min
30 aug 2023

10 Originele jubileum cadeaus voor je collega

In deze blog geven we je 10 tips voor een origineel cadeau voor het jubileum van je collega.

10 Originele jubileum cadeaus voor je collega

In het moderne bedrijfsleven vormt erkenning van prestaties en mijlpalen een cruciaal onderdeel van de bedrijfscultuur. Eén van de meest gedenkwaardige momenten voor veel werknemers is een jubileum bij hetzelfde bedrijf. Of het nu hun eerste jubileum is, 10 jarig jubileum of 25 jaar jubileum, het erkennen van die prestatie kan een enorme impact hebben op de tevredenheid en motivatie van een werknemer. Dus, wat is een geweldige manier om dit te doen? Met originele cadeaus! In deze blog geven we je 10 tips voor een origineel cadeau voor het jubileum van je collega.

Waarom Originele Cadeaus jubileum?

Voor we in de lijst duiken, laten we eerst het belang van het geven van originele cadeaus benadrukken. Een jubileum is een speciale gelegenheid. Door te kiezen voor een uniek cadeau, laat je zien dat je nagedacht hebt over je collega’s persoonlijkheid en voorkeuren, wat een gevoel van waardering en respect creëert.

1. Gepersonaliseerde Kunst

In plaats van een standaard cadeaubon of bloemen, waarom zou je niet investeren in een gepersonaliseerd kunstwerk? Denk aan een mooie illustratie of portret, een plaquette, een glazen kubus met iets betekenisvols erin gegraveerd in 3D of een mooi bronzen beeldje. Wil je echt iets origineels? Denk dan ook eens aan een gave sterrenkaart van de dag dat ze bij het bedrijf kwamen werken.

2. Workshop of Cursus

Als je weet dat je collega graag nieuwe dingen leert, overweeg dan om hem of haar in te schrijven voor een workshop of cursus. Of het nu gaat om koken, fotografie of zelfs dansen, het kan een geweldige manier zijn voor je collega om iets nieuws te leren en tegelijkertijd te ontspannen.

3. Een ‘Dag Uit’ Ervaring

Er zijn talloze leuke ‘ervaringen’ te boeken die je collega een dagje uit bieden. Denk aan een wijnproeverij, een ballonvaart of een dag bij een luxe spa. Is je collega een echte culinaire liefhebber? Geef dan een etentje cadeau bij een goed restaurant.

4. Een gepersonaliseerd alledaags product

Een gepersonaliseerd alledaags product combineert het praktische met het persoonlijke. Denk aan bijvoorbeeld een luxe pen, notitieboek of producten die in lijn liggen met een viering zoals een gegraveerde wijnkist met accessoires, een snijplankenset speciaal voor kaasliefhebbers, of zelfs een stijlvol zwaard voor het openen van champagne. Het perfecte cadeau dat zowel bruikbaar als betekenisvol is.

5. Een maandelijks abonnement

Trakteer je collega op een leuk abonnement, waarmee de waardering maandenlang blijft stromen. Of het nu gaat om een maandelijkse boekenclubselectie, een abonnement op een ambachtelijk koffiepakket, of een digitale service voor het streamen van muziek of films, zo’n gift biedt voortdurend plezier en ontdekking.

6. Tech gadgets

Tech gadgets zijn het perfecte cadeau voor de moderne professional. Van slimme horloges die hen helpen georganiseerd te blijven tot draadloze oordopjes voor onderweg, en van innovatieve powerbanks voor de altijd drukke collega tot geavanceerde tabletstandaarden voor de thuiswerkplek; technologie brengt gemak en stijl samen in het dagelijks leven. Voor de tech-liefhebber is een gadget niet zomaar een cadeau, het is een verlengstuk van hun levensstijl.

7. Een Reisje

Dit kan een beetje aan de duurdere kant zijn, maar voor een zeer speciaal jubileum kan het een overweldigend cadeau zijn. Een weekendje weg in een mooie B&B of een stedentrip kan wonderen doen.

8. Een Boek van hun Favoriete Auteur

Als je collega een fervent lezer is, ga dan op zoek naar een gesigneerd exemplaar of een speciale editie van een boek van hun favoriete auteur.

9. Botanische beleving

Verras je collega met een zorgvuldig samengestelde plantenbox, inclusief een selectie van luchtzuiverende planten, decoratieve potten en verzorgingskaarten. Planten brengen leven en kleur in de ruimte en zijn een langdurige herinnering aan hun mijlpaal.

10. Adopteer een Dier of Doneer aan een Goed Doel

Overweeg de gift van betekenis. In plaats van een fysiek cadeau, waarom niet namens je collega een donatie doen aan een geliefd goed doel? Of ga een stap verder en adopteer symbolisch een bedreigd dier via een betrouwbare natuurbeschermingsorganisatie zoals het WWF. Je collega krijgt regelmatig updates over ‘hun’ dier en de voortgang van het project. Het is een gift die het hart verwarmt en een verschil maakt in de wereld.

https://i0.wp.com/sterkado.nl/wp-content/uploads/2023/08/10-Originele-jubileum-cadeaus-voor-je-collega.jpg?fit=469%2C352&ssl=1

Keuze Kado; zeker weten dat het cadeau altijd in de smaak valt

Ben je bang een verkeerd cadeau te kiezen omdat je de interesses van je collega niet goed kent? Kies dan voor Keuze Kado. Hiermee leg je het hele jaar door gratis giftcards op voorraad. Ideaal voor jubilea, promoties, bedankjes en verjaardagen. De ontvanger kan deze inruilen in een gepersonaliseerde webshop met meer dan 1500 geschenken, van cadeaus tot cadeaukaarten, belevenissen en meer. Alles is aan te passen aan je eigen huisstijl en je kunt zelfs een unieke welkomst(video)boodschap toevoegen voor een persoonlijke touch.

Keuze Kado; Vraag een test webshop aan

Vraag een test webshop aan en bekijk het volledige assortiment op basis van jouw budget

Tot slot

Het kiezen van originele cadeaus voor het jubileum van je collega hoeft geen uitdagende taak te zijn. Het gaat allemaal om het tonen van waardering en het kiezen van iets dat laat zien dat je echt hebt nagedacht over wat ze zouden waarderen. In een wereld waar het gemakkelijk is om te kiezen voor de meest voor de hand liggende opties, maakt een beetje extra moeite en gedachte het verschil. Originele cadeaus tonen je waardering, respect en bewondering voor de tijd en energie die je collega in het bedrijf heeft gestoken. Dus, de volgende keer dat een jubileum om de hoek komt kijken, kies dan voor het onverwachte en het unieke. Het zal zeker een blijvende indruk achterlaten.

Kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag, of wil je even van gedachten wisselen?

Neem contact op met een van onze accountmanagers, we helpen je graag!

Contact