STERKADO - Keuze Kado Kerst

Keuze kado Kerst: elke collega kiest zijn favoriete kerstcadeau

  • Elke collega kiest op basis van punten zijn favoriete kerstgeschenk
  • Prachtig assortiment met ruim 1500 cadeaus, cadeaukaarten en meer
  • Gratis gepersonaliseerde verpakking en webshop (NL en EN) in eigen huisstijl
  • Coronaproof kerstgeschenk: thuisbezorging of digitale levering is mogelijk
  • Voor elk aantal personen inzetbaar, vanaf 20 euro per persoon

Keuze Kado KERST in het kort

Met een Keuze Kado Kerst bestelt elke medewerker op jouw gratis webshop uit een fraai assortiment met ruim 1500 cadeaus z’n favoriete kerstgeschenken. Keuze Kado is voor ieder aantal personen te bestellen, al vanaf 20 euro per persoon, en is snel en eenvoudig geregeld. Bij dit budget zit alles inbegrepen, waaronder de gepersonaliseerde verpakking. 

Geef je de voorkeur aan een coronaproof kerstcadeau? Wij kunnen jouw personeel de cadeauboxen (door de brievenbus) thuis laten bezorgen of hen een e-voucher mailen. Dit kun je in deze onzekere tijd tot een paar weken voor levering vrijblijvend wijzigen!

REGEL SNEL EN EENVOUDIG IN 3 STAPPEN

01

GEEF EEN CADEAUBOX, TEKSTKAART OF E-VOUCHER IN JOUW EIGEN LOOK & FEEL

Kies je voor het geven of thuis laten bezorgen van een STERKADO kartonnen giftcard (duurzaam) in een feestelijke cadeaubox, inclusief kadoboekje en tekstkaart met jouw boodschap? Of ga je voor coronaproof en wil je je medewerkers een e-voucher mailen met jouw persoonlijke tekst? Wij maken de prachtige cadeaubox en de e-voucher op in de stijl die jij wenst!

Volledige flexibiliteit in levering
Weet je nu nog niet of je de cadeaubox op kantoor geleverd wilt hebben of bij je medewerkers thuis wilt laten bezorgen? Of heb je liever dat we alle collega’s een e-voucher mailen? Geen probleem! Tot een paar weken voor uitreiking kun je de gewenste verpakking en verzendlocatie bepalen.

02

PERSONALISEER IN 10 MINUTEN JOUW GRATIS WEBSHOP

Maak je eigen webshop eenvoudig persoonlijk met jouw logo en persoonlijke tekst. Je kunt zelf afbeeldingen uploaden, een video plaatsen en de kleuren instellen. 

Zo wordt de tweetalige webshop (NL en EN) geheel in de stijl van jouw organisatie opgemaakt en hebben verpakking en webshop dezelfde feestelijke kerstuitstraling. Hulp nodig? Wij helpen je graag!

03

KIES UIT EEN GROOT EN GEVARIEERD ASSORTIMENT

Na uitreiking kiest elke medewerker op jouw webshop zijn favoriete geschenken op basis van punten. Er kan gekozen worden uit de leukste cadeaus, gezellige uitjes, populaire cadeaukaarten, boeken, tijdschriften en voor een donatie aan goede doelen. 

In de zomer van 2021 is het assortiment flink uitgebreid met zeer veel nieuwe cadeaus, cadeaukaarten van populaire webshops en winkels, en nog veel meer!

Voor zowel vrouwen, mannen als kinderen hebben we de leukste (kerst)geschenken. Er is keuze uit meer dan 1500 cadeaus!

Cadeaus

Cadeaukaarten

Boeken

Tijdschriften

Belevenissen

Goede Doelen

sterkado bestaat 15 jaar: voor al je personeel een gratis cadeaupakket

meer informatie over keuze kado kerst

vraag een gratis KERST webshop aan en ontdek het complete assortiment!