10393 beoordelingen
Informatie aanvragen
Kado pensioen

Welk cadeau geef je aan medewerk(st)ers die met pensioen gaan?

Zoek je een origineel kado bij pensioen van een medewerk(st)er? Met het cadeauconcept Keuze Kado, voor ieder aantal personen te bestellen, kiest de pensionaris zelf z'n favoriete geschenk uit een groot assortiment met cadeaus, cadeaukaarten en meer. Zoek je een persoonlijk cadeau bij een pensioen dat altijd geslaagd is voor werkgever en werknemer? Dan is Keuze Kado echt iets voor jou!

Met jouw logo en persoonlijke tekst!
Kado pensioen

GEEF EEN GEPERSONALISEERDE VERPAKKING OF E-VOUCHER

Hoe wil jij je kado aan de pensionaris uitreiken? Geef je een sfeervol cadeaudoosje? Of wil je je volledig geautomatiseerd een digitale e-voucher verstrekken? Wat je ook kiest, zowel de verpakking als de e-voucher kun je naar wens personaliseren.

Bekijk alle verpakkingen

Volledig in eigen stijl op te maken!
Kado pensioen

PERSONALISEER IN 10 MINUTEN JE GRATIS WEBSHOP 

Maak je webshop in een handomdraai persoonlijk met een logo en eigen tekst, een persoonlijke boodschap. Als je wilt, matchen wij het ontwerp van de verpakking met de webshop voor je. Op deze manier geef je de pensionaris een persoonlijk geschenk in de stijl van je organisatie.

Bekijk alle personaliseer mogelijkheden

Kado pensioen

IEDERE ONTVANGER KIEST Z’N EIGEN CADEAUS

Na uitreiking kiest de ontvanger z’n favoriete cadeau(s) op de persoonlijke webshop op basis van punten. Er is keuze uit een groot en gevarieerd assortiment, bestaande uit cadeaus, belevenissen, boeken, tijdschriften, cadeaukaarten en (donatie aan) goede doelen. Altijd het ideale cadeau bij een pensioen!

Bekijk het uitgebreide assortiment

Heb je belangstelling in Keuze Kado om cadeau te geven bij een pensioen?