Het ideale kerstcadeau voor jouw medewerkers!

Kerst Keuze Cadeaukaart

  • Elke medewerker ontvangt een STERKADO Keuze Cadeaukaart met jouw persoonlijke tekst
  • Ga voor coronaproof en mail een e-voucher of geef een giftcard in een luxe cadeaudoosje en laat thuisbezorgen
  • Groot assortiment met ruim 1000 geschenken: cadeaus, uitjes, cadeaukaarten, doneren aan goede doelen en meer
  • Geen verborgen of aanvullende kosten
  • Succesvol ingezet door duizenden bedrijven

gratis informatiepakket aanvragen

KERST KEUZE CADEUKAART IN HET KORT

Bij een Kerst Keuze Cadeaukaart ontvang elke medewerker een STERKADO giftcard. Hiermee bestelt de medewerker op jouw gratis webshop uit een zeer groot en gevarieerd assortiment (met ruim 1000 geschenken) z’n favoriete kerstcadeaus. Een Kerst Keuze Cadeaukaart is voor elk aantal personen te bestellen, al vanaf 20 euro per persoon, en is snel en eenvoudig geregeld. Bij dit budget zit alles inbegrepen, waaronder de gepersonaliseerde verpakking

Coronaproof? Mail een e-voucher of laat de cadeaubox bij de medewerkers thuis bezorgen.

 

REGEL SNEL EN EENVOUDIG IN 3 STAPPEN

01

Geef een gepersonaliseerde verpakking of e-voucher

Geef je een STERKADO giftcard in een feestelijk cadeaudoosje? Of ga je voor coronaproof en mail je liever een e-voucher? Op zowel de verpakking als de e-voucher kun je jouw logo en tekst plaatsen. Wat je ook kiest; het kerstgeschenk is altijd persoonlijk en in kerststijl op te maken.

 

Cadeaudoosje STERKADO
Webshop STERKADO Kerst 2020

02

Personaliseer in 10 minuten jouw gratis webshop

Maak je eigen webshop eenvoudig persoonlijk met jouw logo en persoonlijke tekst. Je kunt zelf afbeeldingen uploaden, een video plaatsen en de kleuren instellen. Zo wordt de webshop geheel in de stijl van jouw organisatie opgemaakt en hebben verpakking en webshop dezelfde feestelijke kerstuitstraling. Hulp nodig? We helpen je graag!

02

Personaliseer in 10 minuten jouw gratis webshop

Maak je eigen webshop eenvoudig persoonlijk met jouw logo en persoonlijke tekst. Je kunt zelf afbeeldingen uploaden, een video plaatsen en de kleuren instellen. Zo wordt de webshop geheel in de stijl van jouw organisatie opgemaakt en hebben verpakking en webshop dezelfde feestelijke kerstuitstraling. Hulp nodig? We helpen je graag! Update: vanaf de zomer van 2020 is er een compleet nieuwe webshop beschikbaar!

Webshop STERKADO Kerst 2020

03

Kies uit een groot en gevarieerd assortiment

Na uitreiking van de Kerst Keuze Cadeaukaart kiest elke medewerker z’n favoriete kerstgeschenken op basis van punten. Er kan gekozen worden uit de leukste cadeaus, gezellige uitjes, populaire cadeaukaarten, boeken, tijdschriften en voor een donatie aan goede doelen. Keuze uit maar liefst meer dan 1000 cadeaus!

online keuze cadeaus

actieve webshops

%

van de klanten beveelt ons aan

jaar ervaring in de branche

HEB JE BELANGSTELLING IN EEN KEUZE CADEAUKAART?

Wil je binnen 5 minuten meer te weten komen over Keuze Kado en het complete assortiment bekijken, binnen een werkdag een vrijblijvende offerte ontvangen of direct eenvoudig online bestellen? Selecteer de gewenste optie.

boordevol informatie & inspiratie

binnen een werkdag verstrekt

snel en eenvoudig geregeld