STERKADO - Keuze Kado 365

Keuze Kado 365: neem gratis STERKADO giftcards op voorraad

  • Elke collega kiest op basis van punten zijn favoriete geschenk
  • Inclusief verpakking en webshop in eigen stijl
  • Groot assortiment met ruim 1500 geschenken: cadeaus, cadeaukaarten en meer
  • Bepaal zelf het aantal, de waarde en de gelegenheid om uit te reiken
  • Periodieke betaling achteraf op basis van gebruik

Keuze Kado 365 in het kort

Met Keuze Kado 365 heb je altijd een STERKADO giftcard voorhanden om uit te reiken aan je personeel. Elke medewerker kan de giftcard verzilveren op jouw gratis webshop (in het Nederlands én in het Engels), waar er keuze is uit een groot assortiment met meer dan 1500 leuke cadeaus, gezellige uitjes, populaire cadeaukaarten en meer. Het hele jaar door bepaal je in ieder wenselijk aantal en in een waarde naar keuze giftcards geven aan je personeel.

REGEL SNEL EN EENVOUDIG IN 4 STAPPEN

01

GEEF EEN CADEAUBOX, TEKSTKAART OF E-VOUCHER IN JOUW EIGEN LOOK & FEEL

Kies uit een van de standaard verpakkingen of maak deze op in jouw eigen look & feel! Vanaf 25 stuks een luxe A6 cadeaubox die wordt opgemaakt in de stijl die jij bepaalt. Als je liever een kaart met logo giftcard geeft of een e-voucher mailt, kan ook dat geregeld worden!

02

PERSONALISEER IN 10 MINUTEN JOUW GRATIS WEBSHOP

Je krijgt de beschikking over een gratis webshop, die je op allerlei manieren kunt personaliseren. Zo kun je een persoonlijke tekst toevoegen, eigen afbeeldingen inzetten en de kleur van je huisstijl doorvoeren. Personaliseren van de webshop is in 10 minuten geregeld, waarmee wij je natuurlijk graag helpen! De webshop is zowel in de Nederlandse als in de Engelse taal beschikbaar.

03

Beheer en activeer in de online portal

Je krijgt gratis toegang tot jouw eigen online portal, waar je alles kunt regelen op het moment dat het jou uitkomt. Activeer een giftcard, die je overhandigt in een cadeaubox, of verras je medewerker met een e-voucher in zijn mailbox.

Beide opties kun je voorzien van jouw persoonlijke tekst. Bovendien kun je per medewerker het bedrag bepalen. Je medewerker krijgt dit niet te zien, want een geschenk wordt gekozen op basis van punten.

STERKADO portal

Cadeaus

Cadeaukaarten

Boeken

Tijdschriften

Belevenissen

Goede Doelen

04

KIES UIT EEN GROOT EN GEVARIEERD ASSORTIMENT

Elke collega kiest op jouw webshop zijn favoriete cadeau op basis van punten. Het assortiment, met meer dan 1500 artikelen, bestaat uit de leukste cadeaus, gezellige uitjes, populaire cadeaukaarten, boeken, tijdschriften en (donatie aan) goede doelen.

Voor zowel dames, heren als kinderen hebben we de leukste geschenken. Omdat elke medewerker zelf kiest, is het cadeau altijd naar wens.

Voor elke gelegenheid inzetbaar

Keuze Kado 365 kun je inzetten voor elke denkbare gelegenheid om je collega’s als teken van waardering te belonen met een geschenk.

meer informatie over keuze kado 365

gratis informatiepakket Keuze Kado 365