedt ontspanning en geestelijke verrijking, en moedigt zelfontplooiing aan. Bovendien biedt het gemak en flexibiliteit voor zowel werkgever als werknemer. Met een tijdschriftabonnement geef je niet alleen een geschenk, maar ook een bron van kennis, plezier en inspiratie die blijvende waarde toevoegt aan de werkomgeving.

Met Keuze Kado geef je je collega’s, naast keuze uit diverse cadeaus, zelfs de vrijheid om hun favoriete tijdschriftabonnement te kiezen uit een brede selectie. Hierdoor weet je zeker dat het helemaal aansluit bij de smaak en interesse van je collega’s. 

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag, of wil je even van gedachten wisselen?

Neem contact op met een van onze accountmanagers, we helpen je graag!

Contact