10393 beoordelingen
AANVRAGEN INFORMATIE
Kerstgeschenken bedrijven

De leukste kerstgeschenken voor bedrijven

Wil je je personeel of relaties je waardering tonen en hen een kerstcadeau geven? Bij STERKADO kun je terecht voor de leukste kerstgeschenken voor bedrijven. Met het cadeauconcept Keuze Kado kun je iedere ontvanger zelf een kerstgeschenk laten kiezen. En wat denk je ervan om je eigen promotionele artikelen te bestellen en cadeau te doen? Of wil je een traditioneel kerstpakket cadeau doen aan medewerkers en of relaties?

Het aantal dagen tot Kerst:
Keuze Kado

Met het Keuze Kado laat je medewerkers en relaties zelf een kerstgeschenk naar wens kiezen op een volledig gepersonaliseerde webshop. Snel en eenvoudig geregeld, altijd geslaagd!

Meer over Keuze Kado

Relatiegeschenken

Je eigen relatiegeschenk bestellen? Ons assortiment bestaat uit ruim 70.000 artikelen, welke je kunt voorzien van eigen logo en prima inzetbaar zijn als kerstgeschenk.

Meer over Relatiegeschenken

Kerstpakketten

Wat denk je van een traditioneel Kerstpakket als kerstgeschenk ? Ook dat is mogelijk! Kies uit het veelzijdige aanbod kerstpakketten of stel een pakket op maat samen.

Meer over Kerstpakketten

Gratis informatie en inspiratie ontvangen over originele en persoonlijke kerstgeschenken voor bedrijven?     Aanvragen informatie